Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Nederland – Estland EK kwalificatie: dikke winst en Van de Beek scoort

Voorspellingen Nederland – Estland
EK Kwalificatie 19 november 2019

Nederland wist zich afgelopen zaterdag te plaatsen voor het EK voetbal 2020. Na twee eindtoernooien gemist te hebben zijn we er eindelijk weer bij. Dinsdagavond staat de laatste EK kwalificatiewedstrijd nog op het programma. Nederland speelt thuis tegen Estland en dat biedt nog zeker mogelijkheden voor een mooie voorspelling…


Nederland – Estland EK kwalificatie: beter spel

Nederland speelde zaterdag erg teleurstellend. Zonder Memphis en Wijnaldum kwam Oranje niet tot scoren en met name in de tweede helft kreeg Oranje bijna geen kans. Van Dijk en De Ligt schoven de bal alleen maar heen en weer. Ergens is dat natuurlijk wel te begrijpen, want met een gelijkspel was Nederland zeker van het EK. Maar tegen Noord-Ierland verwacht je toch meer dan het zuinige spel wat ze lieten zien. Natuurlijk kan Nederland ook beter, zeker nu er niks meer op het spel staat verwachten wij tegen Estland een veel beter spelend team.

Estland kansloos

Estland heeft nog maar één punt verzameld in deze EK kwalificatiegroep. Ze wisten ook maar twee keer tot scoren te komen, terwijl ze er 21 tegen kregen in zeven wedstrijden. De laatste wedstrijd speelde Estland tegen de Duitsers. Duitsland kreeg in de 14e minuut al een rode kaart. Ondanks dat de Esten bijna de hele wedstrijd met een man meer stonden, wisten ze nauwelijks kansen te creëren. Ze gingen er kansloos vanaf met 0-3.

Grote overwinning Nederlands elftal

Het Nederlands elftal is natuurlijk veel beter dan Estland en wij verwachten dinsdag dan ook een grote overwinning. Nederland kan vrijuit spelen want er staat vrijwel niks meer op het spel. De eerste plaats in de groep halen wordt lastig, want daarvoor moet Duitsland verliezen van Noord-Ierland. De kans is aanwezig dat Nederland met een ander elftal speelt, maar dat betekent zeker niet dat ze minder kwaliteiten hebben. Spelers als Stengs en Boadu laten in de Europa League zien hoe goed ze zijn, en het is zeker van een hoger niveau dan de Esten laten zien.

Gokken op Nederland – Estland

Om nog tot een goede odd te komen hebben wij voor het wedden op EK voetbal deze week weer een bet-builder gemaakt: Nederland ‘over 3.5 goals’, Estland scoort niet en Donny van de Beek scoort. Tegen Estland zal Donny veel in de zestien komen en daar ligt zijn kracht. Hij heeft maar een kleine kans nodig om tot scoren te komen. Voeg je deze drie Nederland – Estland voorspellingen met de Bet-Builder in 1 weddenschap, dan komt de totale odd uit op 4.00.

Bet-Builder zoals hierboven voor 4.00 x de inleg
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top