Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Chelsea – Ajax Champions League voorspelling: beide teams scoren

Chelsea – Ajax Champions League
Voorspelling: winst Chelsea en Beide Teams Scoren

Dinsdagavond staat er een belangrijke wedstrijd op het programma voor Ajax. Ze nemen het in Londen op tegen Chelsea in de vierde groepswedstrijd in de Champions League. Beide ploegen staan met zes punten bovenaan en de winnaar zet een grote stap naar de volgende ronde.

Bookmakers zien Chelsea (terecht) als favoriet voor de winst maar wij voorspellen dat ook Ajax een goal maakt.

Best bet: Chelsea wint & Beide Teams Scoren

Vorm Chelsea

Chelsea raakt steeds beter in vorm, ze wonnen de laatste zeven wedstrijden in de Premier League en Champions League op rij. Afgelopen weekend wonnen ze, wel met moeite, van Watford. Kante en Ross Barkley speelden nog steeds niet mee en dat was natuurlijk een flink gemis.

In de vorige wedstrijd tegen Ajax was Chelsea bij vlagen de betere partij en uiteindelijk wonnen ze ook verdiend. Chelsea maakte het Ajax heel moeilijk door goed druk te zetten en Ajax vast te zetten. Wel moet daar bij gezegd worden dat Ajax zich niet van de beste kant liet zien.

Ajax mag niet verslappen

Ajax speelde afgelopen vrijdag in de Eredivisie tegen PEC een goede eerste 30 minuten maar viel daarna ver weg. Dit lijkt een repeterend verhaal te worden voor de Amsterdammers. In de wedstrijd tegen Feyenoord kwam Ajax goed uit de startblokken, maar naarmate de wedstrijd vorderde namen ze gas terug.

En wanneer je gas terug neemt, krijgt de tegenstander vanzelf ruimte om kansen te creëren. Tegen Feyenoord ging dat nog goed, maar tegen PEC niet. Als Ajax zo speelt als in de eerste 30 minuten tegen PEC en Feyenoord dan maken ze zeker kans op de overwinning. Moeilijk wordt het wanneer ze verslappen.

Chelsea – Ajax Champions League voorspelling

Wij verwachten een spannende wedstrijd. Beide ploegen zijn goed in vorm en zijn al lang ongeslagen in de eigen competitie. De bookmakers zien Chelsea als favoriet en wij gaan hier wel in mee. Ajax kan zeker een resultaat halen, maar dan moeten ze 90 minuten lang geconcentreerd blijven en dat laten ze de laatste tijd niet zien.

Beste weddenschap

Chelsea aan de andere kant zit in een goede flow en laat wel degelijk zien een wedstrijd over de streep te kunnen trekken. Wel krijgt Chelsea veel goals tegen, dus verwachten wij zeker dat Ajax in deze Champions League wedstrijd gaat scoren. De beste weddenschap voor Chelsea – Ajax is daarom ‘Chelsea wint en beide teams scoren’ voor 2.80 x de inleg.

Winst Chelsea + BTS @2.80

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top