Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Premier League: inzetten op clubs met zelfvertrouwen

Voorspellingen Premier League voetbal

Dit weekend vind je de beste Premier League bets in de wedstrijden Bournemouth – Norwich, Wolverhampton – Southampton en Chelsea – Newcastle. Wolves en Newcastle hebben de afgelopen speelronde gestunt en zitten waarschijnlijk nog vol zelfvertrouwen. En dat Wolves op eigen terrein ook nog een moeilijk te kloppen is, maakt een weddenschap op winst wel erg aantrekkelijk…

Tips voor de beste Premier League weddenschappen dit weekend:

Wedden tips Premier League Boxing Day: Leicester – Liverpool bookmakers

Gokken op Bournemouth – Norwich

Zaterdag  19 oktober 16.00 uur. Bournemouth is op het moment wisselvallig. Ze winnen wedstrijden maar ze verliezen ook regelmatig duels die ze niet hoeven te verliezen. Aan scorend vermogen ligt het zeker niet want ze scoren nagenoeg iedere wedstrijd. Ze hebben voorin natuurlijk ook goede kwaliteit rondlopen. Toch krijgen ze vaker doelpunten tegen wat niet nodig is. Jammer.

Norwich afhankelijk van goals Pukki

Norwich probeert zich te handhaven in de Premier League en dat wordt een hele lastige klus voor ze. Ze hebben natuurlijk voorin een hele goede spits rondlopen en dat is Pukki. Maar alle goals af laten hangen van 1 spits wordt een lastig verhaal. Er loopt natuurlijk wel wat meer kwaliteit rond, maar er hangt altijd veel af van Pukki.

De laatste wedstrijden in de Premier League wist hij niet te scoren en dat resulteerde er meteen in dat Norwich een paar keer achter elkaar verloor – en dat zonder doelpunten te maken. Pukki heeft tijdens de interlandbreak wel weer weten te scoren voor zijn land Finland. Hopelijk zet hij deze goede vorm weer door voor zijn club.

Dé weddenschap voor Bournemouth – Norwich

Voor deze wedstrijd gaat we betten op goals. Beide ploegen zijn zeer goed in doelpunten maken, maar verdedigend staan ze niet zo goed. Ik verwacht dat dit een open wedstrijd wordt en als er op tijd een goal valt, verwacht ik dat er veel meer gaan vallen. We gaan spelen voor de bet Both Teams to Score + over 2.5 Goals @1.70. Dit is een weddenschap die op papier een winnaar is en ook volgens alle statistieken.

1.70 x de inleg op BTTS + over 2.5 goals

Bet Wolverhampton – Southampton

Zaterdag 19 oktober 16.00 uur. Wolverhampton, oftewel Wolves, speelt zaterdag thuis tegen Southampton. Wolves heeft de vorige wedstrijd een stunt uitgehaald. Ze wonnen met 0-2 van Manchester City, en dat op City terrein. Dat kunnen maar weinig ploegen in de Premier League voor elkaar krijgen. Wolves is op eigen veld ook lastig te kloppen, de teams van de Big Six hebben daar altijd moeite om te winnen. Nu is Southampton de tegenstander.

Wedden dat Wolves gaat thuis winnen

Southampton heeft het lastig. Ook zij zijn wisselvallig begonnen aan het seizoen. Ze staan net boven de degradatiestreep en daar wil je niet zijn. Er moeten meer punten worden behaald. Tegen Wolves wordt dit een behoorlijke uitdaging. Ik denk dat Southampton misschien best lang tegenstand kan bieden, maar dat ze uiteindelijk met nul punten naar huis gaan.

Wat het wedden op voetbal betreft gaan we in deze wedstrijd voor de bet Wolves winst @1.90. Zeer lekkere odd op winst voor het thuisteam. Zeker als je nagaat dat Wolves thuis moeilijk te kloppen is en dat Southampton te wisselvallig presteert om hier resultaat neer te zetten.

1.90 x de inleg op winst Wolves

Chelsea – Newcastle voorspelling

Zaterdag 19 oktober 16.00 uur. De laatste Premier League betting tips van deze week komen uit de wedstrijd Chelsea – Newcastle. Chelsea is stormachtig aan het nieuwe seizoen begonnen. Sterspeler verkocht, transferverbod en behoorlijke wisselvallige resultaten, maar Chelsea mag op het moment zeker niet klagen als je kijkt naar de ranglijst van de Premier League. Of dat nog zo is aan het einde van het seizoen? We gaan het meemaken.

Bij Newcastle hebben ze vorige week ook wel een stunt uitgehaald. Manchester United kwam op bezoek en Newcastle won met 1-0. Niemand had dat verwacht en ze zullen dan ook met flinke dosis zelfvertrouwen naar Londen afreizen.

Wedtip: Handicap bet Newcastle

Iedere keer zie ik dat de bookmakers Chelsea als torenhoge favoriet neerzetten en dat vind ik onterecht als je kijkt naar wat er zich allemaal bij de club afspeelt. Nu is Newcastle op papier een stuk minder natuurlijk, maar ik geloof wel dat Newcastle het ze knap moeilijk kan maken. We gaan dan ook spelen voor de pick Newcastle +1.5 Asian Handicap met een quotering van 2.00.

Er zit een kans in dat Chelsea deze pot gaat winnen maar ik verwacht met niet meer dan hooguit 1 doelpunt verschil, áls ze al winnen. De weddenschap is goed als Newcastle of met 1 doelpunt verschil verliest, gelijkspeelt of wint. Verliest Newcastle met meer dan 1 doelpunt verschil dan is de bet helaas verloren. $ucces!

Newcastle +1.5 Asian Handicap voor 2.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top