Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

KNVB Beker voorspellingen Vitesse, Heracles en sc Heerenveen

Voetbal: KNVB Beker voorspellingen

Deze week begint de KNVB Beker weer en er staat een hele lijst wedstrijden op het programma. Onderstaand de voorbeschouwing en beker voorspellingen voor Vitesse – De Graafschap, Excelsior Maassluis – SC Heerenveen en Heracles Almelo – RKC Waalwijk.


KNVB Beker Vitesse – De Graafschap

29-10 18.30 uur. Vitesse draait tot nu toe een uitstekend seizoen en ook De Graafschap doet het prima in de Eerste Divisie.

Vitesse staat in de Eredivisie op een knappe vierde plek en heeft evenveel punten als de nummer twee, AZ. Van de laatste zeven wedstrijden wist Vitesse er maar twee niet te winnen. De Arnhemmers scoorden in die zeven wedstrijden maar liefst twaalf keer. Ze verloren afgelopen weekend verrassend van ADO Den Haag met 0-2, dus zullen ze een reactie willen laten zien aan de fans.

De Graafschap tweede in Eerste Divisie

De Graafschap staat ongeslagen op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie. Na drie gelijke spelen wisten ze de laatste twee wedstrijden weer overtuigend te winnen. De Graafschap weet ook aardig makkelijk te scoren. Ze scoorden achttien goals in de laatste zeventien duels maar kregen er ook ontzettend veel tegen. In drie van de laatste zeven duels wisten ze de nul te houden in totaal kregen ze zeven goals tegen.

Voorspelling: Vitesse wint, beide scoren

Beide ploegen scoren dus veel de laatste tijd, maar krijgen ook vaak een tegengoal. Vitesse kreeg in zes van de laatste zeven wedstrijden een goal tegen en De Graafschap in vier van de zeven duels. Wij verwachten dat Vitesse deze KNVB Bekerwedstrijd gaat winnen. Ze hebben natuurlijk de betere ploeg en hebben wat recht te zetten voor het eigen publiek. Wel verwachten we dat we De Graafschap ook gaat scoren. De beste weddenschap voor dit duel is ‘beide teams scoren & Vitesse wint’ met een quotering van 2.80 bij bookmakers.

BTS & Vitesse wint voor 2.80 x de inleg

Tips odds Canada - Marokko, Kroatië - België en Japan - Spanje

Heracles Almelo – RKC Waalwijk beker

30-10 18.30 uur. De tweede wedstrijd die wij kansrijk achten voor een goede bet is Heracles tegen RKC. Waar Heracles het prima doet met een zevende plek, heeft RKC het heel zwaar in de Eredivisie. RKC staat onderaan met nog maar één punt.

Heracles doet het prima

Heracles Almelo heeft maar vijf punten minder dan AZ. Sinds de interlandperiode heeft Heracles zeven wedstrijden gespeeld en hiervan wisten ze er maar liefst vijf te winnen. Alleen van AZ werd verloren en tegen Feyenoord speelden ze gelijk. Heracles weet ook heel makkelijk het doel te vinden. Ze scoorden zestien keer in de laatste zeven wedstrijden. Met name tegen de mindere goden van de Eredivisie wint Heracles gemakkelijk, zoals 4-0 van PEC Zwolle en 2-0 van FC Emmen.

Focus RKC niet op KNVB Beker

RKC heeft het al moeilijk genoeg met de Eredivisie en zal daarom de focus niet erg leggen op de beker. RKC heeft geen brede selectie en ook geen selectie die ervaring heeft met drie keer per week spelen. De laatste weken heeft RKC Waalwijk weinig goede wedstrijden gespeeld, alleen tegen Ajax stegen ze boven zichzelf uit. Afgelopen weekend was het weer erg matig en verloren ze met 2-1 van Vitesse. Ze hebben nu zeven wedstrijden op rij verloren.

Wij verwachten dat Heracles deze wedstrijd dik wint. RKC focust zich op de Eredivisie en zal dus waarschijnlijk niet met de sterkste opstelling spelen. Terwijl Heracles een veel grotere selectie heeft en daarnaast natuurlijk ook een beter team. We gaan inzetten met een 3 way handicap om hoge odds te pakken:

Heracles -1 handicap voor 2.30 x de inleg

Excelsior Maassluis – SC Heerenveen betting

31-10 19:45 uur. De laatste KNVB Beker wedstrijd in deze reeks met wedden tips is een wedstrijd tussen een amateurploeg en een Eredivisie ploeg. Excelsior Maassluis krijgt SC Heerenveen op bezoek.

Excelsior Maassluis worstelt

Excelsior staat 10e in de tweede divisie en staat maar zes punten boven de nacompetitieplekken. Komend weekend spelen ze tegen AFC wat een belangrijke wedstrijd is om aan te haken bij de subtop. Van de laatste vijf wedstrijden wist Excelsior er drie te winnen, er werd één keer verloren en één keer gelijkgespeeld. Excelsior Maassluis wist met name punten te pakken tegen ploegen die een stuk lager staan op de ranglijst.

sc Heerenveen doet het redelijk

SC Heerenveen doet tot op heden goed mee om een plek bij de play-offs voor Europees voetbal. Ze staan achtste in de Eredivisie met maar één punt minder dan de nummer zeven. Van de laatste vijf duels wisten ze er drie te winnen en ze speelden ze twee keer gelijk. Heerenveen won onlangs nog knap van AZ.

Afgelopen weekend speelden ze gelijk tegen Groningen in de Derby van het Noorden, maar waren ze zeker wel de betere partij. SC Heerenveen heeft een goed team, met met name voorin individuele klasse. Spelers als Ejuke en Van Bergen kunnen met hun snelheid en acties het verschil maken. Zeker wanneer een tegenstander van veel lager niveau is.

Hoge odds wedden op winst Heerenveen

Wij verwachten dat deze wedstrijd makkelijk geworden wordt door Heerenveen en vinden de quotering bij bookmakers verrassend hoog. De odd voor Heerenveen to win is 1.44, maar wij denken dat ze zeker wel met meer dan één goal verschil gaan winnen tegen deze veel mindere tegenstander. Ook in deze wedstrijd gaan we inzetten met een handicap voor meer winst:

Heerenveen -1 handicap voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top