Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing WK voetbal wedstrijden Brazilië en Kroatië

WK wedden tips maandag 5 december

Nederland is gelukkig door op het WK voetbal, welke landen overleven de achtste finales nog meer? Maandag nemen Japen en Kroatië en Brazilië en Zuid-Korea het tegen elkaar op. Check onze voetbal voorspellingen en de beste weddenschappen voor deze wedstrijden.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Japan – Kroatië WK betting tips

Maandag begint het WK voetbal met de wedstrijd van Japan tegen Kroatië. Japan werd uiterst knap eerste in de groep. Ze staan daarmee boven Duitsland, Spanje en Costa Rica. Kroatië werd tweede in de groep achter Marokko, maar voor België en Canada.

Bet builder

Beide ploegen scoren niet heel makkelijk. Wij verwachten een hele spannende, maar saaie wedstrijd qua kansen. Kroatië heeft zeker het betere team, maar Japan heeft al twee keer verrassend gewonnen. Wij vinden het lastig om te zeggen wie hier gaat winnen en gaan daarom bij Unibet inzetten op de bet builder ‘Minder dan 2 doelpunten eerste helft’ en ‘minder dan 3 doelpunten in de hele wedstrijd’.

Japan slaat toe

Japan won van zowel Duitsland als Spanje en speelde gelijk tegen Costa Rica. De wedstrijd tegen Duitsland was vooral erg knap. De Duitsers waren eigenlijk oppermachtig, maar Japan gaf weinig echte kansen weg. Uit de counter sloeg Japan twee keer toe.

Tegen de Spanjaarden had Japan het geluk dat Spanje met een B-elftal speelde en niet per se wilde winnen. Ze vonden het prima om tweede te worden, om zo Kroatië te ontlopen.

Kroatië solide en gedisciplineerd

Kroatië kende geen geweldige groepsfase, maar werd toch tweede. Ze wonnen één keer, van Canada met 4-1. Tegen Marokko en België bleef het 0-0. Dat laat ook meteen de kracht zien van de ploeg. Het is een heel solide groep die gedisciplineerd speelt.

Ze krijgen weinig goals tegen, al had Lukaku ze natuurlijk uit het toernooi moeten schieten. Met spelers als Modric, Kovacic, Brozovic en Kramaric hebben ze heel veel spelers die comfortabel zijn aan de bal. Ze hebben alleen veel moeite met scoren.

Beste WK weddenschap Brazilië – Zuid-Korea

‘s Avonds staat Brazilië tegen Zuid-Korea op het programma. Brazilië werd vrij eenvoudig eerste in de groep, terwijl Zuid-Korea verrassend tweede werd. Voor het wedden op WK voetbal gaan we bij deze match voor de bet ‘Brazilië wint en minder dan 4 goals’ bij Unibet.nl.

Brazilië gaat deze wedstrijd winnen, maar we denken niet dat het een grote uitslag wordt. De Koreanen zijn aanvallend niet zo sterk, maar verdedigend zijn ze erg solide. Ze hebben veel teamdiscipline en zijn daardoor defensief sterk. Brazilië heeft natuurlijk genoeg kwaliteit om die verdediging pijn te gaan doen.

WK voetbal begint nu pas echt

Brazilië heeft nog geen enorme indruk gemaakt met het spel maar werd wel eenvoudig eerste in groep G. Ze wonnen overtuigend van Servië, daarna stelden ze teleur tegen Zwitserland, maar wonnen wel. In de laatste wedstrijd waren ze zeker van de eerste plek, ze speelden met negen andere spelers. Mede door die wissels, verloren ze met 1-0 van Kameroen.

Voor Brazilië begint het WK voetbal nu pas echt. Ze hebben de kwaliteiten om wereldkampioen te worden.

Verrassend Zuid-Korea

Zuid-Korea verraste vriend en vijand en vooral Uruguay. Doordat ze in de laatste wedstrijd wonnen van Portugal ging Uruguay naar huis. De wedstrijd tegen Portugal was ook de enige die Zuid-Korea won. Van Ghana verloren ze met 2-3 en tegen Uruguay werd het 0-0.

Ondanks dat ze al vier keer hebben gescoord, is het aanvallend een zwakke ploeg. Son heeft veel kwaliteit maar daar blijft het bij. Tegen Ghana scoorde Zuid-Korea twee goals, maar dat heeft veel te maken van met de slechte defensie van Ghana. Voor Portugal geldt eigenlijk hetzelfde, die speelde niet om te winnen en hadden veel wisselingen.

Beste bet voor dit duel
Winst Brazilië en minder
dan 4 goals

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top