Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken Tottenham Hotspur – Liverpool Champions League finale

Voorspellingen Champions League finale
Wedden op Tottenham Hotspur – Liverpool

1 juni staat de Champions League finale tussen Tottenham Hotspur en Liverpool FC op het programma. Het einde van het competitievoetbal voor seizoen 18/19.

Tottenham is eigenlijk helemaal niet zo goed in vorm. Van de laatste vijf competitieduels wonnen ze er maar één, drie keer werd er verloren en er werd ook één keer gelijkgespeeld. Wat wordt dat deze zaterdag? Onze voorbeschouwing en tips voor de beste weddenschappen voor de Champions League finale 2019:

Tottenham Hotspur – Liverpool CL finale

In de vorige ronde had Tottenham natuurlijk het nodige geluk met de manier waarop ze de finale bereikte. En eveneens in de wedstrijd tegen Manchester City was Tottenham zeker niet de betere partij, maar toch wisten ze ook hierin de tegenstander te verslaan.

Aan de andere kant doet Liverpool het uitstekend. Afgezien van de eerste wedstrijd tegen FC Barcelona wonnen ze dertien wedstrijden op rij. Ze zijn al meer dan twintig duels op rij ongeslagen.

Liverpool wist te stunten door na een 3-0 nederlaag in Camp Nou, Barcelona thuis te verslaan met 4-0 en door te gaan naar de finale.

Geen spannende Champions League finale 2019

Liverpool speelt goed voetbal, scoort erg gemakkelijk en is de grote favoriet. In de Premier League was de ploeg stukken beter en ook in Europa hebben ze grote indruk gemaakt – zeker t.o.v. Tottenham.

Wij verwachten dan ook geen spannende Champions League finale. Net als de Europa League finale zal het in het begin wat moeizaam gaan, maar uiteindelijk zal de kwaliteit van Liverpool toch de doorslag geven.

Voorspellingen Tottenham – Liverpool

Salah, Mané en Firmino zijn top en eigenlijk is ook het middenveld en de verdediging van Liverpool beter dan die van Tottenham.

Wij zetten met het wedden op Champions League dan ook in op een overwinning van Liverpool binnen negentig minuten. Wij verwachten ook een goal van Salah. Hij heeft weliswaar nog niet zo uitstekend gespeeld als vorig seizoen, maar is nog steeds een speler die in grote wedstrijden het verschil kan maken.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top