Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

KNVB Beker deze week: voorspellingen Willem II, FC Twente en FC Utrecht

KNVB Beker voorspellingen

Deze week gaan we eindelijk weer verder met bekervoetbal, de Europees spelende clubs stromen nu ook in. Woensdag zien we Telstar – Ajax, AZ – Groene Ster en GVVV – PSV. Donderdag sc Cambuur – Feyenoord. De Eindhovenaren moeten het doen zonder de ontslagen Mark van Bommel. De beste bets vinden we in deze drie wedstrijden:

KNVB Beker FC Twente – Go Ahead Eagles

De Eredivisie club doet het de laatste tijd niet goed, terwijl Go Ahead het juist wel goed doet. FC Twente wist maar één van de laatste zes wedstrijden te winnen. Ze verloren vier keer en speelden één keer gelijk. Afgelopen weekend verloor Twente nog kansloos met 3-0 van Vitesse. Van Zwolle wisten ze te winnen en tegen ADO Den Haag speelden ze gelijk. Ze kregen 14 goals tegen in de laatste zes wedstrijden en scoorden zelf vijf keer.

Go Ahead Eagles staat zesde in de Keuken Kampioen Divisie. Ze zijn al zeven wedstrijden op rij ongeslagen, maar speelden wel vier keer gelijk. Afgelopen weekend wonnen ze van Helmond Sport met 1-2. Go Ahead wist elke wedstrijd te scoren, maar krijgt ook bijna altijd een goal tegen.

Beste weddenschap Twente – Go Ahead

Wij verwachten dat FC Twente deze wedstrijd wel gaat winnen, maar dat Go Ahead goed tegenstand gaat bieden. Beide ploegen scoren regelmatig, Twente is natuurlijk het betere team. Daarom verwachten wij dat Twente gaat winnen en beide teams scoren. De quotering voor deze weddenschap is 2.50.

Twente wint & BTS voor 2.50 x de inleg

Willem II – Sparta Rotterdam

De tweede wedstrijd is Willem II tegen Sparta Rotterdam. Willem II doet het uitstekend in de Eredivisie met een derde plek, terwijl Sparta elfde staat en de laatste wedstrijden niet goed in vorm is.

Willem II won vorig weekend knap van Ajax en is nu al vijf wedstrijden ongeslagen. Ze wisten in de afgelopen wedstrijden alleen niet te winnen van ADO Den Haag, daartegen werd gelijkgespeeld. Willem II is in supervorm en kan dit seizoen zeker meedoen om Europees voetbal.

Odd bookmakers winst Willem II is hoog

Sparta verloor afgelopen weekend kansloos bij FC Emmen uit en ze wisten van de afgelopen zes wedstrijden er maar een te winnen. Tegen Emmen wisten ze echt nauwelijks iets te creëren, ze hadden minder balbezit en maar twee schoten op doel. De laatste drie wedstrijden wist Sparta niet tot scoren te komen. Willem II is voor ons groot favoriet. Bij de bookmakers ook, maar toch is de odd wel hoog. Daarom zetten wij ons geld met het wedden op voetbal in op Willem II to win:

Willem II wint voor 2.20 x de inleg

FC Groningen – FC Utrecht bekervoetbal

De laatste wedstrijd die wij hebben gekozen is FC Groningen tegen FC Utrecht. Groningen staat in de middenmoot in de Eredivisie, terwijl Utrecht in de subtop staat.

FC Groningen is de laatste wedstrijden niet goed in vorm. De laatste vier wedstrijden in de Eredivisie werden niet gewonnen. Afgelopen weekend speelden ze nog gelijk tegen het zwakke ADO Den Haag. Daarvoor werd er verloren van Utrecht en Fortuna en speelden ze gelijk tegen Feyenoord. Groningen scoort ook niet veel in de laatste wedstrijden.

Utrecht wisselvallig

FC Utrecht presteert wat wisselvallig dit seizoen. De laatste twee wedstrijden werden gewonnen, maar daarvoor verloren ze drie keer op rij. Ze verloren van AZ en Ajax, wat natuurlijk niet gek is, maar ook van RKC Waalwijk. Twee weken geleden speelde Utrecht ook al uit bij Groningen. Toen wist Utrecht met 0-1 te winnen.

De vorige wedstrijd tussen beide ploegen ging gelijk op, met FC Utrecht als uiteindelijke winnaar. Utrecht was ook wel licht de bovenliggende partij, maar het had ook anders kunnen aflopen. Wij zien Utrecht in deze wedstrijd weer als de favoriet. Ze hebben de betere spelers en lijken de laatste twee wedstrijden weer beter in vorm te raken, terwijl Groningen juist niet goed in vorm is.

Utrecht wint voor 2.50 x de inleg

Programma KNVB beker

Dinsdag 17 december 2019
18.30 uur FC Twente – Go Ahead Eagles
19.45 uur Excelsior – FC Eindhoven
19.45 uur Vitesse – ODIN 59
19.45 uur sc Heerenveen – Roda JC
19.45 uur IJsselmeervogels – SteDeCo
19.45 uur Katwijk – TOP Oss
20.45 uur Fortuna Sittard – PEC Zwolle

Woensdag 18 december
18.30 uur Telstar – Ajax
19.45 uur Heracles Almelo – FC Dordrecht
19.45 uur OFC – Spakenburg
19.45 uur Sparta Nijkerk – NAC Breda
19.45 uur AZ – Groene Ster
19.45 uur Willem II – Sparta Rotterdam
20.45 uur GVVV – PSV

Donderdag 19 december
18.30 uur FC Groningen – FC Utrecht
20.45 uur sc Cambuur – Feyenoord

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top