Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De beste Ajax – Valencia Champions League bet: winst Ajax en BTS

Ajax – Valencia Champions League voorspelling 

Deze week worden de laatste wedstrijden gespeeld in de groepsfase van de Champions League. Voor Ajax staat de cruciale wedstrijd tegen Valencia op het programma. Ajax staat met 10 punten op de eerste plek, twee punten boven Chelsea en Valencia. Dat betekent dat Ajax nog altijd derde kan worden in de groep; wanneer Chelsea wint en ook Valencia.

Wij zien in Ajax de favoriet, met name doordat ze thuis spelen. Bovendien heeft Ajax zoveel beweging voorin, daar gaan de statische verdedigers van Valencia zeker moeite mee krijgen. Aan de andere kant scoort Valencia altijd…

Ajax kan niet op halve kracht

Ajax werd dit weekend even met beide benen op de grond gezet. Ze verloren vrijdagavond in de eigen Johan Cruijff Arena met 2-0 van Willem II. De wedstrijd daarvoor was blijkbaar nog niet genoeg om de ogen te openen. Ze kwamen vorige week met 2-0 achter bij FC Twente, maar uiteindelijk wonnen ze met 5-2. Het is te hopen dat de spelers nu weten dat ze het niet op halve kracht kunnen en dat ze hebben geleerd van deze twee wedstrijden.

Blessures Ajax

Bij Ajax zijn er natuurlijk een aantal geblesseerde spelers, wat de kwaliteit van het spel toch benadeeld. Neres en Promes ontbraken afgelopen weekend en ook Neres’ vervanger Labyad is geblesseerd geraakt. Het is nog niet duidelijk of Promes dinsdag weer fit genoeg is en keeper Onana is een groot vraagteken (hamstring). Toch moet Ajax voldoende kwaliteiten hebben om ook zonder deze spelers goed te presteren. De beste spelers zijn nog steeds fit met Tadic, Ziyech en Van de Beek.

Wedden op Ajax - Valencia Champions League tip: winst Ajax en BTS

Valencia wisselvallig

Valencia staat zevende in de Spaanse competitie en maakt een wisselvallig seizoen door. Ze begonnen niet geweldig, maar de laatste weken raken ze steeds beter in vorm. Ze verloren maar een van de laatste acht duels. Hiervan werden er twee gelijk gespeeld en werden er dus vijf gewonnen.

Telkens wel een tegengoal

In de Champions League wist Valencia gelijk te spelen tegen Chelsea, waardoor ze nu op de tweede plek staan en nog kans hebben op de volgende ronde. Afgelopen weekend kwam Valencia in de competitie met 2-0 achter te staan, maar ze maakten het goed en wonnen met 2-4. Valencia speelde zeker niet geweldig, ze krijgen eigenlijk elke wedstrijd wel minimaal één tegengoal. In de laatste acht wedstrijden hielden ze maar één keer de nul. Zelf wisten ze elke wedstrijd minimaal één keer te scoren.

Ajax – Valencia Champions League

Beide ploegen wisten de laatste wedstrijden bijna allemaal te winnen. De misstap van Ajax kwam gelukkig voor het Nederlandse voetbal net voor de Champions League. Valencia is de laatste weken goed in vorm qua resultaten. Het spel is lang niet altijd heel goed en met name de verdediging is zwak. Ze krijgen dan ook veel goals tegen. Maar datzelfde kan van Ajax gezegd worden. Als ze in de Champions League campagne al tien goals tegen hadden gekregen was dat zeker niet gek geweest.

Gokken op Ajax

Wij zien in Ajax wel de favoriet, met name doordat ze thuis spelen. Daarnaast heeft Ajax zoveel beweging voorin, daar gaan de statische verdedigers van Valencia zeker moeite mee krijgen. Aan de andere kant scoort Valencia altijd. Daarom gaan wij bij het wedden op voetbal voor een overwinning van Ajax en beide teams scoren. Het is de beste weddenschap met een prima odd:

Ajax wint + BTS voor 2.50 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top