Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nations League Nederland – Engeland voorspelling: winst Oranje en goals

Voorspellen Nederland – Engeland
Tips gokken Nations League

De clubcompetities zijn nu definitief afgelopen in Europa, maar  we gaan meteen door met interland voetbal. Deze week wordt de Nations League finale gespeeld, met donderdag Nederland – Engeland in de halve finale. Vanaf volgende week gaan we vrolijk door met het WK vrouwen.

De beste weddenschap voor de Nations League halve finale Nederland – Engeland is de bet ‘Nederland wint & beide teams scoren’ met een quotering van 3.10 bij de bookmakers. Waarom? Je leest het in de onderstaande voorbeschouwing. $ucces! 

Nederland – Engeland met CL winnaars

In de Nations League halve finale tussen Nederland en Engeland staan heel wat Champions League winnaars op het veld. Bij Oranje natuurlijk Virgil van Dijk en Gini Wijnaldum, bij Engeland zijn dat Henderson en Alexander-Arnold.

Positieve sfeer

Bij het Nederlands elftal heerst weer een positieve sfeer. Sinds de komst van Ronald Koeman als bondscoach lijkt het team te groeien en zijn de resultaten steeds beter. Oranje won de Nations League groep met Frankrijk en Duitsland, wat toch een grote verrassing was, en staan daardoor nu in de halve finale van de finaleronde.

Oranje geeft nooit op

De EK kwalificatiewedstrijden in maart waren de laatste interlands voor het Nederlands elftal. Ze wonnen tijdens deze wedstrijden van Wit-Rusland met 4-0 en verloren met 2-3 van Duitsland. De wedstrijd tegen Duitsland liet zien dat Nederland nooit opgeeft. In de rust stonden ze kansloos 0-2 achter. Na een paar omzettingen van Koeman werd er twee keer gescoord en eigenlijk had Oranje meer verdiend. Maar in de zoektocht naar de 3-2, kregen we een counter om de oren en werd het uiteindelijk 2-3.

Nederlands elftal van topkwaliteit

Het voetbal van het Nederlands elftal is de laatste wedstrijden prima. Met Matthijs de Ligt en Virgil van Dijk hebben we een paar van de beste centrale verdedigers ter wereld. Een middenveld met spelers als Frenkie de Jong, Wijnaldum en De Roon zouden ook bij vele landen en teams in de basis staan. Dan hebben we voorin nog spelers als Memphis, Bergwijn, Promes en Berghuis, stuk voor stuk voetballers die met hun individuele klasse een wedstrijd kunnen beslissen.

Gokken op Nations League Nederland – Engeland voorspelling bookmakers winst Oranje en goals | Getty

Engeland vreest alleen Virgil van Dijk

In Engeland lijkt men heilig te geloven in het winnen van de Nations League. Doordat beide Europese finales dit jaar bestonden uit alleen maar Engelse teams lijken ze in Engeland compleet overtuigd van het feit dat ze het beste voetballand ter wereld zijn.

Engeland werd eerste in de Nations League groep met Spanje en Kroatië. Het feit dat ze Spanje voor zich wisten te houden was een goede prestatie, maar van Kroatië hadden ze maar weinig te duchten. Ondanks dat heel Engeland bulkt van het zelfvertrouwen, vrezen ze één speler bij Oranje en dat is Virgil van Dijk. Die maakte een grote indruk dit seizoen. Met name in de Champions League was hij geweldig en de Engelsen zijn bang dat Kane nog steeds in de broekzak bij Van Dijk zit tijdens de wedstrijd tegen Nederland.

Gouden generatie in topvorm

De laatste twee wedstrijden van Engeland waren ook in maart. Ze wisten twee keer te winnen, met 5-1 van Montenegro en 5-0 van Tsjechië. In Engeland spreken ze van een gouden generatie, wat zeker niet onlogisch is. Met name de voorhoede is op dit moment van wereldklasse. Spelers als Sterling, Kane en Sancho hebben een uitstekend seizoen gehad en lijken in topvorm.

Verdediging Engeland minder

Op het middenveld is het al wat minder, maar de verdediging is toch de achilleshiel van het team in mijn ogen – ondanks de weinige tegengoals van de laatste tijd. Spelers als Maguire, Trippier en Keane zijn zeker geen wereldtop.

Wedden op Nederland – Engeland

Wedden op Nations League? Waar bij Nederland het middenveld en de verdediging het beste is, is dat bij Engeland juist de aanval. Dat lijkt een mooie conclusie voor een leuk duel. Wij verwachten dan ook een mooie wedstrijd, met genoeg kansen voor beide ploegen.

Voorspelling: Oranje wint en beide teams scoren

De bookmakers zien de Engelsen als favoriet, maar daar zijn wij het niet mee eens. Wij verwachten dat beide teams scoren, maar dat uiteindelijk toch Nederland de halve finale van de Nations League gaat winnen.

Het voetbal van Nederland ligt de Engelse ploeg niet zo goed, met bewegelijke spelers van Oranje tegen de toch langzame verdedigers. Daar kan Nederland zeker gebruik van maken. Aan de andere kant heeft Engeland zoveel klasse dat ze ongetwijfeld een keer scoren. Dit is de beste weddenschap voor de wedstrijd van donderdag:

Nederland wint + BTS voor 3.10 x je inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top