Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nations League finale voorspellen: tips gokken Portugal – Nederland

Voorspellingen Nations League finale
Tips gokken op Portugal – Nederland

Zondag staat ons Nederlands elftal in de finale van de Nations League. Na een lange periode van matig voetbal en slechte resultaten zitten we weer in de lift. Zondag om kwart voor negen neemt Oranje het op tegen Portugal.

De beste weddenschappen voor deze wedstrijd vind je onderaan. $ucces!

Finale Nations League Portugal - Nederland voorspellingen bookmakers | Getty

Ronaldo weer top bij Portugal

Portugal won de halve finale overtuigend met 3-1 van Zwitserland. Het voetbal was misschien niet geweldig, maar ze gaven weinig kansen weg en Cristiano Ronaldo was weer top. Hij scoorde een hattrick en was daardoor, ondanks een vrij onzichtbare wedstrijd, toch weer extreem beslissend.

Portugal in Nations League niet zo geweldig

In de EK kwalificatie wedstrijden gaat het nog niet geweldig voor Portugal; ze speelden gelijk tegen Oekraïne en Servië. In de Nations League waren ze eigenlijk ook niet zo geweldig. De Portugezen werden eerste in een groep met Italië en Polen. Polen speelde in die wedstrijden verschrikkelijk slecht en Italië was ook zeker niet in vorm. Portugal won van beide ploegen een keer en speelde daarna beide keren gelijk.

Talentvol team

Na een wat magere periode heeft Portugal weer een talentvol team dat nog enkele jaren mee kan, op Ronaldo na natuurlijk. Spelers als Joao Felix, Bernardo Silva, Guedes en Neves hebben dit seizoen grote indruk gemaakt bij hun clubs en lijken hun goede vorm mee te nemen naar de finale van de Nations League.

Nederlands elftal maakt goede indruk

Nederland won in de halve finale van de Nations League van Engeland in de verlenging. De wedstrijd was van beide ploegen niet geweldig, maar het Nederlands elftal maakte op zich een prima indruk.

Naast de fout van De Ligt en een kopkans in de handen van Cillessen gaf Nederland bijna geen kansen weg. Aan de andere kant creëerde Oranje vooral schoten rond de zestien meter, maar niet erin. Uiteindelijk kreeg Nederland vooral grote kansen door goed druk zetten van Depay en fouten van de Engelsen.

Oranje defensie en middenveld het beste

Net als Portugal heeft Nederland natuurlijk een hele goede selectie dat bomvol talent zit. In de voorbeschouwing voor de wedstrijd tegen Engeland schreef ik het al: Bij Nederland is de defensie en het middenveld het beste. De aanval is toch wat minder in vergelijking tot die andere twee linies. Bij Portugal is het eigenlijk weer andersom. Voorin met Ronaldo en Joao Felix staan de grote sterren. De verdediging kan wel een steken laten vallen.

Gokken Portugal - Nederland Nations League finale 2019 | Getty

Portugal – Nederland voorspellingen

Met de bewegelijke voorhoede en de diepgaande middenvelders van Nederland kan Portugal het wel eens heel lastig krijgen. Centraal achterin staan Pepe en Ruben Dias wat zeker niet de snelste of wendbaarste verdedigers zijn. Als Depay iets scherper is en zijn kansen wel afmaakt dan maakt Nederland een goede kans om te winnen.

Wedden op Nederland

Wij zien Oranje dan ook als favoriet. Virgil van Dijk en Matthijs de Ligt weten hoe ze Ronaldo onschadelijk kunnen maken en de rest van het team is zeker niet minder dan Portugal. Gokken op winst Nederland levert bij de bookmakers 3.00 x je inleg op.

Gokken op goal Wijnaldum

Wijnaldum is nog altijd niet zo goed bij Oranje als dat hij is bij zijn club. Maar zijn diepgang en creativiteit kan zeker de doorslag geven tegen de verdediging en middenveld van Portugal. De tweede tip voor het wedden op Nations League dit weekend is dan ook inzetten op een goal van Gigi met odds van 2.50.

Nederland wint @3.00 bij bookmaker Mr Green

Wijnaldum scoort voor 2.50 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top