Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Manchester City – Chelsea, Tottenham en meer

Voorspellingen Premier League voetbal

Op zaterdagmiddag trappen we af met de wedstrijd Westham tegen de Spurs. Ook de andere wedstrijden in deze preview worden op zaterdag gespeeld: Bournemouth – Wolves en Manchester City – Chelsea, de kraker van dit weekend in de Premier League! Onze voorspellingen voor deze duels:


Westham – Tottenham Hotspur met Mourinho

Zaterdag 13.30 uur | Het grote nieuws deze week was dat Mourinho de nieuwe trainer van de Spurs is geworden. Dit kwam voor veel mensen onverwacht en voor ons ook eerlijk gezegd. Tottenham haalt met Mourinho natuurlijk een toptrainer in huis – al krijgt hij ook veel kritiek over zich heen. Het zal een hele uitdaging worden om de Spurs weer terug op de rails te krijgen. Maar het kan zeker lukken aangezien er in de selectie genoeg topkwaliteit rondloopt.

Westham doet het op het moment minder goed. Ze kwamen goed uit de startblokken maar het elftal zit inmiddels in een behoorlijke dip. In de laatste zes wedstrijden werd er helaas maar 1 punt behaald. De rest van de wedstrijden zijn allemaal verloren gegaan. Er moet wat gebeuren met Westham anders wordt het een zwaar jaar voor ze – maar het kan nog altijd!

Beste weddenschap Westham – Tottenham

De bet die eruit springt is dat de Spurs gaan winnen @1.80. Tottenham zal met de nieuwe trainer ook nieuwe positieve energie hebben en zal willen laten zien waarom ze vorig jaar met hetzelfde team zo ver kwamen. Dit lijkt me dan ook een uitgerekende kans om te winnen tegen het kwakkelende Westham. Winst Spurs is de bet!

Winst Tottenham voor 1.80 x de inleg

Bournemouth – Wolves: beide in goede flow

Zaterdag 16.00 uur | We gaan verder met de wedstrijd Bournemouth tegen Wolves. Dit zijn twee hele leuke ploegen in de Premier League en ze doen het allebei best goed. Wolves speelt dit jaar Europa League en het is leuk om te zien hoe zij zich handhaven, maar daardoor zie je wel dat ze soms wat puntjes laten liggen in de Premier League. Ze moeten een behoorlijke hoeveelheid wedstrijden spelen en hebben lang niet zo’n uitgebreide goede selectie als bijvoorbeeld de top zes.

Bournemouth doet het ook goed. De ploeg stond normaal gezien garant voor doelpunten maar dat is de laatste tijd toch anders. Er zijn nu meer wedstrijden waar er minder dan drie goals worden gescoord en dat was voorheen juist andersom. Deze wedstrijd wordt een leuke pot om naar te kijken. Beide teams staan in de middenmoot en willen graag de aansluiting blijven houden naar boven.

Gokken dat beide ploegen scoren

Met deze wedstrijd gaan we bij de bookmakers spelen voor Both Teams to Score @1.75. Beide teams zitten in een goede flow en ik zie dan ook dat beide teams gaan scoren. Een winnaar durf ik niet te kiezen aangezien ik meer neig naar een gelijkspel zoals een 1-1.

Beide Teams Scoren voor 1.75 x de inleg

Manchester City – Chelsea Premier League

Zaterdag 18.30 uur | Man City – Chelsea gaat een prachtige wedstrijd worden. Chelsea verkeert in bloedvorm en blijft maar winnen – en dat had niemand verwacht aan het begin van het seizoen. De Londense club blijft erop los scoren maar ze krijgen er ook genoeg om de oren. Het is een sensatie om naar te kijken.

Manchester City heeft een goede reeks nodig om weer dichter bij Liverpool in de buurt te komen en die taak is natuurlijk weggelegd voor trainer Pep Guardiola. Hij zal zijn spelers moeten blijven motiveren dat het seizoen zeker nog niet is afgelopen en dat ze nog steeds kampioen kunnen worden. Kijk maar naar vorig jaar; niets is onmogelijk.

Wedden op winst City en goals

Deze wedstrijd heb ik gekozen voor de weddenschap Manchester City wint + Both Teams to Score @2.55. Het is zo goed als zeker dat beide teams gaan scoren. Gezien de stats en het verleden gaan er goals vallen. Toch geef ik City het voordeel in deze wedstrijd en zeker in een thuiswedstrijd. Chelsea gaat een doelpuntje meepikken, maar City gaat er met de drie punten vandoor en dat gaan ze in stijl doen.

Dit zijn de drie beste Premier League bets voor het weekend. Good Luck!

Winst City + BTTS voor 2.55 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top