Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

EK kwalificatie Noord-Ierland – Nederland tips: winst en weinig goals

Voorspellingen Noord-Ierland – Nederland EK kwalificatie
Zaterdag 16 november 20.45 uur

Vanaf dit weekend is er weer een interlandperiode en we kunnen al goed zien welke landen er goed voor staan en welke niet. Nederland doet het uitstekend en staat op de eerste plaats in EK kwalificatiegroep C met maar liefst 15 punten uit zes wedstrijden. Dat is evenveel als Duitsland dat ook 15 punten heeft uit zes. Na Nederland en Duitsland volgt Noord-Ierland met 12 punten, wat zeer knap is voor dit land. Nu moet Nederland in Noord-Ierland spelen en dat is geen gemakkelijke opgave.

Voorspelling: winst Oranje en weinig goals

EK kwalificatie Noord-Ierland – Nederland

Op het eerste oog zul je misschien zeggen dat het Nederlands elftal Noord-Ierland makkelijk moet kunnen hebben, maar niets in minder waar. De vorige ontmoeting was vorige maand in Nederland en toen won Oranje maar nipt. Ze kwamen zelfs op 0-1 achterstand en pas op het einde wist Nederland de formule van de Noord-Ieren te kraken en werd er gelukkig met 3-1 gewonnen. We zijn dus gewaarschuwd.

90 minuten lang verdedigen

In aanvallend opzicht hoeven we eigenlijk niet te vrezen voor Noord-Ierland want ze verdedigen 90 minuten lang met 11 man en ze wachten op een counter of een dood spelmoment om zo een goaltje mee te kunnen pikken. Waar Noord-Ierland goed in is, is om als team zo compact mogelijk te verdedigen. Je zag in de vorige wedstrijd dat het Nederlands elftal er veel moeite mee had, in het eerste uur wisten ze nauwelijks een kans te creëren.

EK kwalificatie Noord-Ierland - Nederland tips: winst en weinig goals

Sterkste 11 in opstelling Koeman

Nederland moet zorgen dat het zijn eigen spel speelt met een hoog tempo. Dat laatste is belangrijk; blijven rondspelen en acties maken totdat er een gaatje valt (die komt er altijd) en dan moeten ze scherp zijn voor het doel. Het is natuurlijk even afwachten met welke opstelling Koeman komt, maar ik verwacht natuurlijk de sterkste elf aangezien Nederland als eerste in de poule wil eindigen en dit geen gemakkelijke wedstrijd is.

Oranje moet vroeg op voorsprong komen

Voor Nederland zou het gunstig zijn om heel vroeg in de wedstrijd op voorsprong te komen, want dan lok je de Noord-Ieren juist uit hun spel en dan moeten ze wel. Blijft het lang 0-0 dan zal Noord-Ierland meer en meer in zijn spel komen en dan kan het nog wel eens gevaarlijk worden voor Nederland.

Wedden Noord-Ierland – Nederland

De Noord-Ieren zijn stug zoals we weten en vaak vallen er in dit soort wedstrijden weinig doelpunten. Dat had ik ook in de vorige EK kwalificatie gedacht, maar dat pakte helaas anders uit. Toch moeten we daar niet van schrikken. Volgens de statistieken en de verwachtingen wordt dit een laag scorend duel en de odds bij bookmakers zijn heerlijk om te spelen.

Voorspelling: niet meer dan 2 goals

De eerste Noord-Ierland – Nederland weddenschap die we gaan spelen is dan ook de Under 2.5 goals met een quotering van 1.95. Ik verwacht dat Nederland met een nipte overwinning zal winnen (0-1 of hooguit 0-2).

Onder 2,5 goals voor 1.95 x de inleg

Gokken op winst Oranje beide helften

Als tweede bet gaan we spelen voor HT/FT Nederland voor 2.00 x de inleg. Deze voorspelling is iets riskanter, maar wel de moeite waard. Nederland zal vroeg op voorsprong moeten komen wil het niet verzuipen in het spel waar de Noord-Ieren sterk in zijn. Er zal vroeg een doelpunt gescoord moeten worden en dan lekker de wedstrijd uitvoetballen. Als Nederland dat zal lukken dan is deze weddenschap ook gewonnen.

Oranje wint beide helften @2.00

Odds bookmakers kunnen wat dalen

Dit zijn de twee beste weddenschappen voor Noord Ierland – Nederland bij de bookmakers. De odds van deze twee bet tips kunnen afwijken aangezien dit de odds zijn van het moment van schrijven. Ik verwacht dat de quotering van de eerste wedtip (de Under 2.5 goals) zal gaan zakken naarmate we dichter bij de wedstrijd komen, maar dat verwacht ik niet snel van de tweede betting tip.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top