Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Gokken WK voetbal Marokko – Spanje Portugal – Zwitserland

Wedden tips WK voetbal

Marokko en Spanje en Portugal tegen Zwitserland maken dinsdag 6 december in de achtste finales van het wereldkampioenschap voetbal uit wie er doorgaan naar de  kwartfinales.

Wij voorspellen weinig goals in de wedstrijd van Marokko en een zege van de Spanjaarden. Verder zien wij Zwitserland stunten tegen de Portugezen. Inzetten op het WK doe je bij Unibet.nl, lees verder voor de voorbeschouwing en odds.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

Tips wedden Marokko – Spanje

Marokko werd verrassend eerste en Spanje verrassend tweede in hun groep. Marokko deed het in de poulefase uitstekend, iets waar wij al eerder over tipten. In de eerste wedstrijd speelden ze nog gelijk met 0-0 tegen Kroatië, in de tweede wedstrijd wonnen ze overtuigend van België met 2-0. De laatste groepswedstrijd was met de meeste druk, want Marokko moest winnen van Canada. Dat deden ze ook met 2-1.

Gevaarlijke combinatie Marokko

Die uitslag lijkt een spannende wedstrijd weer te geven, maar Marokko had eigenlijk de hele wedstrijd controle. Ondanks dat Canada in de tweede helft veel meer balbezit had, heeft Canada geen schot op doel gelost. Marokko kan als team verdedigen en heeft aanvallend een aantal spelers die erbovenuit steken. Dit is een gevaarlijke combinatie waarmee ploegen ver kunnen komen op een toernooi.

Spanje treurt niet om tweede plaats

Spanje liet in de groepsfase wisselende dingen zien. In de eerste wedstrijd haalden ze uit en wonnen ze met 7-0 van Costa Rica, tegen Duitsland werd het 1-1. Maar Spanje speelde bij vlagen nog steeds erg goed. In de laatste wedstrijd stuurde Luis Enrique een B-opstelling het veld in. Spanje verloor met 2-1 van Japan, waardoor niet zij maar de Japanners eerste werden. Doordat Japan won, vloog Duitsland uit het toernooi.

Wedden op WK 2022?

Kroatië ontlopen

De Spanjaarden zullen het niet erg vinden dat ze tweede zijn geworden. Nu moeten ze immers tegen Marokko in plaats van Kroatië. Dit leek je in het veld ook wel te zien, met name aan het eind van de tweede helft. Spanje had over de gehele wedstrijd 82% balbezit, maar heeft nooit echt aangezet om een goal te maken.

Gokken op winst Spanje en weinig goals

Wij verwachten een hele mooie en spannende WK wedstrijd tussen Marokko en Spanje. Het Marokkaanse voetbalelftal heeft laten zien dat ze mee kunnen op een hoog niveau, maar Spanje heeft misschien wel de beste wedstrijd van het toernooi gespeeld tegen Duitsland.

Spanje is in onze ogen de favoriet, maar het zal niet eenvoudig worden. Marokko geeft weinig kansen weg en Spanje heeft wel eens moeite met teams die verdedigend spelen en de ruimtes heel klein kunnen maken. Onze tip voor het wedden op WK voetbal: ‘winst Spanje en Onder 2.5 goals’ bij Unibet.

WK wedden tips Portugal – Zwitserland

Beste bet voor dit duel
Zwitserland gaat door

De laatste achtste finale van het WK voetbal 2022 is Portugal tegen Zwitserland. Beide landen kenden een prima groepsfase en zullen denken kans te maken om de kwartfinale te bereiken, al is Portugal natuurlijk favoriet.

Overtuigend Portugal

Portugal werd eerste in groep H, boven Uruguay, Zuid-Korea en Ghana. De eerste twee wedstrijden won Portugal overtuigend. Tegen Ghana werd het 3-2 maar Portugal had controle over wedstrijd en op het moment dat de ploeg iets aanzette kwamen er meteen veel kansen. Tegen Uruguay had Portugal helemaal niks te vrezen, ze wonnen met 2-0.

Tegen Zuid-Korea ging het echter helemaal mis, maar in die wedstrijd stond er niets meer op het spel. Portugal speelde met een aantal andere spelers en ze leken er niet zoveel zin in te hebben. Uiteindelijk verloren ze met 2-1, waardoor niet Uruguay maar Zuid-Korea tweede werd in de groep.

WK Voetbal 2022

Deze winter staat het vier weken lang in het teken van het WK voetbal 2022! In deze WK gids vind je alles: het speelschema, favorieten, bookmakers, wedden en nog veel meer

Zwitsers kunnen ook goed aanvallen

Zwitserland kende een behoorlijk spannende groepsfase. Ze wonnen van Kameroen, verloren van Brazilië en wonnen daarna van Servië. Tegen Kameroen was de ploeg solide en hadden ze vaker dan één keer kunnen scoren. Tegen Brazilië hielden ze de Gele Kanaries bijna op een 0-0, totdat er in de 83e minuut toch gescoord werd.

In de laatste wedstrijd tegen Servië mocht Zwitserland niet verliezen. Uiteindelijk won de ploeg met 3-2 en ze maakten een goede indruk in die wedstrijd. Het was een echte strijd waarbij Servië zelfs nog op een voorsprong kwam. De Zwitsers gaven echter niet op en lieten voor het eerst zien ook goed te kunnen aanvallen.

WK Portugal – Zwitserland voorspellen

Dit wordt ook een spannend duel, zo verwachten wij. Portugal heeft nog niet heel veel indruk gemaakt dit WK. Ze winnen de wedstrijden vrij eenvoudig maar scoren pas laat. Het lijkt erop dat ze pas echt grote kansen krijgen als de tegenstander wat vermoeid raakt. Tegen zowel Ghana als Uruguay zag je de vermoeidheid bij de tegenstanders.

Zwitserland is wat dat betreft zeker een ander team, die raken niet vermoeid én zullen de gehele wedstrijd de focus erbij houden. Dit zagen we ook al tegen Brazilië, die uiteindelijk door een prachtig schot van Casemiro toch een gat wisten te vinden.

Inzetten op stunt Zwitserland

Natuurlijk is Portugal de favoriet, maar wij houden zeker rekening met een stunt. Met spelers als Embolo, Shaqiri en Vargas heeft Zwitserland spelers die vanuit de omschakeling gevaarlijk kunnen worden. En dat is waar Portugal juist zwaktes liet zien. Daarom durven wij bij de bookmakers een gokje te wagen op Zwitserland dat zich plaatst voor de volgende ronde. Op het EK wisten ze Frankrijk al uit te schakelen en het kan nu zo maar eens de beurt zijn aan Portugal.

#ad

UNIBET /
€50 AAN FREEBETS BIJ €10 INZET!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top