Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Lille – Ajax Champions League voorspellingen: winst en goals

Lille – Ajax Champions League voorspellingen

Een cruciale wedstrijd in de Champions League deze week voor Ajax; ze gaan op bezoek bij Lille OSC. Ajax staat nog eerste in de groep, maar zowel Chelsea als Valencia hebben evenveel punten.

Ajax wint en over 3.5 goals

Maar 1 punt voor Lille in Champions League

Lille OSC staat met maar één punt onderaan in de groep en heeft alleen theoretisch gezien nog kans om derde te worden in de groep. Het ene puntje hebben ze behaald in de thuiswedstrijd tegen Valencia. In de Franse competitie gaat het niet veel beter met Lille. Ze staan op een tiende plek en wisten maar één keer te winnen in de laatste vijf competitieduels. Kijkend naar alle officiële wedstrijden wisten ze zelfs maar één keer te winnen in de laatste tien duels.

Kansen afmaken

Afgelopen weekend verloor Lille met 2-0 van PSG. Ze zijn een echte counterploeg die vanuit de omschakeling gevaarlijk kan worden. Maar de ploeg mist afmakers, ze hebben zeker de snelheid maar het ontbreekt vaak aan het afmaken van de kansen. Daarnaast is de verdediging zeker niet geweldig te noemen. Lille kreeg al tien goals tegen in de Champions League.

Ajax gaat winnen van Lille

Ajax moet deze Champions League wedstrijd tegen Lille winnen om de touwtjes in handen te houden wat betreft plaatsing voor de volgende ronde. Tot nu toe heeft Ajax een hoog niveau gehaald in de Champions League en zeker ook in de Eredivisie. De ploeg lijkt alleen maar beter te gaan voetballen naarmate het seizoen vordert.

Gemis Blind en Veltman

De eerdere wedstrijden tegen Valencia en Lille lijken alweer tijden geleden en Ajax is alleen maar beter gaan spelen. Met name verdedigend lijken de Amsterdammers minder ruimte en kansen weg te geven. Door die knotsgekke wedstrijd tegen Chelsea mist Ajax natuurlijk het centrale verdedigingsduo. Blind en Veltman zullen zeker gemist worden, maar Ten Hag heeft genoeg goede opties om het op te vangen. Daarnaast heeft Lille niet de beste spitsen qua kansen afmaken. Wanneer Ajax gewoon zijn eigen spel speelt en kansen weet te creëren, dan gaat Ajax zeker winnen.

Voorspelling Lille – Ajax Champions League

Wedden op Champions League | Wij zien Ajax hier gewoon als favoriet, ondanks de afwezigheid van Blind en Veltman. Lille is niet goed in vorm en krijgt ook vaak veel goals tegen. We verwachten een doelpuntrijke wedstrijd. Ajax zal aanvallend spelen, simpelweg omdat ze niet anders kunnen. Lille zal proberen van uit de omschakeling gevaarlijk te worden. Daarin zijn ze sterk, maar verdedigend zijn ze minder. De defensie van Ajax is natuurlijk ook minder, dus verwachten wij veel goals. Beste weddenschappen bij bookmakers:

Ajax wint @1.85 x de inleg

Over 3.5 match goals @2.30

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top