Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen EK kwalificaties Engeland, België en Italië

Voetbal: Voorspellingen EK kwalificaties deze week

De interlandbreak begint deze week. Helaas geen competitievoetbal dit weekend, maar gelukkig genoeg wedstrijden voor een paar leuke bets. Voor de wedstrijden van het Nederlands elftal volgt een aparte voorbeschouwing.

Voorspellingen EK kwalificaties Engeland, België en Italië

EK kwalificatie Engeland – Montenegro

Donderdag 14-11. De eerste wedstrijd die wij hebben uitgekozen is Engeland tegen Montenegro. Engeland staat eerste in de groep met drie punten voorsprong op de nummer twee. Montenegro staat met drie punten gedeeld onderaan in de groep en heeft al geen kans meer op kwalificatie voor het EK voetbal.

Team Engeland heeft groot scorend vermogen

Engeland verloor tijdens de vorige interlandbreak verrassend van Tsjechië. Daarvoor wist Engeland alles te winnen en leken ze zich soeverein te plaatsen voor het EK. Plaatsing voor het Europees kampioenschap is zeker niet in gevaar, maar de hosanna sfeer rond het team is wel wat verminderd.
De wedstrijd na Tsjechië wist Engeland wel weer dik te winnen van Bulgarije. Engeland weet sowieso ontzettend veel te scoren, in zes wedstrijden scoorden ze maar liefst 26 keer en kregen ze maar 6 goals tegen. Met spelers als Sterling, Kane, Sancho, Rashford en nog anderen, heeft het team ontzettend veel scorend vermogen.

Hard spel Montenegro

Montenegro heeft weinig kwaliteit in het team ze hebben nog niet gewonnen in de groep. Ze wisten gelijk te spelen tegen Bulgarije, Kosovo en nog een keer tegen Bulgarije. Al zeven keer speelden ze in de EK kwalificaties en maar drie keer werd er gescoord en ze kregen maar liefst 15 goals tegen. De laatste wedstrijd speelde Montenegro tegen Kosovo en die wedstrijd werd kansloos verloren met 2-0. De Montenegrijnen spelen vaak harde wedstrijden en krijgen ook aardig wat kaarten. In de laatste drie wedstrijden kregen ze er elke keer minimaal twee.

Voorspellingen in Bet builder

Engeland is natuurlijk de favoriet om deze wedstrijd te winnen. Met een odd van 1.08 is weinig winst te behalen. Daarom hebben wij een leuke ‘bet-builder’ gemaakt waarmee we toch een mooie odd kunnen creëren.

Met een bet-builder kun je in één wedstrijd verschillende voorspellingen stapelen en zo rolt er een nieuwe totale odd uit. Wij hebben gekozen voor Engeland wint, beide teams scoren ‘nee’, Engeland over 3.5 goals en Montengro over 2.5 kaarten. Daarmee komt de totale odd op 7.00. Wil je een iets veiligere optie dan kan je kiezen om de beide teams scoren optie weg te laten of de kaarten.

Bet-builder zoals hierboven voor 7.00 x de inleg

Bosnië Herzegovina – Italië kwalificatie EK 2020

Vrijdag 15-11. De tweede wedstrijd die wij voor het wedden op EK voetbal deze week hebben gekozen is Bosnië Herzegovina tegen Italië. Italië staat na acht kwalificatiewedstrijden bovenaan, ze wisten alles te winnen. Bosnië staat met tien punten vierde, vijf punten achter de nummer twee. Bosnië heeft dus nog wel een kans om tweede in de groep te worden.

Bosnië moet winnen om kans op EK voetbal te maken

Bosnië heeft best een leuke ploeg. Spelers als Pjanic, Kolasinac en Visca spelen al jaren op een hoog niveau en de rest van het team is zeker niet slecht. Bosnië heeft het in deze kwalificatie tegen de mindere ploegen laten liggen. Zo verloren ze van Finland en wisten ze twee keer niet te winnen van Griekenland, wat een gelijkwaardige ploeg is. Met nog twee wedstrijden te gaan moet deze wedstrijd gewonnen worden om nog kans te maken op EURO 2020.

Italië al gekwalificeerd voor EURO 2020

Italië is al zeker van het EK voetbal volgend jaar. Ze hebben een goede ploeg die met afstand de beste is van deze groep. Het is dan ook geen wonder dat ze alles wisten te winnen tot nu toe. Ze kregen zelfs nog maar drie goals tegen in acht wedstrijden en wisten er zelf al 25 te maken. Ze hebben in vijf van de acht wedstrijden de nul weten te houden en hebben dus nog niet meer dan één goal tegen gekregen. De vorige wedstrijd tegen Bosnië wist Italië te winnen met 2-1.

Wedden op winst Italië

Italië is de betere ploeg, maar Bosnië moét winnen. Wij verwachten dat Bosnië daarom erg aanvallend gaat spelen. Wat Italië natuurlijk prima uitkomt. Uiteindelijk zal Italië volgens ons toch gaan winnen, omdat ze gebruik gaan maken van de ruimte die Bosnië gaat weggeven. Daarnaast verdedigt Italië ijzersterk en scoren ze makkelijk, terwijl Bosnië al veel goals tegen kreeg. De quotering bij de bookmakers is meer dan uitstekend:

Italië voor 2.20 x de inleg

Rusland – België

Zaterdag 16-11. De laatste wedstrijd voor het gokken op EK deze week is die van Rusland tegen België. Beide ploegen zijn al zeker van het EK. Rusland kan België nog inhalen, als ze deze wedstrijd winnen staan ze gelijk in punten.
Rusland won alle wedstrijden, behalve die tegen België. Ze hebben geluk gehad met de EK kwalificatiegroep, want ze zijn zeker geen goede ploeg. Maar tegen San Marino, Kazachstan, Cyprus en Schotland is het natuurlijk niet heel moeilijk om te winnen. Rusland kreeg in die acht wedstrijden vier goals tegen, waarvan drie tegen België, en wist zelf 27 keer te scoren.

Top selectie Rode Duivels

België heeft alle wedstrijden gewonnen met een doelsaldo van 30 voor en één goal tegen. België heeft misschien wel de meeste indruk gemaakt tijdens deze kwalificatie, maar ze speelden natuurlijk wel tegen weinig sterke tegenstanders. België weet ontzettend makkelijk te scoren, zelfs als ze met een mindere opstelling spelen. Als Lukaku niet meedoet kunnen ze Batshuayi inzetten, als Hazard niet speelt kan zijn broer spelen en zo kan je eigenlijk elke positie wel veranderen. Tuurlijk zijn de wisselspelers minder goed, maar dan zijn ze nog steeds veel beter dan de meeste tegenstanders.

Gokken op winst België

Als België met een B-opstelling gaat spelen dan zijn ze nog steeds veel beter dan Rusland. Daarnaast hoeven beide ploegen niet meer te winnen en gaat het er dus puur om wie beter voetbalt, zonder spanning of druk. Wij verwachten dat België daarom deze wedstrijd gewoon gaat winnen. Het team is simpelweg te goed om niet te winnen van een toch matig team als Rusland.

België wint @2.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top