Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden op Nederland – Qatar WK 2022

WK voetbal Nederland – Qatar | De laatste ronde van de groepswedstrijden is alweer aangebroken. Nederland neemt het in deze laatste en beslissende wedstrijd op tegen Qatar.

De aanvallende kwaliteiten van Oranje tegen het erg matige team van Qatar moeten eigenlijk garant staan voor de nodige goals.

Unibet WK Oddsboost promotie!

Nederland wint van Argentinië 50x je inzet!

#Ad Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn. Max inzet €1, €50 winst

Wedden WK tip Nederland – Qatar

Nederland is nog niet zeker van de volgende ronde en al helemaal niet van de eerste plaats. De eerste plaats is wel erg belangrijk en dat weet Van Gaal natuurlijk ook. Oranje zal dus niet met de handrem erop spelen en zoveel mogelijk goals willen maken. De beste weddenschap voor deze wedstrijd is ‘Oranje wint en scoort over 2.5 goals’.

Heb je nog geen WK betting account? Nieuwe spelers bij Unibet krijgen tijdelijk een odds boost op winst van Oranje.

Voorbeschouwing Nederland – Qatar

Het Nederlands elftal had zich als eerste land kunnen verzekeren van de volgende ronde als ze hadden gewonnen van Ecuador. Oranje was echter erg slecht in deze wedstrijd en mocht nog van geluk spreken dat het 1-1 werd. Door het gelijke spel staat Nederland op het WK voetbal met vier punten in poule A helemaal gelijk met Ecuador. Drie goals voor, één tegen.

De perfecte opstelling

Het spel van Nederland tegen zowel Senegal als Ecuador was niet geweldig. Maar tegen de Afrikanen had Nederland nog wel meer de bal en de controle over de wedstrijd. Tegen Ecuador was het echt niet goed en had Nederland eigenlijk moeten verliezen. Het middenveld was vrijwel onzichtbaar en de voorhoede verloor veel te vaak het balbezit.

Louis van Gaal lijkt zijn perfecte opstelling nog niet gevonden te hebben. Tegen Qatar zal de bondscoach willen dat Nederland het niveau haalt en zo met vertrouwen naar de volgende ronde toe kan.

Beste bet voor dit duel
Winst Nederland en meer dan
2.5 goals

Qatar slecht op WK voetbal 2022

Qatar is misschien wel het slechtste team van het WK voetbal 2022. Vooraf werd de ploeg behoorlijk gehyped, maar in de praktijk zijn ze niet van het niveau van een WK. Ze verloren met 2-0 van Ecuador en met 1-3 van Senegal. In beide wedstrijden konden ze nog heel wat meer goals tegen krijgen, maar door slechte afwerking bleef het hierbij. Aan de bal is de ploeg niet goed genoeg om echt gevaarlijk te worden.

De weddenschap ‘Oranje wint en scoort over 2.5 goals’ kun je spelen bij Unibet.

Unibet 5 miljoen euro WK promotie!

Unibet geeft €5.000.000 weg als Nederland het WK wint!

#Advertentie. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Om gebruik te maken van de welkomstbonus moet je 24 jaar of ouder zijn.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top