Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing en wedtips Europa League PSV, AZ en Feyenoord

Europa League voorspellingen PSV, AZ en Feyenoord
Voetbal donderdag 24 oktober 2019

Deze week spelen PSV, AZ en Feyenoord weer in de Europa League. Komende donderdag staan de derde poulewedstrijden op het programma waarna de returns beginnen. PSV ontvangt in eigen huis LASK Linz uit Oostenrijk. Weten de Eindhovenaren deze wedstrijd te winnen dan staan zij al met een been in de volgende ronde.

AZ ontvangt de nummer laatst in groep L, Astana. Dit duel moet worden gewonnen door de Alkmaarders willen zij aanhaken bij de nummers 1 en 2 in de poule. Feyenoord wacht een zware uitwedstrijd tegen Young Boys. Hieronder de voorbeschouwingen van deze drie Europa League wedstrijden, afsluitend met een tip voor een goede weddenschap.

Tips Europa League betting vandaag

Europa League PSV – LASK Linz

PSV is het Europese avontuur enkele weken geleden goed begonnen en zij staan nu als enige bovenaan in groep D. Zowel in de thuiswedstrijd tegen Sporting, als in de uitwedstrijd tegen Rosenborg wisten de Eindhovenaren aan het langste eind te trekken. Beide keren lieten zij goed en aanvallend voetbal zien en dat werd beloond met zes punten.

Morgen is de laatste tegenstander in de poule aan de beurt en die moet PSV op papier kunnen hebben. LASK heeft momenteel drie punten en wist alleen nog van Rosenborg te winnen. Voor de Oostenrijkers is het donderdag dus aanhaken of afvallen in de Europa League. Hen wacht een zware uitwedstrijd tegen de mannen van Mark van Bommel.

Quotering winst PSV

Kwalitatief zijn de Eindhovenaren dus zeker in het voordeel, hoewel de bal natuurlijk altijd rond blijft waardoor er gekke dingen kunnen gebeuren. Toch verwacht ik geen problemen voor PSV tegen de nummer twee van Oostenrijk, mede vanwege het thuisvoordeel waar de Eindhovenaren over zullen beschikken. Daarom raad ik jullie voor het wedden op Europa League deze week aan om PSV op winst te zetten. De quotering van 1.58 kun je niet laten liggen.

PSV wint voor 1.58 x de inleg

AZ – Astana gaan donderdag voor de winst

AZ Alkmaar speelt eveneens een Europese thuiswedstrijd en mag het dit keer opnemen tegen Astana uit Kazachstan. Die ploeg staat momenteel op een keurige tweede plek in de Premier League van Kazachstan. Beide vorige Europese groepswedstrijden verloor Astana met een goal verschil en daardoor zijn zij nog helemaal niet afgeschreven voor de volgende ronde. Ze zullen dan nu wel punten moeten halen om nog aan te kunnen haken bij United en Partizan.

AZ daarentegen kan bij winst donderdag goede zaken doen. Momenteel hebben de Alkmaarders maar twee punten, maar ze staan ook nog maar twee punten achter op United en Partizan. Dat betekent dat zowel de laatste plaats als de top nog voor AZ nog mogelijk is.

Voorspellingen Europa League AZ – Astana

Beide ploegen zullen dus vol voor de winst gaan donderdag en dat zal resulteren in doelpunten. AZ Alkmaar liet afgelopen weekend in de Eredivisie al zien makkelijk te kunnen scoren tegen Heerenveen, maar verloor uiteindelijk wel met 2-4. Door het aanvallende voetbal van de Alkmaarders vallen er soms enorme gaten in de verdediging wat soms een tegengoal tot gevolg heeft.

Voor donderdag in de Europa League verwacht ik weer een voetballend AZ dat minimaal een keer gaat scoren. Daarnaast verwacht ik ook dat zij er een tegen krijgen, aangezien Astana zeker een paar goede kansen gaat krijgen. Mijn wedtip voor AZ – Astana is ‘beide teams op scoren’ met odds van 1.89 bij de bookmakers.

Beide teams scoren voor 1.89 x de inleg

Young Boys – Feyenoord Europa League

In de groep van Feyenoord is nog helemaal niets beslist en kan er nog zeker van alles gebeuren. Alle vier de teams staan namelijk op 3 punten: Porto wist van Young Boys te winnen, Feyenoord won van Porto en de Rangers wisten hun eerste wedstrijd weer van Feyenoord te winnen. Een gelijkwaardige groep dus waarvan momenteel nog weinig te zeggen valt wie de betere of mindere is.

Voor Feyenoord wacht donderdag in de Europa League een zware uitwedstrijd tegen Young Boys, die samen met Basel de Zwitserse competitie leidt. Young Boys wist 13 keer te scoren in de afgelopen drie competitieduels – Feyenoord kan de borst natmaken.

Inzetten op winst Young Boys

Feyenoord begon in de Eredivisie niet goed maar kon zich daarna aardig herpakken. Zo wisten zij onder andere Porto te verrassen in de Europa League. Toch denk ik dat Feyenoord het morgen niet gaat redden. Met name door de wisselvalligheid die Feyenoord de afgelopen weken laat zien heb ik er niet genoeg vertrouwen in dat de Rotterdammers een punt weten te pakken.

Bovendien speelt Young Boys een thuiswedstrijd en waren zij net niet goed genoeg voor de Champions League. Daardoor schat ik ze kwalitatief ook wat beter in dan de Rotterdammers. De beste weddenschap voor Young Boys – Feyenoord is wat mij betreft ‘Young Boys wint’ met de prima quotering van 1.92.

Young boys wint @1.92 bij de bookies

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top