Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op winst Nederland tegen VS: Oranje dik favoriet

Voorbeschouwing en betting tips Nederland – VS | Zaterdag is het zover: het WK voetbal gaat de volgende fase in met Nederland die de eerste knock-out wedstrijd speelt. In de achtste finale neemt Oranje het op tegen de Verenigde Staten en Nederland is favoriet bij de bookmakers.

Wij verwachten een enerverende wedstrijd waarbij het vooral op het middenveld spannend wordt. De gevaarlijkste man aan de kant van de VS is Pulisic. Hij lijkt op tijd fit te zijn en mee te spelen…

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Wedden WK tips Nederland – VS

Nederland werd vrij gemakkelijke eerste in groep A. Overtuigend was het niet, maar zonder verlies eerste worden is eigenlijk helemaal prima. Zeker gezien de uitschakeling van Duitsland en België.

Depay wordt steeds fitter

Het wordt vaak gezegd, maar een land moet groeien op een toernooi en Nederland lijkt daar een prima route voor gevonden te hebben. Sterspeler Depay wordt steeds fitter en kan waarschijnlijk een hele wedstrijd spelen tegen de VS.

Tegen VS meer ruimte om te voetballen

In de groep speelde Oranje geen echt goede wedstrijden, maar er leek wel een stijgende lijn in te zitten. Daarbij komt ook nog dat ze mindere tegenstanders troffen die erg verdedigend speelden.

Tegen de Verenigde Staten gaat Nederland een stuk meer ruimte krijgen om in te voetballen. Dat ligt Oranje natuurlijk een stuk beter. Spelers als Frenkie, Depay en Gakpo spelen veel beter als ze meer ruimte hebben.

Beste bet voor dit duel
Winst Nederland

Geen goede groepsfase VS

De VS heeft eigenlijk ook geen goede groepsronde gespeeld. Ze wonnen maar één wedstrijd en dat was van Iran. In deze laatste bepalende wedstrijd moest de VS winnen om door te gaan. Amerika begon de wedstrijd erg sterk, met veel energie en hoog druk zetten. Uiteindelijk wisten ze ook een keer te scoren.

Pulisic op tijd fit

In de tweede helft was het niveau een stuk minder en had Iran zeker terug kunnen komen. Tegen Wales was de VS niet goed en Wales had ook kansen om te winnen. Eerder deze week waren er een aantal twijfelgevallen bij de Verenigde Staten. Voor met name Pulisic was het nog spannend of hij op tijd fit zou zijn. De laatste berichten zijn positief en waarschijnlijk kan hij aan de aftrap verschijnen.

WK gids 2022

Voor Nederland is dat natuurlijk minder positief. Pulisic is dé creatieve man en ontzettend belangrijk voor het aanvallende gedeelte bij de VS. Als Nederland Pulisic uit de wedstrijd kan spelen, dan is het grootste gevaar van de VS geweken. Met Timber heeft Oranje een speler die dat zeker kan.

Welk middenveld krijgt de controle?

De verdediging van de VS is niet geweldig, maar het middenveld dan weer juist wel. Het wordt spannend welk middenveld de controle over de wedstrijd gaat krijgen.

Voorspelling Nederland – VS WK voetbal

Wij verwachten een spannende wedstrijd die op en neer zal gaan. Beide teams willen de bal hebben en vanuit de controle gevaarlijk worden. De ene keer zal Oranje een periode van balbezit hebben en daarna de VS weer.

De VS maakte indruk tegen Iran, maar Oranje is wel van een ander niveau. Wij hebben vertrouwen in een goede afloop voor Nederland. Het spel van de VS ligt Oranje goed en we hebben simpelweg meer kwaliteit. We gaan wedden op winst Nederland bij Unibet.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top