Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorbeschouwing Europa League Feyenoord, PSV en AZ

Europa League voorbeschouwing 28 november

Deze week wordt een beslissende week voor de Nederlandse ploegen in de Europa League. Feyenoord en PSV móeten winnen om nog kans te maken op de volgende ronde. Als AZ wint van FK Partizan is het één wedstrijd voor het einde al zeker van de volgende ronde.

De Europa League voorspellingen voor deze week:

Beste bet voor Ajax - Getafe en LASK - AZ in de Europa League

Europa League AZ – FK Partizan

18:55 uur. AZ neemt het in het stadion van ADO Den Haag op tegen Partizan. AZ staat met acht punten op de tweede plek en Partizan derde met vier punten. Partizan moet de komende twee wedstrijden dus winnen om over AZ heen te gaan.

AZ zeer goed in vorm

AZ doet het uitstekend dit seizoen, zowel in de Eredivisie als in de Europa League. In beide competities samen hebben ze nu zes wedstrijden op rij gewonnen. Afgelopen weekend liet AZ nog eens zien hoe goed ze zijn. Ze wonnen eigenlijk met speels gemak van Utrecht. Wat vooraf nog gezien werd als spannende wedstrijd en een echte test voor de ploeg, werd uiteindelijk een eenvoudige 0-3 winst. Arne Slot laat AZ goed voetballen, zonder dat ze veel weggeven weten ze wel veel kansen te creëren.

Partizan scoort

FK Partizan staat vierde in de Servische competitie, wat betekent dat ze al zo goed als verzekerd zijn van de kampioens play offs. Partizan is veruit de meest scorende ploeg en heeft ook de minste goals tegen in Servië. In de Europa League wonnen ze van Astana en verloren ze met 1-0 van Manchester United. De vorige wedstrijd tegen AZ eindigde in een 2-2 gelijkspel. De laatste twee wedstrijden in de Servische competitie werden eenvoudig gewonnen met 3-0 en 6-2.

Voorspelling AZ – Partizan

In de vorige wedstrijd was AZ de betere ploeg, maar kreeg het al in de 27e minuut een rode kaart. Ondanks dat ze met een man minder stonden wisten ze nog een keer te scoren en gaven ze maar twee goals weg. AZ heeft in die wedstrijd laten zien een beter voetballende ploeg te zijn. Als ze gewoon met elf man blijven spelen moeten ze zeker donderdag kunnen winnen.

Partizan heeft een aanvallende ploeg en de spelers met de meeste kwaliteit spelen ook voorin. Spelers als Umar Sadiq en Lazor Markovic scoren makkelijk. Wij zetten ons geld in op een overwinning voor AZ en beide teams scoren:

AZ wint & BTS voor 2.20 x de inleg

Feyenoord – Rangers

18:55 uur. In de groep van Feyenoord kan nog van alles gebeuren. Rangers en Young Boys staan op plaats twee en één, beide met zeven punten. Feyenoord staat derde met vier punten en Porto heeft ook vier punten. Als Feyenoord twee keer wint is het sowieso door in de Europa League.

Dick Advocaat zorgt voor vertrouwen

Feyenoord heeft met het vertrek van Jaap Stam en het aanstellen van Dick Advocaat teruggegrepen naar vertrouwdheid. Iets wat een spelersgroep als die van Feyenoord waarschijnlijk goed doet. Advocaat staat er om bekend dat hij spelers vertrouwen geeft en het voetbal niet te ingewikkeld maakt. Iets wat vaak goed werkt bij ploegen in zwaar weer.

Verdediging Feyenoord laat te wensen over

Sinds de komst van Advocaat heeft Feyenoord nog niet verloren. Het spel was bij vlagen ook al een stuk beter, maar verdedigend laat het nog wel te wensen over. Ze wonnen met 3-0 van VVV en met 3-2 van RKC. Zeker de tegengoals van RKC waren niet goed verdedigd. Afgelopen weekend speelde Feyenoord een dramatische wedstrijd en mocht het zich nog gelukkig prijzen met een punt uit bij Groningen.

De beuk erin bij Rangers

Rangers staat in de Schotse competitie op een tweede plaats omdat ze een lager doelsaldo hebben dan Celtic. Ze zijn al negen wedstrijden op rij ongeslagen in alle competities. De laatste keer dat ze verloren was uit bij Young Boys. Rangers speelt, zeker in Europa, typisch Schots voetbal. Veel lange ballen, maar vooral veel strijd en de beuk erin gooien. Wanneer ploegen hierin mee gaan, winnen ze bijna nooit van de Rangers.

Gokken op Feyenoord

In de vorige Europa League wedstrijd wisten de Rangers te winnen, maar maakten ze weinig indruk. Feyenoord speelde ontzettend zwak. Ze gaven regelmatig na één pass alweer de bal terug aan Rangers en hadden veel balverlies op de eigen helft. De Rangers wisten hier echter nauwelijks van te profiteren.

Feyenoord lijkt nu in een betere fase te zitten. Wanneer zij gaan voetballen en niet mee gaan in het fysieke geweld van de Schotten hebben ze zeker een betere ploeg. Wij verwachten dat Dick Advocaat deze wedstrijd uit het vuur gaat slepen en Feyenoord nog kans geeft op Europese overwintering. Daarom zetten wij bij de bookmakers in op een overwinning van Feyenoord.

Feyenoord wint voor 2.40 x de inleg

Sporting CP – PSV Europa League

21:00 uur. PSV staat in zijn Europa League groep op de derde plaats met zeven punten doordat het onderlinge resultaat met LASK slechter is. Sporting heeft negen punten en staat eerste.

Sporting CP doet het in de eigen competitie niet geweldig. Ze staan op een vierde plek, met maar liefst tien punten achterstand op de nummer één Benfica. De laatste tijd lijken ze echter steeds beter in vorm te komen. Van de laatste zes wedstrijden wonnen ze er vijf en verloren ze er één. Ze scoren de laatste wedstrijden ook makkelijk: negen keer en ze kregen maar drie goals tegen in de laatste zes wedstrijden.

Vormcrisis PSV

PSV verkeert in zwaar weer, maar zowel Bergwijn als Malen zijn weer terug. Beide lieten zich meteen gelden afgelopen weekend tegen Heerenveen. Bergwijn scoorde twee keer en Malen was ook weer gevaarlijk aanwezig. Zonder Bergwijn en Malen ging het PSV niet best af. Ze wisten zes wedstrijden op rij niet te winnen. Afgelopen weekend wisten ze dan wel te winnen, maar het spel was nog niet best. Verdedigend stond het niet goed en Heerenveen had zomaar nog gelijk kunnen maken, wat misschien niet onverdiend geweest zou zijn.

Wedden op Sporting – PSV

Wedden op Europa League | Wij zien het somber in voor PSV. Ondanks de terugkeer van Malen en Bergwijn zitten ze nog altijd in een vormcrisis. Met name verdedigend is het uitermate zwak. Sporting is nu juist wel in een goede vorm en kan ook nog eens heel makkelijk scoren. Als ze net zo verdedigen als tegen Heerenveen gaat PSV zeker een aantal goals tegen krijgen. Daarom zetten wij in op een overwinning van Sporting.

Sporting wint @2.40 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top