Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Ajax – Chelsea Champions League voorspellingen

Champions League Ajax – Chelsea voorspellingen

De Champions League gaat deze week verder met de derde groepswedstrijd. Ajax neemt het dit keer op tegen Chelsea in de eigen Johan Cruijff Arena. Ajax begon perfect aan de Champions League met zes punten uit de eerste twee wedstrijden. Chelsea heeft drie punten gehaald. Onze voorspelling voor deze wedstrijd:

Winst Ajax en goal Donny van de Beek

Dortmund - Ajax voorspellen Champions League

Ajax in Champions League nog geen goal tegen

Ajax heeft zelfs nog geen goal tegen gekregen maar daar kwam wel heel wat geluk bij kijken. Zowel tegen Lille als tegen Valencia gaf Ajax veel ruimte en ook veel kansen weg. Door slechte afronding en het geweldige keeperswerk van Onana heeft Ajax dus de nul weten te houden. Het is dan ook geen wonder dat Onana tot de beste zes keepers behoort bij de Ballon D’or verkiezingen.

Ajax moeizaam in competitie

In de Eredivisie deed Ajax het de laatste weken niet geweldig. Afgelopen weekend hadden ze het erg moeilijk uit bij RKC en daarvoor ging het ook al moeizaam bij Groningen en ADO. Tussen de wedstrijd tegen FC Groningen en ADO zat de Champions League wedstrijd tegen Valencia. In die wedstrijd toonde Ajax bij vlagen de klasse, met name het aanvallende spel was geweldig. Ze wonnen dan ook met 3-0, maar het had ook zeker 4-3 of 3-3 kunnen worden.

Chelsea doet het goed

Chelsea speelt dit seizoen leuk voetbal met een goed en jong team. Na een moeizame start doen ze het nu erg goed en staan ze vierde in de eigen competitie. De laatste vier duels in de Premier League en Champions League wist Chelsea te winnen. Chelsea speelt vergelijkbaar voetbal met Ajax en ze zijn net als Ajax aanvallend beter dan verdedigend.

Blessures Chelsea

In de Premier League kreeg Chelsea in de eerste negen wedstrijden al veertien goals tegen. In de Champions League kregen ze twee goals tegen en scoorden ze ook twee keer in de eerste twee wedstrijden. Bij de ploeg is sprake van een ware blessuregolf. Spelers als Ngolo Kante, Christensen, Rüdiger en Ross Barkley zijn vraagtekens en zijn er waarschijnlijk niet bij.

Wedden Ajax – Chelsea Champions League

Beide ploegen willen aanvallend en verzorgd voetbal spelen. Dit kan voor Ajax tegen Chelsea wel eens uitkomst bieden. Ajax had het ontzettend lastig tegen RKC en ADO, ploegen die zich ontzettend diep op de eigen helft ingraven. Toch zal Ajax op moeten passen. De snelle, wendbare spitsen kunnen het Ajax heel moeilijk maken en vanuit de omschakeling kan Chelsea ook gevaarlijk worden.

Winst Ajax voorspellen

Wedden op Champions League? Wij verwachten wel dat Ajax het betere team zal zijn in deze wedstrijd. De beweging op het middenveld kan het Chelsea heel moeilijk maken. Zeker als Kante er niet bij is zal Chelsea de slag om het middenveld maar moeilijk winnen. Jorginho heeft het vaak moeilijk tegen spelers met diepgang en snelheid. Wanneer Promes of Van de Beek op tien staan zullen die zeker kansen creëren door hun loopvermogen.

Donny van de Beek scoort @3.20

Ajax wint @2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top