Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Liverpool – Manchester City: voorspellingen Premier League topper

Liverpool – Manchester City Premier League voorbeschouwing

Zondag 10 november speelt de topper Liverpool – Manchester City in de Premier League. Dé twee ploegen die de afgelopen paar jaar de dienst uitmaakten in de Engelse competitie.

Goal Mané en winst Liverpool

Bundesliga voorspellingen

Liverpool – Manchester City: duel om van te smullen

Manchester City kent een stormachtig seizoen. Natuurlijk zijn ze hartstikke goed begonnen, maar City kent ook veel tegenslagen. Het loopt niet zo lekker als afgelopen twee seizoenen en ze zien Liverpool alsmaar sterker worden. Het is een genot om deze ploegen in actie te zien en te zien strijden om de eerste plek in de Premier League.

Geblesseerden Man City

City heeft midweeks in de Champions League gespeeld tegen Atalanta en in die wedstrijd was goed te zien dat ze moeite hebben tegen teams die met net zoveel met pressie spelen als zijzelf. Manchester City had natuurlijk genoeg kansen om deze wedstrijd te winnen, maar ze lieten het helaas afweten en er werd 1-1 gelijk gespeeld. In deze wedstrijd werd City’s eerste keeper Ederson met rust gewisseld vanwege een blessure en het is nog maar de vraag of hij op tijd hersteld is voor de clash tegen Liverpool.

Voor de rest is het team van City buiten de bekende blessures inzetbaar. Toch zijn het niet de minsten die absent zijn: Sané, Laporte, Rodrigo en David Silva. Voor Pep Guardiola is dit een groot gemis want dit zijn allemaal basisspelers indien fit. City heeft midweeks in de Champions League veel kracht moeten leveren en we zullen zien of ze weer fit genoeg zijn voor de wedstrijd tegen Liverpool.

Liverpool moet oppassen

Trainer Klopp en zijn team Liverpool doen het uitstekend. De afgelopen twee jaar deden ze het al goed, maar je ziet dit team alsmaar groeien en groeien. Ze staan ook niet voor niks aan kop in de Premier League. Maar ze moeten uitkijken. Dit was vorig jaar precies hetzelfde. In de drukke periode rond kerst, waar ze in Engeland heel veel wedstrijden spelen in korte tijd, ging het toen mis voor Liverpool. In die periode verloren ze zoveel punten dat City er vandoor ging.

Dit jaar moet Liverpool ervoor waken dat ze niet dezelfde fout maken. Maar kan je zoiets wel een fout noemen? Er worden in december zoveel wedstrijden gespeeld dat er ook een geluksfactor bij komt kijken – en natuurlijk hoe het programma eruit ziet en welke spelers je tot je beschikking hebt…

Salah, Firmino en Mané

De selectie van Liverpool voor zondag ziet er goed uit. Buiten de bekende blessures zoals Shaqiri, Matip en Henderson is de selectie fit voor zondag. Het bekende trio voorin (Salah, Firmino en Mané) zal hoogstwaarschijnlijk voorin starten en daar zal City zijn handen vol aan hebben.

Voorspellingen Liverpool – Manchester City

Ik vind het verrassend dat de odds bij de bookmakers op winst Liverpool zo hoog zijn aangezien Liverpool dit seizoen in de Premier League nog ongeslagen is. Winst Liverpool kunnen we spelen voor 2.60 en dat is een odd die we niet kunnen negeren.

Winst Liverpool

Natuurlijk is het zeker riskant aangezien City op bezoek komt, maar een thuiswedstrijd voor Liverpool dat @2.60 noteert ga je dit seizoen voor het wedden op Premier League niet meer vinden. Zeker als je nagaat dat als Liverpool deze pot wint, een grote stap richting het kampioenschap gezet wordt. Als Liverpool deze wedstrijd wint, staat het 9 punten los van City. Dat is precies wat Liverpool nodig heeft en ik zie het ook gebeuren.

Winst Liverpool voor 2.60 x de inleg

Goal Mané

Als tweede bet gaan we spelen voor ‘Mane to score Anytime’ @2.50. Mané is in bloedvorm en er werd in de media, en door Pep Guardiola, vaak zowel negatief als zeker positief over hem gesproken. Ik denk dat hij het deze wedstrijd zal laten zien – en dat als Liverpool scoort hij zeker een goal gaat meepikken.

Liverpool – Manchester City wordt een spektakel om naar te kijken!

Goal Mané voor 2.50 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top