Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League weekend betting tips: City, Burnley & Norwich

Voorbeschouwing Premier League weekend

Newcastle United – Manchester City

Zaterdag 30 november om 13.30 uur trappen we af met de wedstrijd Newcastle tegen Manchester City. City moest midweeks aan de bak in de Champions League en daarin hebben ze thuis gelijk gespeeld tegen Shaktar. Het gelijke spel heeft geen nadelige gevolgen gehad en Manchester City staat nog steeds op de eerste plaats in de groep. Nu moet City zich volledig focussen op de Premier League want daar hebben ze genoeg werk aan een inhaalrace tegen Liverpool. Er mag gewoonweg geen punt meer verspeeld worden willen ze in de race blijven om het kampioenschap.

Man City krijgt het tegen Newcastle niet makkelijk

Newcastle United is aan het vechten. Dan winnen ze weer heel erg knap en dan gaan ze weer onderuit als je het niet verwacht. Toch maakt Newcastle United het de tegenstanders in thuiswedstrijden altijd knap lastig. Newcastle speelt vaak gelijk in eigen huis en als ze al verliezen is dat vaak maar met 1 goal verschil.

Bet tips Manchester City – Newcastle

Wedden op Premier League | In deze wedstrijd gaan we de weddenschap Manchester City wint + Both Teams to Score spelen met een quotering van 2.75 bij bookmakers. City zal het niet gemakkelijk krijgen in deze wedstrijd, maar zoals ik al gezegd heb is dit een MUST WIN voor ze. Man City weet niet vaak meer de nul te houden en dat zal in deze wedstrijd ook niet gebeuren. Newcastle gaat het de ploeg lastig maken door te scoren, maar uiteindelijk zal City er met de punten vandoor gaan. Ik verwacht een 1-2 of een 1-3 overwinning voor Manchester City.

Winst Man City + BTTS voor 2.75 x de inleg

Burnley – Crystal Palace: punten pakken en verliezen

Zaterdag 16.00 uur. Burnley is gelukkig weer punten aan het pakken en dat zijn meteen belangrijke punten; ze krabbelen ermee op naar de 7e plek. Dat is ook niet gek als je juist de punten afsnoept van tegenstanders die dicht bij je staan op de ranglijst. Voor Burnley geldt ook dat ze thuis heel erg sterk zijn en dat er niet veel clubs zijn die de punten stelen als ze op bezoek komen.

Met Crystal Palace gaat het een stuk slechter. Van de laatste vijf wedstrijden werd er zelfs niet een meer gewonnen – het werd een keer gelijk en de rest werd verloren. Crystal Palace verkeert nog boven de degradatiestreep, maar als er niet vlug wat verandert dan zijn ze er zo onder en daar wil natuurlijk niemand zijn.

Wedden op Burnley en weinig goals

Burnley is thuis gewoon moeilijk te kloppen en de vorm waarin Crystal Palace verkeert is niet best. Daarom is de weddenschap Burnley Draw no Bet @1.69 te mooi om niet te spelen. Ik verwacht namelijk dat Burnley deze pot gaat winnen. Niet met hoge cijfers, maar een 1-0 of een 2-0 moet zeker lukken. Mocht het een gelijkspel worden dan krijg je je inleg terug.

Als je wilt wedden op goals dan is juist de Under interessant. Dan kan je spelen voor Under 2.5 goals @1.70 en dat is zeker niet verkeerd.

Burnley Draw No Bet voor 1.69 x de inleg

Niet meer dan 2 goals voor 1.70 x de inleg

Norwich – Arsenal: dubbele kans

Zondag 15.00 uur. Als laatste wedstrijd die ik gekozen heb voor de Premier League betting tips dit weekend, is de wedstrijd tussen Norwich en Arsenal. Bij Arsenal loopt het niet lekker en ik verwacht dat het een kwestie van tijd is dat de trainer Emery wordt ontslagen. Het vertrouwen tussen trainer en spelers is er niet meer en dat is goed terug te zien op het veld en in de uitslagen.

Norwich daarentegen is iedere wedstrijd aan het knokken om maar uit die degradatiezone te komen, maar dat is niet gemakkelijk. Toch is het zeker niet onmogelijk want ze hebben laten zien dat ze wedstrijden kunnen winnen. Ze moeten alleen in bloedvorm zijn.

De beste weddenschap

Dit lijkt me een uitgerekende kans voor Norwich om te laten zien waarom ze in de Premier League horen. Tegen een Arsenal dat het op het moment heel erg slecht doet en vooral in uitduels niet best zijn.

Voor Norwich in een thuisduel tegen het kwakkelende Arsenal vind ik de bet Norwich Double Chance 1X @2.00 een prima notering voor te spelen. Dat betekent dat Norwich deze pot niet mag verliezen om de weddenschap winnen. Alle andere uitslagen zijn goed voor deze bet zolang ze maar niet verliezen.

Norwich Double Chance voor 2.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top