Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste voorspellingen AZ – Ajax en Feyenoord – PSV Eredivisie dit weekend

AZ – Ajax en Feyenoord – PSV voorspellingen Eredivisie

Feyenoord – PSV: winnen en stijgen op ranglijst

Zondag om 14.30 uur wordt de kraker Feyenoord – PSV gespeeld in de Kuip. Altijd een mooie wedstrijd om te kijken, ook al zijn beide ploegen niet in vorm. Feyenoord zit iets beter in zijn vel sinds de komst van trainer Advocaat. Toch zal de ploeg het beter moeten doen want de positie op de ranglijst is gewoon te min voor Feyenoord. Ze staan op de achtste plek en daar zal verandering in moeten komen. In thuiswedstrijden is Feyenoord altijd erg sterk. Je moet van goede huize komen wil je hier winnen. Zelfs de topclubs hebben het hier lastig.

Feyenoord Draw No Bet voor 2.00 x de inleg

PSV heeft punten nodig om aansluiting te houden

PSV zit in een behoorlijke dip. Het gat met de nummer één Ajax is veel te groot. Het verschil is maar liefst 10 punten en de vraag is of ze nog dichterbij gaan komen of dat het gat juist groter wordt. Er zal tegen Feyenoord dus gewonnen moeten worden willen ze nog in de top meedraaien aangezien AZ op de tweede plek staat.

Beste weddenschap Feyenoord – PSV

Kijken we naar het verleden dan zien we dat Feyenoord in de Kuip veel wedstrijden wist te winnen van PSV. PSV heeft al zes uitwedstrijden op rij niet meer gewonnen en aangezien Feyenoord toch iets beter draait dan PSV, geef ik ze het voordeel. Maar voor de zekerheid bouwen we een Draw no Bet in.

Draw no Bet voor de zekerheid

De weddenschap die we op deze wedstrijd gaan spelen is dus Feyenoord Draw No Bet met een notering van 2.00 bij de bookmakers en dat is een behoorlijke quotering voor een thuiswedstrijd van Feyenoord. We krijgen ons geld terug als het gelijkspel wordt, maar we winnen als Feyenoord ook wint. Helaas is de bet verloren als PSV wint, maar ik acht de kans zeer klein.

AZ - Ajax bookmakers quoteringen

AZ Draw No Bet voor 2.60 x de inleg

AZ – Ajax Eredivisie voorspellingen

Zondag 16.45 uur. Na de wedstrijd Feyenoord tegen PSV kunnen we lekker blijven zitten en genieten van de wedstrijd AZ Alkmaar – Ajax. De nummer 1 tegen de nummer 2 van de Eredivisie, en ook dit ook een prachtige wedstrijd. Ajax heeft een klap te verwerken na de uitschakeling in de Champions League. De meeste mensen hadden wel gedacht dat Ajax Valencia wel ging verslaan in eigen huis, maar niets was minder waar. Hopelijk voor de Amsterdammers komen ze deze klap snel boven, want het gat tussen Ajax en AZ bedraagt maar drie punten dus er mag niet verloren worden.

AZ Alkmaar met vertrouwen

Ook AZ moest doordeweeks aan de bak in Europa. De wedstrijd tegen Manchester United eindigde donderdag onverwachts in een deceptie. Ondanks die nederlaag doet AZ het dit jaar toch gewoonweg uitstekend. Ze blijven maar winnen en ook de in Europa League gaan ze na de winterstop gewoon door.
Ik vermoed dat AZ toch met wat meer vertrouwen deze wedstrijd ingaat dan Ajax en dat is ook terecht gezien de vorm waarin ze op het moment verkeren. Vorig jaar hebben ze thuis van Ajax weten te winnen met 1-0. Gaan ze dit jaar ook weer voor een stunt zorgen?

Wedden op AZ – Ajax

Wedden op Eredivisie | De bookmakers zien Ajax als favoriet, dat is eigenlijk altijd zo met een Eredivisiewedstrijd. Toch denk ik dat ze het in dit geval verkeerd hebben en dat is natuurlijk mooi voor ons want wij willen graag de bookmakers verslaan met een zo hoog mogelijke odd.

Wij gaan spelen voor de bet AZ Draw No Bet @2.60. Deze weddenschap kunnen we niet weigeren. AZ verkeert in prima vorm tegen een Ajax dat een grotere tegenslag te verwerken heeft. Voor AZ Alkmaar kan deze wedstrijd niet op een beter moment komen. Ik sluit een gelijkspel niet uit vandaar dat we de Draw No Bet markt spelen (in dat geval krijg je je geld terug), maar AZ is in staat om deze wedstrijd te winnen.

AZ Draw No Bet voor 2.60 x de inleg

Wat ik er tot slot nog aan wil toevoegen is ook interessant. En dat is een combinatie weddenschap van de twee bets van hierboven. Voegen we die samen in één bet dan komen we uit op een quotering van 5.20. Zeer leuk om te spelen en ik verwacht dat we de bookmakers zullen verslaan! Big Time!

Combi bet voor 5.20 x de inleg

Combo voor 5.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top