Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

WK betting tips Polen – Argentinië, Tunesië – Frankrijk en meer

Tips wedden WK voetbal 30 november | De eerste ploegen zijn al zeker van de knock-outfase. Nu de derde ronde van de groepsfase is aangebroken kunnen we langzaamaan steeds meer teams in het schema invullen. In dit artikel onze WK betting tips voor Australië – Denemarken, Tunesië – Frankrijk en Polen – Argentinië.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips wedden Australië – Denemarken

Beste bet voor dit duel
Winst Denemarken en schot op
doel Eriksen

Woensdag beginnen we met wedstrijden uit groep D. In deze groep is Frankrijk al zeker van de derde ronde maar (op papier) is het nog niet van de eerste plek. Denemarken, Australië en Tunesië kunnen allemaal nog naar de volgende ronde. Tunesië heeft wel een hele kleine kans.

Winnaar naar tweede ronde WK

Denemarken neemt het op tegen Australië in een onderling duel waarbij de winnaar waarschijnlijk tweede gaat worden. Australië heeft drie punten en Denemarken heeft er één.

De Denen kwamen niet verder dan 0-0 tegen Tunesië en verloren van Frankrijk met 2-1. In de wedstrijd tegen Tunesië had Denemarken gewoon moeten winnen, maar konden ze de kansen niet afmaken. Tegen Frankrijk lieten ze bij vlagen zien goed te kunnen voetballen, maar Frankrijk was toch een stukje sterker.

Prima toernooi Australië

Australië werd, ondanks een vroege goal, ingemaakt door Frankrijk met 4-1. Daarna wonnen ze met 0-1 van Tunesië. Voor Australië is het tot nu toe een prima toernooi, zeker omdat ze de volgende ronde in eigen hand hebben. Tegen Tunesië had Australië het nodige geluk. De Tunesiërs hadden meer balbezit, meer schoten op doel en een hogere xG.

WK bet tip Australië – Denemarken

Denemarken heeft het betere team én weet wat het te doen staat: winnen. Ze hoeven niet te gaan rekenen of hopen op een gelijkspel. Australië was eigenlijk de mindere van Tunesië en Denemarken hoort hier gewoon te winnen. De ploeg kan ontzettend goed voetballen en wij denken dat het er in deze wedstrijd uit gaat komen.

Onze WK betting tip voor deze wedstrijd is ‘Denemarken wint en Eriksen schiet één keer of meer op doel’.

Tips gokken op Tunesië – Frankrijk WK voetbal

Beste bet voor dit duel
Winst Frankrijk en minder
dan 4,5 goals

De andere wedstrijd die tegelijkertijd op het speelschema WK voetbal gepland staat is Tunesië tegen Frankrijk. Frankrijk staat op zes punten en kan dus niet meer ingehaald worden.

Tunesië kan nog op 4 punten komen

Australië kan ook nog op zes punten komen en dan gaat het om doelsaldo. Frankrijk heeft een doelsaldo van +4 en Australië -2. Australië zal dus met 6-0 moeten winnen om een gelijk doelsaldo te krijgen. Tunesië staat met één punt onderaan in de groep, maar kan dus nog op vier punten komen.

Tunesië kan dus op vier punten komen, maar dat is waarschijnlijk niet genoeg. Ze kunnen daarmee namelijk gelijk komen met Denemarken, als die ook winnen. Maar dan gaat het weer om het doelsaldo en dus moet Tunesië dik winnen van Frankrijk.

Tunesië heeft geen geweldig team, al kunnen ze met hun strijd wel gevaarlijk worden. Het afmaken van de kansen is wel een probleem. Dat zagen we al tegen Denemarken en zeker tegen Australië.

Rust voor aantal spelers Frankrijk

Frankrijk is dus al zeker van de volgende ronde en zo goed als zeker van de eerste plaats. De ploeg zal waarschijnlijk de nodige wisselingen doen in de ploeg om een aantal spelers rust te gunnen. Toch denken we nog steeds dat ze veel sterker zijn dan Tunesië. Frankrijk heeft een enorm grote selectie en als ze een aantal spelers wisselen, dan blijft de ploeg enorm sterk.

De Fransen zullen het toch rustig aan doen en waarschijnlijk niet heel erg uithalen.

Wedden op kleine zege Frankrijk

Wij verwachten een kleine overwinning van de Fransen. Ze zullen het rustig aan doen en met de wisselingen in het team, zien wij een 0-1 of 0-2 wel gebeuren. De beste weddenschap voor dit duel is ‘Frankrijk wint en Minder dan 4.5 goals’ met een prima quotering bij de Nederlandse bookmakers.

Polen – Argentinië wedden WK

Beste bet voor dit duel
Winst Argentinië en
Messi scoort

Woensdagavond gaan we kijken of Messi zijn land naar de volgende ronde van het WK voetbal kan helpen. Ze spelen tegen Polen. Voor beide ploegen is winnen van belang, want Saoedi-Arabië staat ook op drie punten.

Polen scoort niet ondanks Lewandowski

Polen staat met vier punten bovenaan in de groep, wat niemand van tevoren had verwacht. Polen won van Saoedi-Arabië en speelde knap gelijk tegen Mexico. De wedstrijd tegen Argentinië moet de kers op de taart worden.

Polen heeft moeite met scoren van goals, ondanks dat ze Lewandowski hebben. Misschien wel de beste spits van het toernooi heeft nog maar één goal gemaakt. Hij heeft eigenlijk zelfs nog maar één kans gehad, afgezien van een strafschop. De Poolse ploeg is gewoon niet zo goed en heeft erg veel moeite met het creëren van kansen.

Wedden op WK 2022?

Argentinië loopt achter de feiten aan

Argentinië werd op het WK natuurlijk overrompeld door Saoedi-Arabië en daardoor lopen ze achter de feiten aan. Van Mexico moest Argentinië winnen, anders was het einde verhaal. Door een opleving van Messi won de ploeg uiteindelijk ook.

Argentinië viel erg tegen tot nu toe, ze hebben amper kansen gecreëerd en moeten het echt hebben van de individuele kwaliteiten. Gelukkig heeft Argentinië daar ontzettend veel van.

Inzetten op Argentinië en goal Messi

Met Saoedi-Arabië dat nog op zes punten kan komen, moet Argentinië voor de winst gaan. Polen is bij een gelijkspel ook zeker van de volgende ronde. Wij denken echter dat Argentinië deze wedstrijd gaat winnen. Polen heeft weinig kwaliteit als het gaat om kansen creëren. Daardoor kan Argentinië aanvallend voetbal gaan spelen en met alle kwaliteit die ze in het team hebben kunnen zeker gaan winnen. We gaan inzetten op ‘Argentinië wint en Messi scoort’ bij Unibet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top