Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Premier League voorspellingen wedstrijden United, Arsenal en Westham

Voorbeschouwing en voorspellingen Premier League weekend | Bournemouth mag het weekend aftrappen tegen het grote Manchester United. Dit wordt een vermakelijke wedstrijd om te kijken en natuurlijk om op te betten. Verder voorspellingen voor Arsenal – Wolves en Westham – Newcastle United.


Bournemouth – Manchester United Premier League

Zaterdag 2 november, 13.30 uur. United heeft een doordeweekse wedstrijd achter de rug. Afgelopen woensdag werd er voor de EFL cup gespeeld en werd er zeer netjes gewonnen van Chelsea met 2-1. Er werd goed gespeeld door United en met twee goals van Rashford, waaronder één wonderschone vrije trap, is er flink vertrouwen getankt.

Geen goals bij Bournemouth

Bournemouth staat normaal altijd garant voor doelpunten, maar in de laatste twee wedstrijden bleef het 0-0. Dat is een uitslag die normaal gesproken niet voorkomt bij de club. In verdedigend opzicht zijn deze uitslagen wél positief te noemen, want bij Bournemouth kregen ze te gemakkelijk doelpunten tegen.

Must play bet Manchester United - Aston Villa en meer voor dit weekend

Beste weddenschap Bournemouth – Man United

Wedden op Premier League? De beste weddenschap voor deze wedstrijd is ‘Over 2.5 goals’ @1.85. Dit vind ik een hele mooie bet om te spelen. Dat er de laatste wedstrijden weinig werd gescoord door Bournemouth wil niks zeggen; ze hebben genoeg kwaliteit rondlopen om een goaltje te maken. Daarnaast is United in de Premier League langzaam aan het opkrabbelen, maar hebben ze moeite om het achterin dicht te houden. Goals zijn de beste pick voor deze wedstrijd.

Minstens 3 goals voor 1.85 x de inleg

Voorspellingen Arsenal – Wolves

Premier League zaterdag 2 november. Om 16.00 uur krijgt Arsenal Wolves op bezoek. Beide clubs hebben ook een doordeweeks programma gehad. Arsenal is helaas uitgeschakeld voor de EFL Cup door Liverpool. In deze pot werd het maar liefst 5-5 na 90 minuten spelen en werd er uiteindelijk door Arsenal verloren na een penalty shoot out. Toch kunnen ze terugkijken op een goede wedstrijd.

Focus Wolves op Premier League

Wolves heeft ook een pittige wedstrijd gespeeld en werd uitgeschakeld door Aston Villa met 2-1. Heel erg zonde, maar ik denk dat de focus voor Wolves nu bij de competitie en de Europa League ligt en dat kost natuurlijk heel veel inspanning omdat de mannen van Wolves dit niet gewend zijn.

Wedden dat beide teams scoren

Ik denk dat deze twee clubs behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. Arsenal speelt bij vlagen goed voetbal, maar ze laten ook teveel punten liggen. Wolves draait ook dit jaar weer een prima seizoen alhoewel ze wel wat meer moeite hebben in de Premier League. Al met al is dit een wedstrijd waarvan ik verwacht dat beide teams gaan scoren en deze weddenschap kunnen we spelen tegen een odd van @1.70. Te mooi om niet te spelen.

1.70 x de inleg op Beide Teams Scoren

Gokken op Westham – Newcastle United

Zaterdag 16.00 uur. Newcastle United heeft ook dit jaar weer moeite om wedstrijden te winnen. Ze staan een plaats boven de degradatie streep en hebben dit seizoen pas zes doelpunten gescoord. Alleen Watford heeft er minder gescoord dus dat wil wel wat zeggen over het scorend vermogen.

Westham is wisselvallig. Nadat ze thuis wonnen van Manchester United zijn er vijf wedstrijden gespeeld en er werd er geen een keer meer gewonnen. Dit lijkt me dan ook een uitgelezen kans voor Westham om te laten zien dat ze ook weer eens kunnen winnen.
In deze wedstrijd gaan we dan ook spelen voor de bet Westham to Win @1.85. Ik verwacht namelijk een 1-0 of een 2-0 voor Westham.

.

Winst Westham voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top