Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips wedden WK wedstrijden Servië – Zwitserland, Portugal en Brazilië

Vrijdag wordt de groepsfase van het WK voetbal afgesloten met wedstrijden uit groep G en H. Hieronder onze wedden op WK voetbal tips voor 1 december.

Op de wedstrijden van Brazilië en Portugal gaan we inzetten met een handicap, bij Servië – Zwitserland voorspellen wij weinig goals.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips Zuid-Korea – Portugal WK wedden

Beste odds voor dit duel
Inzetten op winst Portugal
-1 handicap

De middagwedstrijden komen uit groep H, waarin Portugal al zeker is van de volgende ronde. Zuid-Korea en Uruguay hebben beide één punt en Ghana heeft er drie. Zuid-Korea strijdt dus voor zijn laatste kans, Portugal speelt nog om de groepswinst veilig te stellen.

Zwak team Korea

Zuid-Korea stelt behoorlijk teleur op dit toernooi, maar heeft theoretisch gezien nog kans op de tweede plek. Ze zullen dan dik moeten winnen van Portugal en Ghana mag niet winnen van Uruguay.

Tegen Uruguay werd het voor Zuid-Korea nog gelijk, maar tegen Ghana verloren ze. De Koreanen hebben moeite met het creëren en afmaken van kansen. Naast Son hebben ze eigenlijk geen goede aanvallers. Met Kim hebben ze ook één top verdediger, maar verder is het team gewoon erg zwak.

Portugal groepswinnaar

Portugal is vrijwel zeker van de eerste plaats (zie het speelschema WK voetbal voor de stand). Ze hebben drie punten meer dan Ghana en een doelsaldo van +3 tegenover de Ghanezen. Portugal won met 3-2 van Ghana en met 2-0 van Uruguay. In beide wedstrijden waren de Portugezen niet geweldig, maar zag je wel de kwaliteiten.

Prima wisselspelers

Aanvallend hebben ze ontzettend veel kwaliteit en snelheid, met de wissels die ze kunnen brengen zijn ze ontzettend gevaarlijk. Portugal zal zeker spelers sparen, maar het team wordt amper minder als ze spelers vervangen. Bijvoorbeeld Rafael Leao, Matheus Nunes en André Silva zullen de ploeg niet minder maken. De wisselspelers willen zich op het WK voetbal natuurlijk ook maar wat graag laten zien.

Wedden op Portugal met handicap

Wij denken dat het WK 2022 voor Zuid-Korea als een nachtkaars uitgaat. De ploeg moet aanvallen om voor hun laatste kans te gaan. Dat ligt Portugal natuurlijk uitermate goed, dus verwachten we dat ze dik gaan winnen. De kwaliteiten van Portugal zijn veel groter dan die van Zuid-Korea. We gaan inzettten op ‘Portugal wint -1 handicap’ bij Unibet.

Wedden op Servië – Zwitserland

Beste odds voor dit duel
Max 2 goals

Vrijdagavond wordt als laatste groep G uitgespeeld. In groep G is Brazilië al zeker van de volgende ronde en zo goed als zeker van de eerste plek. Servië en Zwitserland spelen in een onderling duel om de tweede plaats.

Strijd om tweede plaats

Servië heeft een goed team en had ongetwijfeld op meer gehoopt dan één punt na twee wedstrijden. Na de eerste wedstrijd tegen Brazilië was er nog niks aan de hand. Servië bood aardig weerstand en verloor met ‘maar’ 2-0. Voor Servië was het daarna zaak om te winnen van Kameroen, maar dat is dus niet gelukt.

De Serven stonden nog met 1-2 voor in de rust. Kwamen op een 1-3 voorsprong na de rust, maar gaven het ook weer weg. Uiteindelijk werd het 3-3, door een aantal slechte verdedigende acties. De Serven hebben laten zien goed te kunnen voetballen, maar zullen nu nog een keer echt aan de bak moeten.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

Sterke keeper Zwitserland

Zwitserland heeft één goal gemaakt en er één tegen gehad in de eerste twee wedstrijden. Ze wonnen met 1-0 van Kameroen en verloren met die stand van Brazilië. De Zwitsers kunnen vooral goed verdedigen en zijn zelf niet bepaald creatief. Tegen Brazilië gaven ze amper kansen weg en tegen Kameroen gaven ze eigenlijk niks weg. Met Yan Sommer hebben ze ook nog een hele sterke doelman.

Dit gaat een hele spannende wedstrijd worden. Zwitserland heeft genoeg aan een punt en Servië moet winnen. Daarbij gaan we er vanuit dat Kameroen niet gaat winnen van Brazilië. Zij kunnen gelijk in punten komen met Servië, als ze winnen.

Bet tip voorspellen Servië – Zwitserland

Wij verwachten dat de Zwitsers verdedigend gaan spelen, dat deden ze eigenlijk in de eerdere WK wedstrijden ook al. Tegen Kameroen met succes en tegen Brazilië bijna. De Serven hebben laten zien dat ze een goal kunnen maken en zullen op de aanval moeten spelen, maar zullen uit kijken voor de counter. Dit lijkt op papier een spannende, maar niet zo’n doelpuntrijke wedstrijd te gaan worden. Daarom zetten we bij de bookmakers in op ‘Onder 2.5 goals’.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Kameroen – Brazilië WK voorspellen

Beste odds voor dit duel
Brazilië -2 handicap

De laatste wedstrijd in de groepsronde is Kameroen tegen Brazilië. Kameroen heeft nog alle kans om door te gaan maar dan moeten ze winnen van Brazilië. Bij winst komen ze op vier punten, wat genoeg kan zijn.

Zonder Onana meer kans op goals

Kameroen vocht zich erg knap terug naar een 3-3 tegen Servië, maar is toch wel de zwakste broeder van deze groep. Tegen Zwitserland werd het maar 1-0, maar had het meer kunnen zijn als de Zwitsers het beter uitspeelden. De Serven scoorden zelfs drie keer en ook zij hadden vaker kunnen scoren.

Kameroen lijkt niet genoeg tactische discipline te hebben om te kunnen verdedigen op dit topniveau. Nu hebben ze ook nog eens Onana naar huis gestuurd, waardoor er alleen maar meer kans op goals zijn.

Brazilianen nog in topvorm

Brazilië heeft nog niet de absolute topvorm, maar laat bij vlagen wel zien hoe goed ze zijn. Voor Brazilië geldt hetzelfde als voor Portugal, ze zullen spelers gaan sparen. Maar de wissels zijn zo ontzettend sterk, dat ze amper zwakker worden, zeker tegen een matig team als Kameroen. Spelers als Antony, Jesus, Martinelli, Fabinho en Bruno Guimareas zitten normaal op de bank, maar spelen allemaal in de top van het Europese voetbal.

Gokken op dikke winst Brazilië

Kameroen gaat aanvallen, want ze moeten wel. De Brazilianen kunnen eigenlijk rustig gaan voetballen en dat kunnen ze natuurlijk heel erg goed. Wij denken dat Brazilië dik gaat winnen. Als er geen druk op staat spelen ze vaak het beste voetbal én de spelers die erin komen willen zich natuurlijk laten zien.

Kameroen is verdedigend erg zwak, dat hebben we in de eerdere wedstrijden al gezien. Nu spelen ze ook nog eens tegen de ploeg met de beste aanval van het toernooi. We gaan  bij Unibet wedden op winst Brazilië met een -2 handicap.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top