Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De laatste Europa League betting tips voor Feyenoord, AZ en PSV

Europa League AZ, PSV en Feyenoord 12 december

Na het debacle van Ajax in het kampioenenbal gaan we vanavond verder met de Europa League. Voor Nederland is ook hier niet veel eer meer te behalen. AZ is al door, terwijl PSV al uitgeschakeld is. Voor Feyenoord is er nog een kleine kans om de volgende ronde te behalen. De Europa League voorspellingen voor vandaag:

De laatste Europa League wedden tips voor Feyenoord, AZ en PSV

PSV – Rosenborg Europa League

PSV neemt het thuis op tegen Rosenborg BK. Beide ploegen kunnen de volgende Europa League ronde niet meer bereiken. Rosenborg heeft zelfs nog geen punt weten te behalen. PSV heeft zeven punten en kan niet meer door omdat het onderling resultaat met LASK slechter is.

PSV gaat weer winnen

PSV won afgelopen weekend met 5-0 van Fortuna Sittard. Een overwinning die zeker op een goed moment kwam; na een reeks hele slechte wedstrijden en slechte resultaten was het tijd dat PSV weer eens overtuigend won. Dat deden ze zeker tegen Fortuna. Ze speelden prima en creëerden ontzettend veel kansen, ze hadden maar liefst 28 schoten waarvan 10 op doel.

Rosenborg uitgespeeld

Rosenborg heeft nog niet gewonnen in de Europa League en heeft zelfs maar twee keer weten te scoren. In de eigen competitie is het niet veel beter gegaan voor Rosenborg. De competitie in Noorwegen is al afgelopen en ze zijn derde geworden, waardoor ze volgend seizoen wederom kans maken op de Europa League. Voor de Noren is dit de laatste wedstrijd van het seizoen.

Dikke winst PSV voorspellen

PSV is de favoriet in deze wedstrijd. Ze hebben het betere team ondanks de slechte vorm. Rosenborg heeft laten zien niet opgewassen te zijn tegen het niveau van de Europa League. Van Bommel heeft aangegeven deze wedstrijd “gewoon” te willen winnen, zodat ze coëfficiënt-punten krijgen. Als PSV net zo speelt als tegen Fortuna gaan ze ook hier dik winnen.

PSV -1 goal handicap voor 2.30 x de inleg

FC Porto – Feyenoord Europa League

Feyenoord heeft nog een kleine kans op overwintering. Wanneer Feyenoord wint van Porto, moeten de Rangers ook winnen van Young Boys. Dan komt Feyenoord met acht punten op de tweede plek, één punt boven zowel Porto als Young Boys.

Nog niet verloren onder Dick Advocaat

Feyenoord is onder Dick Advocaat met name verdedigend stabieler geworden, maar de resultaten en het voetbal zijn nog niet om naar huis te schrijven. Ondanks dat Feyenoord nog niet heeft verloren onder de nieuwe trainer zullen ze zeker niet tevreden zijn. Zo speelden ze gelijk tegen Groningen en afgelopen weekend ook tegen Vitesse. De wedstrijd tegen Vitesse was ontzettend slecht van beide kanten. Feyenoord wist weinig te creëren en uiteindelijk wisten ze dus ook niet te scoren.

Porto goed in vorm

Porto is samen met Benfica in de race voor de Portugese titel. Ze staan op dit moment vier punten achter op Benfica en maar liefst acht voor op de nummer drie. De laatste zes duels, in alle competities, is Porto ongeslagen. Porto weet het doel makkelijk te vinden. In de laatste vijf wedstrijden scoorden ze twaalf keer en kregen ze maar twee goals tegen.

Dikke winst Porto voorspellen

Porto is een goede vorm en dat kan zeker niet gezegd worden van Feyenoord. Daarnaast heeft Porto ook het betere team én spelen ze thuis. In onze ogen is Porto dus zeker favoriet. Wij verwachten dat Porto een grote overwinning gaat boeken tegen dit matige en onzekere Feyenoord. We gaan wederom voor een handicap weddenschap:

Porto -2 goals handicap voor 2.20 x de inleg

Manchester United – AZ Europa League

Dan hebben we natuurlijk nog de wedstrijd om de eerste plaats in groep L. Manchester United tegen AZ. United staat op dit moment eerste met 10 punten en AZ tweede met 9 punten. Beide ploegen zijn al zeker van de volgende ronde.

United in prima vorm

Manchester United heeft een paar hele lekkere weken achter de rug. Vorige week woensdag wonnen ze met 2-1 van Tottenham en afgelopen weekend wisten ze Manchester City met 1-2 te verslaan. In beide wedstrijden speelde United erg georganiseerd en gebruikten ze de snelle omschakeling om gevaarlijk te worden. Rashford en Martial lijken beiden erg goed in vorm, waardoor heel United beter gaat spelen. In de Europa League speelt United nog wel eens met een B-opstelling, maar ook dan is het natuurlijk een geweldige ploeg.

AZ Alkmaar rustig aan ivm Ajax

AZ heeft het natuurlijk al ontzettend goed gedaan door zich te plaatsen voor de volgende ronde. Door een enorme comeback, tegen Partizan, hangt de overwintering nu niet meer af van de wedstrijd tegen United. In de competitie doet AZ het ook uitstekend en is het eigenlijk de enige concurrent van Ajax in de strijd om de titel.

Komend weekend speelt AZ – Ajax in de Eredivisie. Het is geen gekke gedachte dat Arne Slot toch enkele spelers rust gaat geven, zodat iedereen heel blijft voor die wedstrijd. Bij een overwinning kan AZ namelijk in punten gelijk komen met Ajax. De laatste tip voor het wedden op Europa League vandaag:

Wedden op winst United

Beide ploegen hebben een belangrijke wedstrijd komend weekend én beide ploegen zijn in de Europa League al zeker van de volgende ronde. Het is dus een lastige wedstrijd om te voorspellen. Maar wij vinden United toch de favoriet. Ze zitten in een goede flow met twee geweldige overwinningen tegen concurrenten. Daarnaast mist AZ sowieso Boadu.

Zonder Myron Boadu zal AZ toch een stuk minder effectief zijn en zullen ze anders moeten spelen. Daarnaast is het voor eigenlijk het hele AZ team voor het eerst dat ze in zo’n groot stadion spelen. De ambiance kan zeker indrukwekkend zijn. Dit alles maakt dat wij bij de bookmakers inzetten op United to win.

Winst United voor 1.90 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top