Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Europa League wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ

Europa League voorspellingen PSV, AZ en Feyenoord

Deze week spelen drie Nederlandse clubs in de Europa League. PSV gaat donderdag proberen de volgende ronde veilig te stellen. Weten de Eindhovenaren te winnen van LASK Linz in eigen huis, kunnen zij alleen nog op doelsaldo ingehaald worden. AZ doet het ook helemaal niet onaardig in de Europa League en staat momenteel tweede in groep L. Manchester United staat bovenaan met twee punten meer dan de Alkmaarders.

De laatste Nederlandse club die morgen speelt is Feyenoord, die nog niet helemaal zijn draai heeft gevonden op de Europese velden. Met drie punten staan de Rotterdammers laatste in hun poule en moet er dus gewonnen worden van groepsleider Young Boys. Hieronder de voorbeschouwingen van de wedstrijden van PSV, AZ en Feyenoord met daarbij een voorspelling voor het wedden op Europa League deze week.


Astana – AZ Europa League tip

AZ trapt om 16:50 uur af tegen Astana. Twee weken geleden stonden beide teams ook al tegenover elkaar en wist AZ in eigen stadion overtuigend met 6-0 te winnen. Een grote uitslag voor een Europa League wedstrijd die op basis van de statistieken zeker terecht was. AZ domineerde de hele wedstrijd en wisten dus ook zes keer het net te vinden. De vraag is natuurlijk of AZ in de uitwedstrijd hetzelfde kan laten zien als in de eerste wedstrijd.

AZ gaat winnen

Kwalitatief zijn de Alkmaarders zeker de betere partij en ik verwacht dat ze wederom aan het langste eind zullen trekken. Ook al mag Astana zich sinds vorige week kampioen noemen van Kazachstan, ik verwacht geen stunt van de thuisploeg. Astana staat laatste in de poule met 0 punten en is zo goed als uitgevoetbald in Europa. Ik verwacht donderdagavond wederom een aanvallend AZ, die de drie punten mee naar Alkmaar gaan nemen. De wedtip voor Astana – AZ is:

AZ wint voor 1.50 x de inleg

Wedden op Lask Linz – PSV Europa League

Voor de Eindhovenaren wacht eveneens een uitwedstrijd, maar dan tegen het Oostenrijkse Linz. In de vorige wedstrijd tussen deze twee teams heeft Linz toch bewezen helemaal geen onaardige ploeg te zijn. In het Philips Stadion wisten de Oostenrijkers een gelijkspel eruit te slepen. Als we kijken naar de statistieken van de wedstrijd waren de Eindhovenaren licht in het voordeel, maar wisten zij Linz niet te verrassen met een doelpunt.

Druk hoger bij beide ploegen

Een stugge ploeg dus dat Linz, dat het nu in eigen huis mag opnemen tegen PSV. Ik verwacht een hele andere wedstrijd dan twee weken geleden. Ik verwacht namelijk dat Linz aanvallender gaat voetballen, wat een voordeel kan zijn voor de Eindhovenaren. Linz moet namelijk winnen of een punt pakken willen zij überhaupt nog kans maken op de volgende ronde van de Europa League. Een aanvallende Linz dus, zeker in de laatste tien minuten van de wedstrijd.

Beste weddenschap wedstrijd PSV

Daarnaast is PSV door naar de volgende ronde indien zij in Oostenrijk weten te winnen. Vergeleken met de eerste wedstrijd zal de druk dus wat hoger zijn bij beide ploegen en ik verwacht dat beide gaan scoren. Daarom raad ik jullie aan beide teams op scoren te zetten, wat je bij bookmakers een redelijke quotering oplevert van 1.64.

Beide teams scoren voor 1.64 x de inleg

Voorspelling Feyenoord – Young Boys

Feyenoord wil in de Kuip revanche op Young Boys en dat onder leiding van nieuwe trainer Dick Advocaat. In de heenwedstrijd was Young Boys te sterk voor de Rotterdammers en wonnen zij de wedstrijd met 2-0. Dit gebeurde nog nog onder leiding van Jaap Stam, die zijn koffers pakte na de nederlaag tegen Ajax. Het duurde niet lang of Dick Advocaat meldde zich bij de Rotterdamse club en afgelopen weekend haalde hij met de ploeg zijn eerste drie competitiepunten. Nu aan hem de taak om Feyenoord ook in de Europa League weer op de rit te krijgen.

Feyenoord moet winnen

Ook al staan de Rotterdammers laatste in de poule, er zijn nog drie wedstrijden te gaan waarin zij het roer om kunnen gooien. Het verschil tussen Feyenoord en Young Boys (de nummer 1 in de poule) bedraagt drie punten waardoor er nog van alles mogelijk is. Wel zal er dan gewonnen moeten worden komende donderdag.

Wedden dat Feyenoord niet verliest

Onder leiding van Dick Advocaat verwacht ik niet dat Feyenoord gaat verliezen en ik raad jullie aan om Feyenoord Draw no Bet te spelen. Dat houdt in dat we spelen voor winst Feyenoord maar dat je je inleg terugkrijgt in geval van gelijkspel.

Afgelopen zondag leek er iets los te komen bij de spelers van Feyenoord. Ik kreeg het idee dat de spelers meer voor elkaar over hadden en voor elke bal wilde strijden. Daarom verwacht ik tegen Young Boys net zoveel strijdlust en dat gaat ze minimaal een punt opleveren.

Feyenoord Draw No Bet voor 1.66 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top