Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken WK tips Frankrijk – Polen en Engeland – Senegal

Het WK voetbal gaat razendsnel, we zijn nog maar net begonnen, maar toch zijn we al bij de achtste finales. Zondag nemen Frankrijk en Polen en Engeland en Senegal het tegen elkaar op. Lees verder voor onze wedden op WK voetbal tips met de beste odds voor 4 december.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips wedden WK Frankrijk – Polen

Beste bet voor dit duel
Frankrijk -1 handicap

De zondag begint met Frankrijk tegen Polen. De nummer één van groep D tegen de nummer twee van groep C.

Frankrijk kende een prima groepsfase, zonder al te veel inspanning werden ze eerste. Ze wonnen met 4-1 van Australië en daarna met 2-1 van Denemarken. De laatste wedstrijd liet Deschamps heel wat spelers uitrusten. Mede daardoor verloren ze nog met 1-0 van Tunesië.

Frankrijk heeft laten zien hoe gevaarlijk ze zijn en hoe makkelijk ze kansen creëren. Verdedigend is het nog niet zo solide als ze graag zouden zien. Ze kregen in elke wedstrijd één goal tegen.

De zwakte van Polen

Polen heeft met veel geluk de volgende ronde van het WK voetbal gehaald. Ze wonnen alleen van Saudi-Arabië in de groep, maar toch werden ze tweede. Ze verloren met 2-0 van Argentinië en dat had ook makkelijk 4-0 kunnen zijn. Tegen Mexico kwamen ze niet verder dan 0-0, de zwakte van Polen is duidelijk. Ze komen amper voor de goal en krijgen daardoor ook zo’n beetje geen kansen.

Tegen Mexico hadden ze nog geen xG van 1.00, ondanks dat ze een penalty kregen. Tegen Saudi-Arabië had de tegenstander zelfs meer kansen dan Polen en tegen Argentinië schoten ze niet één keer op doel.

Wedden op Frankrijk WK achtste finales

Frankrijk gaat deze wedstrijd winnen. Polen heeft veel te weinig goede spelers om kans te maken tegen dit Frankrijk. De Fransen kunnen de wedstrijd controleren met hun goede middenvelders en verdedigers en hebben voldoende creativiteit om Polen pijn te kunnen doen. Net zoals Argentinië zullen ze wedstrijd volledig controleren en waarschijnlijk heel wat kansen krijgen. Wij gaan dan ook voor een grote overwinning van Frankrijk en zetten in met een handicap voor een hogere odd: Frankrijk -1 handicap bij Unibet.nl de beste bet.

Gokken op Engeland – Senegal WK 2022

Beste bet voor dit duel
Goal Kane en winst Engeland

Engeland werd eerste in de groep en Senegal tweede. Voor Engeland was dat geen verrassing, maar Senegal moest aardig aan de bak.

Engeland scoorde maar liefst negen keer in de groepsfase en kreeg twee goals tegen. Met name tegen Iran haalde Engeland flink uit, ze wonnen met 6-2. Tegen de VS viel Engeland wat tegen, maar gaven ze ook geen kans weg. In de laatste wedstrijd tegen Wales was Engeland weer erg sterk. Ze wonnen met 3-0, maar dat had ook 5-0 kunnen zijn.

Veel opties voor Engeland

De Engelsen hebben gigantisch veel opties, met name voorin, dus wanneer iemand niet in vorm is staat er altijd een vervanger klaar. Het middenveld en de verdediging zijn niet van topniveau, maar voor een wedstrijd tegen Senegal kan dat geen kwaad.

Senegal werd tweede in de groep met Nederland. Dit kregen ze knap voor elkaar door twee keer te winnen, na de nederlaag in de openingswedstrijd tegen Nederland. Van Qatar kan natuurlijk iedereen winnen, maar de wedstrijd tegen Ecuador was behoorlijk knap. Ze wonnen die met 1-2 en ze speelden gewoon goed.

Wedden op goal Harry Kane

Ondanks de knappe prestatie van Senegal in de poule denken we wel dat het hier gaat ophouden. Senegal heeft een stuk minder kwaliteit dan Engeland en ze kunnen niet zo georganiseerd spelen. Senegal kreeg in elke wedstrijd een goal tegen en hebben nog niet tegen een sterk aanvallend team gespeeld als Engeland.

Kane heeft dit toernooi nog geen goaltje meegepakt, maar eens moet de eerste keer zijn voor zo’n topspits. Wij denken dat het in deze wedstrijd wel eens kan gaan gebeuren.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top