Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voetbal betting tips RKC – Ajax, Eibar – Barcelona en Villarreal

Voetbal betting tips 19 en 20 oktober 2019

Dit weekend staat er weer clubvoetbal op het programma. De beste weddenschappen zijn dit weekend te vinden in de Spaanse competitie en onze eigen Eredivisie. Check hieronder de wedtips voor Eibar – FC Barcelona, Espanyol – Villarreal en RKC – Ajax.

BTS & Barcelona wint voor 2.95 x de inleg

Eibar – FC Barcelona betting tips

Zaterdag 19-10 13.00 uur. We beginnen met wedden op La Liga en wel met de wedstrijd Eibar – FC Barcelona. Eibar doet het in de Spaanse Primera Division tot nu toe prima met een veertiende plek. Barcelona bevindt zich op de tweede positie van de ranglijst met twee punten achterstand op Real Madrid.

Barca gaat niet makkelijk winnen van Eibar

Eibar is de laatste vier duels ongeslagen; ze wisten twee wedstrijden te winnen en speelden er twee gelijk. Met name thuis doet Eibar het heel goed, ze wonnen twee van de drie thuisduels. In eigen huis scoorden ze al zes keer en kregen ze vier goals tegen. Een paar weken geleden wist Eibar op eigen veld Sevilla met 3-2 te verslaan en uit bij Atletico Madrid speelden ze ook goed, maar verloren ze uiteindelijk met 2-3.

FC Barcelona gaat dus niet zo maar eenvoudig winnen van Eibar. Barca verloor al twee keer dit seizoen (tegen Granada met 2-0 en met 1-0 van Athletic Bilbao). Dankzij de mindere vorm van Real heeft Barca nog weinig achterstand opgelopen, maar ze zullen beter moeten spelen dit seizoen. Met name verdedigend is het lang niet altijd goed genoeg. Ze hebben al tien goals tegen gekregen in de acht gespeelde wedstrijden in La Liga, zelf scoorden ze al 20 keer. Barca liet vooral punten liggen in uitwedstrijden, ze wonnen maar één van de vier keer uit.

Wedden op FC Barcelona en goal Eibar

Barca is natuurlijk wel degelijk de favoriet, maar ze zullen dus zoals gezegd niet eenvoudig winnen. Wij verwachten dat Eibar zeker een doelpunt weet te maken in deze wedstrijd. Het probleem van Eibar is echter dat ze ook veel goals tegen krijgen. Daarom zetten wij bij de bookmakers in op ‘winst Barcelona en beide teams scoren’.

Ajax betting tips Eredivisie

Ajax -3 goals handicap voor 2.20 x de inleg

RKC Waalwijk – Ajax voorspellen

Zaterdag 19-10 18.30 uur. De tweede voetbal wedden tip is voor een wedstrijd uit de eigen Eredivisie. RKC krijgt Ajax op bezoek wat betekent dat de nummer laatst het opneemt tegen de koploper.

RKC is tot nu toe echt het lelijke eendje van de Eredivisie. Ze hebben nog geen enkele wedstrijd gewonnen en verdienden nog maar één punt. In de eerste acht wedstrijden kregen ze maar liefst 29 goals tegen en ze scoorden zelf maar acht keer. Voetballend doen ze het af en toe best leuk, maar met name verdedigend is het soms echt dramatisch. Dat blijkt ook wel uit de cijfers.

Ajax doet het in de Eredivisie prima, ze zijn nog ongeslagen en scoren erop los. De Amsterdammers wisten al 29 keer te scoren in negen wedstrijden en ze kregen maar negen goals tegen. In de laatste wedstrijden hadden ze het wat moeilijker. Ajax won met ‘maar’ 2-0 van ADO en Groningen.

Gokken op Ajax met handicap

Wij verwachten dat Ajax deze wedstrijd weer een stuk vaker gaat scoren. Met de aanvallende kracht van Ajax tegen de slechte verdediging van RKC Waalwijk moeten er gewoon heel veel goals vallen. Door het krachtsverschil wat wij verwachten te gaan zien in deze wedstrijd zetten wij in op een grote handicap bet voor Ajax.

We zetten Ajax op een virtuele achterstand van 3 goals bij aanvang van de wedstrijd. De weddenschap is gewonnen indien de Amsterdammers desondanks het duel weten te winnen. Met deze handicap schroef je de quotering op tot een mooie 2.20.

Villarreal wint @2.20 x de inleg

Espanyol – Villarreal voorspelling

Zondag 20-10 16.00 uur. De laatste wedstrijd die wij voor het wedden op voetbal deze week hebben uitgekozen komt weer uit de Spaanse competitie. Villarreal gaat op bezoek bij Espanyol.

Espanyol staat op de één na laatste plaats, ze hebben nog maar één keer gewonnen en twee keer gelijk gespeeld. Espanyol wist nog maar vier keer te scoren en kreeg veertien goals tegen in de eerste acht wedstrijden. Door deze slechte start lijkt Espanyol één van de grootste kanshebbers voor de degradatie van dit seizoen.

Villarreal steeds beter in vorm

Villarreal heeft nog geen geweldige start, maar lijkt steeds beter in vorm te raken. Ze staan in La Liga op de negende plaats en wisten drie van de laatste vijf duels te winnen. Villarreal speelt aan de hand van Santi Cazorla leuk en verzorgd voetbal en is (op Barca na) het team dat het meeste scoort: 19 goals in acht wedstrijden. Villarreal is één van de vele teams die kans maken op Europees voetbal achter Barca, Real en Atletico.

Inzetten op winst Villarreal

Wij verwachten dat Villarreal deze wedstrijd gewoon weet te winnen en vinden de odds (2.20) ook verrassend hoog. Villarreal heeft het betere team en is veel beter in vorm. Daarnaast scoren ze heel makkelijk, terwijl Espanyol nauwelijks weet te scoren en ze veel goals tegen krijgt. We gaan dus bij de bookies inzetten op winst Villarreal!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top