Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wit-Rusland – Nederland: beste weddenschappen voor de EK kwalificatie

Wit-Rusland – Nederland voorspellingen
Wedden op EK voetbal kwalificatie

De volgende EK kwalificatie wedstrijd voor het Nederlands elftal staat alweer op het programma en dat is het uitduel tegen Wit-Rusland. Nederland zit in een goede flow terwijl Wit-Rusland alles doet wat het kan om het tegenstanders zo lastig mogelijk te maken.

Lees hieronder verder voor de beste Wit-Rusland – Nederland weddenschappen. De odds op winst Nederland zijn te laag om te spelen, maar er zijn voor het wedden op EK voetbal andere bets bij de bookmakers te vinden waarvoor de quoteringen prima zijn!

Wit-Rusland – Nederland: beste weddenschappen voor de EK kwalificatie

Wit-Rusland – Nederland EK kwalificatie: geen vrees

Laten we beginnen met de tegenstander van Oranje. Eigenlijk hoeven we totaal niet te vrezen voor Wit-Rusland. Ze staan 4e in onze groep met 4 punten uit zes wedstrijden. Dat is heel magertjes. De laatste wedstrijd hebben ze niet weten te winnen van Estland; het werd in die wedstrijd 0-0 in eigen huis. Wit-Rusland heeft te weinig kwaliteit rondlopen om het verschil te kunnen maken. Nederland heeft Wit-Rusland al op eigen veld verslagen met 4-0.

Oranje in kwalificatiegroep aan kop

Nederland staat op het moment lekker aan kop in de groep met maar liefst 12 punten uit vijf wedstrijden. Oranje heeft, net als de Duitsers die tweede staan in de groep, nog een wedstrijd in te halen. Doordat Nederland van Noord-Ierland heeft weten te winnen staan we er goed voor. Dat was een uitermate belangrijke wedstrijd.

Toch moeten we niet te licht over deze EK kwalificatiewedstrijd denken – kijk maar hoe het ging tegen de Noord Ieren. Er was moeilijk door heen te komen en ze kwamen zelfs op voorsprong. Gelukkig wist Nederland de wedstrijd na de 0-1 achterstand te kantelen en werd er dik met 3-1 gewonnen.

Memphis niet met Nederlands elftal naar Wit-Rusland

Helaas reist het Nederlands elftal naar Wit-Rusland af zonder Memphis Depay. Memphis heeft bovenbeenklachten en zal dus niet meespelen in deze wedstrijd. Dat is erg jammer want Memphis is zeer belangrijk geweest in de afgelopen wedstrijden voor Nederland. Toch moet Ronald Koeman het gemis zeker kunnen opvangen met jongens als Donyell Malen, Quincy Promes en/of Luuk de Jong. Er zal misschien meer gerouleerd worden om te kijken hoe de andere jongens het doen en zij kunnen vechten voor ee kans in de basis van Nederlands elftal.

Beste weddenschappen Wit-Rusland – Nederland

Op alleen winst kunnen we helaas niet spelen; deze odd @1.20 is namelijk veel te laag. We moeten gaan kijken waar we de odds mee kunnen opschroeven zodat het een aantrekkelijke bet wordt.

Asian Handicap voor hogere odds

We mogen er zeker vanuit gaan dat we deze pot tegen Wit-Rusland gaan winnen en ik verwacht ook met dubbele cijfers. De odds worden bij de bookmakers pas aantrekkelijk als we Nederland laten winnen met meer dan twee doelpunten verschil en dat is ook de eerste weddenschap die we gaan spelen: Nederland -2 Asian Handicap @2.00.

Dit betekent dat Nederland met meer dan twee doelpunten verschil moet zegevieren om de weddenschap te winnen. Wint Nederland met alleen twee doelpunten verschil dan krijg je je geld terug. Vandaar de Asian Handicap. Wint Nederland met 1 doelpunt verschil of spelen ze zelfs gelijk, dan is de weddenschap helaas verloren en dat geldt natuurlijk ook als ze de wedstrijd verliezen.

Nederland -2 AH voor 2.00 x de inleg

Donyell Malen en Donny van de Beek scoren

Het is natuurlijk even afwachten wat Ronald Koeman met de opstelling in Wit-Rusland – Nederland doet en welke jongens in de basis starten, maar ik ga ervan uit dat de bondscoach dit keer Donyell Malen en Donny van de Beek in de basis zal laten starten.

Mocht dit inderdaad zo zijn dan gaan we spelen dat beide jongens gaan scoren tegen een wel hele goede quotering bij de bookies. ‘Malen to score anytime’ noteert 2.00 en ‘Van de Beek to score anytime’ 3.00. Zeer grote kans, ook dankzij de afwezigheid van Memphis, dat zij zullen starten en dat ze scoren. Donyell Malen is een supertalent dat speelt bij PSV en Donny van de Beek heeft bij Ajax laten zien wat hij kan. Dit zijn gewoon te mooie odds om te laten liggen.

Doelpunt Malen voor 2.00 x de inleg

Doelpunt Van de Beek @3.00

Tips voorspellingen Wit-Rusland – Nederland

De -2 Asian Handicap is de main bet en de twee andere weddenschappen voor Wit-Rusland – Nederland zijn als aanvulling, dus dat betekent dat je de stakes van de twee  ‘anytime goalscorers’ lager moet houden dan je mainbet. Mocht er een misgaan, dan kun je nog altijd winst pakken. Meer hierover weten? Lees dan eens de bankroll management pagina in onze handleiding wed strategieën. $ucces met wedden op Nederland en veel plezier met kijken!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top