Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips odds Canada – Marokko, Kroatië – België en Japan – Spanje

Tips wedden WK 1 december | Nederland wist zich eerder deze week keurig als groepshoofd te plaatsen voor de achtste finales van het WK. We kunnen langzaamaan het speelschema WK voetbal verder invullen, maar nog lang niet alle poules zijn beslist.

Donderdag gaan we verder met groep F en E. Bij groep F gaat het tussen Kroatië, Marokko en België. Kroatië en Marokko hebben vier punten en België drie. In groep E kan technisch gezien alles nog gebeuren. In onderstaande voorbeschouwing vind je de meest kansrijke weddenschappen bij Unibet.nl met de beste odds.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Canada – Marokko bet tips WK voetbal

Beste bet voor dit duel
Winst Marokko

In groep F kan er dus één land zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde en dat is Canada. De ploeg wist het publiek wel te vermaken, maar is toch teleurstellend vroeg uitgeschakeld.

Bij Canada ontbreekt het aan goede aanvallers

De Canadese ploeg maakte indruk tegen België maar benutte toen zijn kansen niet. Aanvallend leek het vaak erg goed en ze creëerden ook veel meer dan België. Maar Canada mist een aantal goede aanvallers, ze maakten namelijk geen enkele kans af. Tegen België hadden ze maar liefst een xG van 2.65, terwijl België maar 0.77 expected goals had.

Tegen Kroatië verloor Canada met 4-1 en was de ploeg ook minder goed. Ze creëerden minder en waren verdedigend vooral minder goed.

Goed voetbal en kracht in team Marokko

Marokko stelde op het WK voetbal nog wat teleur tegen Kroatië met een 0-0. Daarna wisten ze tegen België een veel hoger niveau te halen en wonnen ze overtuigend met 2-0. Met name sterspelers Ziyech en Hakimi waren goed tegen de Belgen. Voor velen was België op voorhand de favoriet, maar wij tipten de Marokkanen al voor die wedstrijd. Ze lieten zien hoe goed ze kunnen voetballen én wat een kracht er in het team zit.

Beste weddenschap Canada – Marokko

Canada speelt nergens meer voor, maar zal zich wel willen laten zien. De verwachting is dat ze ‘gewoon’ hun eigen spel zullen spelen en dus aanvallend willen voetballen. Dat ligt Marokko wel, want dan is er ruimte om in te voetballen.

Met de kwaliteiten die Marokko heeft zouden ze moeten winnen. De motivatie is er natuurlijk ook, want bij winst gaan ze door én kunnen ze zelfs eerste worden in de groep. We gaan voor de weddenschap ‘Marokko wint’ bij bookmaker Unibet.

Kroatië – België WK kraker groep F

Beste bet voor dit duel
Winst Kroatië

De andere wedstrijd die tegelijkertijd gespeeld wordt is prachtig. Kroatië en België nemen het tegen elkaar op in een rechtstreeks duel om plaatsing voor de volgende ronde. Kroatië heeft genoeg aan een gelijkspel en België moet winnen.

Middenveld met Modric

Kroatië maakte op het WK voetbal indruk tegen Canada door met 4-1 te winnen. De ploeg kwam in de tweede minuut al op achterstand, maar liet zich niet van de wijs brengen. Ze controleerden eigenlijk de hele wedstrijd en creëerden aardig wat kansen. Waar België ontzettend veel moeite had met de druk van Canada, speelde Kroatië zich er goed onderuit.

Tegen Marokko viel de ploeg nog tegen, maar nu lieten ze zien hoe goed ze zijn. Aan de hand van Modric dicteerde het Kroatische middenveld de wedstrijd.

Ruzie in Belgisch voetbalelftal

Bij onze zuiderburen is het hommeles. Zo’n beetje iedere speler lijkt ruzie te hebben met een teamgenoot. Eerder deze week kwamen er al berichten naar buiten dat er ruzie zou zijn tussen Kevin de Bruyne en Alderweireld, wat we ook tijdens de wedstrijd tegen Canada al konden zien. Dinsdag kwam naar buiten dat Courtois en Kevin de Bruyne niet meer met elkaar praten, hetzelfde geldt voor Hazard en Trossard en Lukaku en Batshuayi.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

Dramatisch voetbal

We weten natuurlijk niet wat er waar van is, maar bij een hecht team komen dit soort verhalen niet naar buiten. Dan komt ook nog eens het voetbal, wat simpelweg dramatisch is. De spelers lijken niet te weten wat ze moeten doen en ze komen amper tot kansen.

Verdedigend is het ook niet best met de toch erg oude Vertonghen en Alderweireld. In totaal heeft België in twee wedstrijden al vier expected goals tegen gekregen. Dat betekent dus dat België zoveel grote kansen weg heeft gegeven, dat er normaal gesproken vier keer tegen ze zou gescoord zijn.

Bookmakers odds liggen dicht bij elkaar

Kroatië maakte indruk in de wedstrijd tegen Canada en België heeft op het WK voetbal nog alles behalve indruk gemaakt. Wij snappen niet dat de odds zo dichtbij elkaar liggen. Het hele WK heeft België al redelijk lage odds en blijkbaar geloven de bookmakers nog in de gouden generatie. Wij zetten ons geld echter met redelijk wat vertrouwen in op Kroatië.

WK voetbal Japan – Spanje voorspellen

Beste bet voor dit duel
Spanje wint – 1 handicap

Tot slot onze tip voor wedden op WK voetbal in groep E. Japan neemt het in de laatste wedstrijd op tegen Spanje, terwijl Duitsland speelt tegen Costa Rica. We gaan er even vanuit dat Duitsland wel wint van Costa Rica. Daardoor is de wedstrijd tussen Japan en Spanje extra spannend, de winnaar gaat namelijk door naar de volgende ronde.

Geen geweldige selectie

Japan deed het uitstekend tegen Duitsland. Nadat ze vroeg op achterstand kwamen wisten ze alsnog te winnen. Duitsland was wel degelijk de betere partij, maar Japan gooide zich er steeds voor waardoor het nooit 2-0 werd. Tegen Costa Rica stelde Japan teleur en verloren ze met 0-1. Japan heeft moeite met scoren en heeft dan geen geweldige selectie.

Hoge druk

Spanje maakte indruk tegen Costa Rica en eigenlijk ook wel tegen Duitsland. Het werd uiteindelijk maar 1-1 tegen Duitsland, maar bij vlagen was Spanje echt geweldig. De Spanjaarden spelen eindelijk zoals we van ze gewend zijn. Ze zetten hoog druk, spelen snel naar voren en controleren zo grote delen van de wedstrijd.

Japan – Spanje WK betting tip

Spanje is de favoriet en wij denken ook zeker dat ze gaan winnen van Japan. Tegen Duitsland wist Japan te stunten, maar dat zien we niet nog een keer gebeuren. Japan moet gaan aanvallen, want ze moeten winnen. Voor Spanje is een gelijkspel voldoende.

Japan zal waarschijnlijk ruimte weggeven, omdat ze gaan aanvallen en Spanje kan daar zeker gebruik van maken. We zetten in op Spanje met een handicap voor een betere odd: ‘Spanje wint -1 handicap’ krijg je bij Unibet.nl voor een prima odd.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top