Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste weddenschap Tottenham – Chelsea, Man City – Leicester en meer

Voetbal | De beste Premier League wedden tips voor dit weekend komen uit de wedstrijden van Everton – Arsenal, Manchester City – Leicester City en de kraker van deze ronde Tottenham – Chelsea. Drie kansrijke weddenschappen met hoge odds.

Everton – Arsenal Premier League tips

Zaterdag 21 december 13.30 uur. Bij Everton loopt het nog niet zoals het moet maar sinds de afgelopen paar wedstrijden zie je wel dat ze beter en een stuk agressiever zijn gaan voetballen en dat resulteert in goede uitslagen.

Everton heeft zeker geen slecht team, maar het komt er nog niet helemaal uit. Voorin hebben ze twee goede spitsen rondlopen. Dat zijn Calvert-Lewin en Richarlison. Twee jonge gasten die snel zijn en een goed schot in huis hebben. Dat was goed terug te zien tegen United en Chelsea.

Arsenal bedroevend

Bij Arsenal loopt het een stuk minder dan bij Everton en niet voor niets is de trainer ontslagen. Arsenal staat op een bedroevende 10e plek in de Premier League en vorige week werd er thuis kansloos verloren van Manchester City; met 0-3 in eigen huis nog wel. Er zal een hoop anders moeten, maar de vraag is of ze dat al tegen Everton kunnen laten zien.

Best bet Everton – Arsenal

De beste weddenschap voor deze wedstrijd is Everton Draw no Bet @1.75. Ik zie gewoon niet dat Everton deze wedstrijd gaat verliezen. Ik verwacht zelfs een duidelijke winst voor, met name door hoe ze de laatste wedstrijden in gaan. Deze wedstrijd tegen Arsenal is voor Everton een uitgerekende kans om te laten zien dat ze op de weg terug zijn.

Everton Draw No Bet voor 1.75 x de inleg

Manchester City – Leicester City betting

Zaterdag 21 december 18.30 uur. Manchester City heeft lekker gewonnen van Arsenal vorige week met 0-3. Nu moeten ze tegen Leicester, de ploeg die zelfs een plek hoger staat op de ranglijst. Manchester City zal een zware klus aan ze hebben en zal goed voor de dag moeten komen willen ze Leicester kunnen kloppen. City heeft natuurlijk genoeg kwaliteit om te scoren, maar helaas krijgen ze ook vaak een doelpunt tegen.

Leicester in topvorm

Leicester is aan een topseizoen bezig. Ze staan op de tweede plek in de Premier League met 4 punten los van City. De laatste wedstrijd die Leicester verloor was elf duels geleden tegen Liverpool en dat is natuurlijk geen schande. Die wedstrijd werd begin oktober gespeeld en daarna zijn ze gewoon ongeslagen gebleven. De wedstrijd tegen City wordt een behoorlijke uitdaging en ze kunnen een finke tik uitdelen als ze een positief resultaat halen.

Premier League value bet

Ik vind het behoorlijk verrassend dat de bookmakers City als een torenhoge favoriet neerzetten. Zeker gezien de vorm denk ik toch wel dat Leicester meer credits verdient. Winst op Leicester staat gewoon @8.00. Dat is echt veel te hoog als je het mij vraagt. De value is natuurlijk te vinden bij Leicester en daar gaan we ook op gokken.

De beste weddenschap is wat mij betreft Leicester +1 Asian Handicap @2.55. Speelt Leicester gelijk of winnen ze deze wedstrijd dan is de weddenschap gewonnen. En Leicester mag zelfs met 1 goal verschil verliezen om je inleg terug te krijgen. Dit is echt een must play value bet!

Leicester +1 AH voor 2.55 x de inleg

Tips wedden Tottenham - Arsenal, Chelsea - Leeds en Burnley - Everton

Tottenham – Chelsea kraker Premier League

Zondag 22 december 17.30 uur. De laatste wedstrijd die dit weekend in de Premier League gespeeld gaat worden is Tottenham tegen Chelsea. Een absolute kraker in de Premier League. De nummer 4 tegen de nummer 5 en het verschil bedraagt drie punten. Dat betekent dat de Spurs een behoorlijke klap kunnen uitdelen aan Chelsea, maar het kan ook andersom. Als Chelsea deze pot wint dan kan het een flinke klap uitdelen en lopen ze weer weg.

Voordeel voor Spurs

Gezien de vorm op het moment geef ik het voordeel aan Tottenham Hotspur. Sowieso het thuisvoordeel, maar ook omdat Chelsea vorige week knullig op eigen veld heeft verloren van Bournemouth. Chelsea is een jong team met goede spelers, maar het is gewoon veel gevraagd om iedere week top te zijn. Vooral ook omdat ze nog steeds in de Champions League actief zijn. De Spurs hebben een toptrainer in huis gehaald en dat is meteen te zien in de resultaten.

We gaan spelen voor de weddenschap Tottenham Draw no Bet @1.75. We bouwen voor de zekerheid de Draw no Bet in voor het geval dat ze gelijkspelen, maar dat is niet wat ik  verwacht. Ik verwacht namelijk een duidelijke winst voor de thuisploeg.

Dit zijn mijn drie picks voor het wedden op Premier League dit weekend. $ucces!

Spurs Draw No Bet voor 1.75 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top