Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

FC Barcelona – Real Madrid El Clasico voorspellingen: goals en kaarten

FC Barcelona – Real Madrid La Liga
El Clasico voorspellingen

Vandaag staat een van de mooiste voetbalwedstrijden van de wereld op het programma, FC Barcelona tegen Real Madrid. Beide ploegen staan met 35 punten bovenaan, maar Barca heeft een iets beter doelsaldo.

FC Barcelona – Real Madrid voetbal voorspellingen El Clasico bookmakers

El Clasico FC Barcelona – Real Madrid

FC Barcelona heeft nog geen geweldig seizoen, vele fans roepen al tijden om het ontslag van de trainer Valverde. Het team voetbalt niet zoals de fans verwachten, maar de laatste vijf wedstrijden is Barca wel ongeslagen. Afgelopen weekend speelden ze 2-2 gelijk tegen Real Sociedad en de wedstrijden daarvoor wisten ze allemaal te winnen. De laatste weken is Messi ook weer in topvorm, waardoor Barcelona op individuele klasse vaak wedstrijden weet te winnen.

Real presteert laatste weken beter

Real Madrid kende een moeizame start van het seizoen, maar de laatste weken spelen ze beter en zijn de resultaten prima. Ze zijn nu al elf wedstrijden ongeslagen. Afgelopen weekend speelde ook Real gelijk, tegen Valencia. Ze speelden een zwakke wedstrijd, maar in de laatste minuut wist Benzema nog gelijk te maken. Real was duidelijk al bezig met de wedstrijd tegen Barcelona.

Barca en Real goed in vorm

Beide ploegen zijn goed in vorm, maar bij Barcelona heerst een stuk meer onrust – deze wedstrijd moét gewonnen worden. Bij Real Madrid is er wat minder druk, maar natuurlijk is dit voor hun ook een heel belangrijk duel. Het gaat er vaak fel aan toe en beide ploegen hebben een aantal spelers die niet vies zijn van een harde tackle.

De laatste twee wedstrijden wist Barcelona te winnen. Thuis weet Barcelona de laatste jaren bijna altijd van Real Madrid te winnen. Voor ons is Barca dit keer ook licht de favoriet. Met Messi in topvorm kan de ploeg van iedereen winnen, maar het zal een spannende wedstrijd worden.

Wedden op Barcelona – Real Madrid

Wedden op La Liga | Real Madrid is in deze fase een beter team, maar heeft minder individuele kwaliteiten dan Barcelona. Wij verwachten een spannende wedstrijd met een aantal goals en zeker een flink aantal gele kaarten. Daarom zetten wij ons geld op een bet builder. Dat is een weddenschap die je bij de bookmakers zelf samen kunt stellen. We gaan in dit geval twee bets combineren: Over 2.5 goals en Over 3.5 kaarten. De totale odd komt dan op 4.30.

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top