Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Ajax – Feyenoord voorspellingen Klassieker: Ajax wint, Promes scoort

Ajax – Feyenoord voorspellingen Klassieker
Zondag 27 oktober 16.45 uur

Dit weekend staat de Eredivisie klassieker op het programma en dat is natuurlijk Ajax tegen Feyenoord. De wedstrijd wordt zondag om 16.45 uur gespeeld en is een duel om van te smullen. Check de hieronder de voorbeschouwing en de beste weddenschappen voor Ajax – Feyenoord.

Winst Ajax, beide teams scoren, goal Promes

Ajax – Feyenoord Eredivisie: 26 vs 14 punten

Laten we beginnen met de Rotterdammers. Feyenoord staat op dit moment tiende in de Eredivisie en is er vorige week niet in geslaagd om van Heracles te winnen. Thuis werd het 1-1 en dat is duur puntenverlies. Zeker als je nagaat dat Ajax al 12 punten meer heeft. Feyenoord speelt op het moment slordig en verliest daardoor teveel punten. Er worden wel kansen gecreëerd, maar ze worden niet benut.

Feyenoord moet echt goed voor de dag komen

In de Europa League heeft Feyenoord wel laten zien waar ze toe in staat zijn en dat is winnen van Porto. Maar vervolgens gaat het toch weer fout; Feyenoord moet op bezoek bij Fortuna Sittard en daar gaan ze onderuit met 4-2. Dit zijn uitslagen die bij Feyenoord gewoon niet mogen voorkomen. Nu staat dus de klassieker Ajax – Feyenoord op het programma en je mag hopen dat Feyenoord goed voor de dag komt anders worden ze compleet weggetikt.

Ajax weer top dit Eredivisie seizoen

Ajax is weer bezig aan een topseizoen. Ze staan momenteel eerste op de Eredivisie ranglijst met 3 punten los van PSV. Er wordt zelden puntenverlies geleden alhoewel het vorige week wat moeizamer ging. Toen werd er met 2-1 gewonnen van RKC maar die score bleef lang uit. Pas laat in de tweede helft werd de winst veiliggesteld.

En ook in de Champions League

In de Champions League draait Ajax eveneens supergoed. Ook dit jaar staan ze er weer en de Amsterdammers staan aan kop van de groep. Ajax hoeft niet meer bang te zijn wie de tegenstander is, ik denk eerder dat de angst nu bij de tegenstander ligt… Dat komt natuurlijk mede dankzij vorig seizoen, maar ook dit jaar hebben ze zich ook al van hun sterkste kant laten zien.

Toch moet Ajax zijn koppie erbij houden want de Klassieker Ajax – Feyenoord is een wedstrijd apart en daar kunnen de spelers toch ietsjes meer geven als normaal. Er kan van alles gebeuren en niks is zeker.

Eerste Divisie voorspellingen ronde 15

Voorspellingen Ajax – Feyenoord klassieker

En dan nu de tips voor het wedden op Eredivisie dit weekend. De vorm van beide teams is ook terug te zien in de quoteringen van de bookmakers. Winst Ajax staat @1.30. Gelijkspel staat @6.00 en winst Feyenoord zelfs op 10.00. Dat vind ik ook niet gek als je kijkt hoe beide teams ervoor staan.

Ajax winnaar Klassieker

De eerste weddenschap die we gaan spelen is ‘Ajax wint + both teams to score’. Deze bet geeft ons een lekkere boost. Ik verwacht namelijk wel een aantal goals van Ajax, maar Feyenoord zal ook zeker een goaltje mee pikken ondanks het ongelukkige spel op het moment. De bet Ajax wint + both teams to score @2.30 kan je gewoonweg niet laten liggen.

2.30 x de inleg op ‘ Ajax wint + BTTS’

Promes gaat scoren

Als tweede bet gaan we spelen voor ‘Quincy Promes to score Anytime @2.10’. Deze jongen is op het moment in bloedvorm en hij heeft langzaam maar zeker een basisplaats afgedwongen. Promes scoort regelmatig en met name in de belangrijke wedstrijden – en daar is de klassieker er één van.

Goal Promes voor 2.10 x de inleg

Ajax wint beide helften

Als derde en laatste weddenschap gaan we spelen voor ‘ Ajax/Ajax on Half Time/FullTime’ met odds van 1.80. Dit is ook wederom een flinke boost voor winst op Ajax. De bet houdt in dat Ajax met rust moet voor staan en dat ze de wedstrijd winnend afsluiten. Ik zie gebeuren dat ze er meteen op knallen en in de eerste helft al een paar goals kunnen scoren.

Ajax wint beide helften van de Klassieker @1.80

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top