Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Everton – Chelsea, Tottenham – Burnley en Newcastle – Southampton

Voorbeschouwing Premier League

De beste Premier League weddenschappen vind je dit weekend in de wedstrijden van Everton – Chelsea, Tottenham – Burnley en Newcastle – Southampton. Dit zijn mijn picks voor zaterdag en zondag:


Everton – Chelsea: veel doelpunten

Zaterdag 13.30 uur. Everton is op zoek naar een nieuwe trainer. Na de derby tegen Liverpool is het doek gevallen voor manager Silva. Dit komt niet als een schok aangezien Everton op de 18e plek staat in de Premier League en dat is veel te laag voor deze club.
Tegen Liverpool zijn ze onderuitgegaan met 5-2. Er zal verandering moeten komen en nu is de tijd om daaraan te werken. Een nieuwe trainer is een begin. Het is nog niet bekend of ze al een opvolger hebben.

Wedstrijd Chelsea goed voor goals

Chelsea is dit seizoen een genot om naar te kijken. Er zijn veel spelers uit de jeugd erbij gehaald die klaar zijn om in het eerste elftal te spelen. Bij een game van Chelsea wordt er altijd vaak gescoord. Zowel door Chelsea als de tegenstander. Ze krijgen ook genoeg goals tegen, maar ze staan netjes op de 4e plek op de ranglijst en dat is zeer knap.

Best bet Everton – Chelsea

De weddenschap die we gaan spelen in de wedstrijd Everton – Chelsea is Over 2.5 goals en deze bet staat bij de bookies @1.73 genoteerd. Dat vind ik verrassend hoog als je nagaat dat bij de wedstrijden van Chelsea heel erg vaak meer dan twee doelpunten vallen. Bij de duels van Everton vallen ook vaak goals dus daarom kunnen we de bet Over 2.5 goals niet overslaan dit weekend.

Minstens drie goals voor 1.73 x de inleg

Tottenham – Burnley: winst met tegengoal

Zaterdag 16.00 uur. Tottenham Hotspur speelt thuis tegen Burnley. Beide ploegen hebben de vorige wedstrijd verloren en zullen dus alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen. Tottenham verloor van Manchester United en dat is iets waar de nieuwe coach Mourinho niet blij mee is. Ze zullen terug moeten slaan en verder opbouwen want de Spurs waren op de goede weg en zijn weer wedstrijden aan het winnen.

Burnley doet het niet slecht

Burnley heeft de vorige wedstrijd verloren van Manchester City en dat is helemaal geen schande – je moet van goede huize komen wil je van City winnen. Nu gaat de ploeg op bezoek bij Tottenham en ook deze wedstrijd wordt een lastige opgave. Toch hoeven ze niet veel te vrezen want ze doen het helemaal niet slecht. Burnley staat 12e op de Premier League ranglijst en ze kunnen het tegenstanders knap lastig maken. Ze scoren vaak in wedstrijden, maar krijgen ook genoeg goals om de oren.

Voorspelling: Tottenham wint en beide teams scoren

Voor deze wedstrijd heb ik de weddenschap Tottenham wint + Both Teams to Score @2.90 gekozen. Ik verwacht een thuis winst, maar het is ook bekend dat Tottenham heel vaak een doelpunt tegen krijgt. Burnley pikt graag een doelpuntje mee, maar toch verwacht ik dat ze aan het kortste eind zullen trekken. Winst Tottenham + Both Teams to Score is de pick!

Spurs winnen + BTS voor 2.90 x de inleg

Newcastle – Southampton: gelijkspel?

Zondag 15.00 uur. De laatste twee wedstrijden van Southampton werden knap gewonnen en daardoor ziet het er allemaal wat beter uit voor ze. Southampton is langzaam uit het diepe dal van de Premier League gekropen en staan op de 17e plek. Er is nog genoeg werk te verrichten, maar ze zijn op de goede weg.

Bij Newcastle United is het iedere wedstrijd weer een gevecht. Op zich is het een stugge ploeg waar de tegenstanders niet graag op bezoek gaan. Newcastle wist in zijn laatste thuiswedstrijd zelfs gelijk te spelen tegen City, daar werd het 2-2. Newcastle is op eigen veld dus erg sterk en er wordt tegenwoordig maar weinig verloren.

Beste weddenschap

Als we gaan kijken naar de beste weddenschap voor deze Premier League wedstrijd dan kom ik uit op Both Teams to Score @1.85. Dat komt omdat Newcastle thuis vaak een doelpunt weet te maken en omdat Southampton nu in een behoorlijke goede flow zit en ik ze ook in dit duel zie scoren. Of er een winnaar uitkomt laat ik in het midden, een gelijkspel is niet uit te sluiten.

Beide teams scoren voor 1.85 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top