Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedden tips Premier League Boxing Day: Leicester – Liverpool en meer

Premier League Boxing Day betting tips voetbal
Kerst, donderdag 26 december 2019

Tweede kerstdag in de Premier League wordt afgesloten met de kraker Leicester tegen Liverpool – of daar een winnaar uit komt valt nog te bezien. Maar er is bij de bookmakers meer te doen op Boxing Day! Dit zijn mijn tips voor het wedden op Premier League deze week:

Aston Villa – Norwich: keiharde wedstrijd

16.00 uur. Aston Villa neemt het op Boxing Day thuis op tegen Norwich. Beide ploegen hebben de vorige wedstrijd verloren en incasseren veel doelpunten. Toch weten ze zelf ook vaak het doel te vinden. Op de Premier League ranglijst staan ze niet best. Villa staat op 18e plek en Norwich op de 19e. Als dit zo blijft dan zijn beide ploegen gedegradeerd aan het einde van het seizoen. Daarom geloof ik ook dat deze wedstrijd spektakel gaat worden. Beide hebben de punten keihard nodig en daarom denk ik ook dat het een keiharde wedstrijd gaat worden die garant staat voor doelpunten.

De beste bet voor deze wedstrijd is dan ook Over 3 Asian Goal Line @1.90. Dat betekent dat er méér dan drie doelpunten gescoord moet worden wil de voorspelling goed zijn. Worden er precies drie goals gescoord dan krijg je je inzet terug. Worden er minder dan drie goals gescoord dan is de weddenschap helaas verloren.

Als er vroeg in de wedstrijd gescoord wordt, dan ben ik ervan overtuigd dat er nog veel meer volgen, daarom is dit de best bet!

Over 3 Asia goal line voor 1.90 x de inleg

Crystal Palace – Westham

16.00 uur. Crystal Palace staat verassend op de 12e plek, vind ik. Ze zijn op Watford na de minst scorende ploeg van de Premier League, maar staan nu nog op de 12e plek. Helaas denk ik voor Crystal Palace dat ze eind van het seizoen lager staan. Ze hebben weliswaar Zaha voorin lopen, maar ook hij laat het qua goals nog vaak afweten. Zaha heeft te weinig goede voetballers om zich heen en alleen kan hij het natuurlijk ook niet.

Westham staat er niet zoveel beter voor; op de 16e plek momenteel en ook dat moet stukken beter. Ze hebben in het begin van het seizoen een redelijke start gemaakt maar nu vallen ze behoorlijk terug. Ook bij Westham is het probleem vaak het zelf scoren dat wordt nagelaten.

Daarom gaan we bij deze wedstrijd wedden dat er Under 2.5 goals vallen @1.75. Dat komt puur door de statistieken en je hebt twee ploegen tegenover elkaar staan die moeite hebben om het net te vinden. Ik zie gewoon niet gebeuren dat er veel wordt gescoord en tegen deze mooie odd kunnen we op tweede kerstdag niet om deze Premier League weddenschap heen!

Minder dan 3 goals voor 1.75 x de inleg

Leicester – Liverpool

21.00 uur. Last but not least de kraker Leicester tegen Liverpool op Boxing Day ter afsluiting. Dit wordt een absolute kraker. Leicester dat wat goed te maken heeft – ze hebben vorige wedstrijd verloren van City en dat zit ze niet lekker. De laatste wedstrijd die ze voor City verloren was juist tegen Liverpool. Alle wedstrijden daartussen werd gewonnen. Heel erg knap. Ze staan ook niet voor niks op de tweede plek.

Liverpool blijft ongeslagen in de Engelse competitie. Ze staan 10 punten los van Leicester en nog een wedstrijd minder gespeeld. Dit is bijna niet meer in te halen, maar zeg nooit nooit. Ook deze wedstrijd op tweede kerstdag is een uitdaging voor Liverpool om niet te verliezen en daar zullen ze de handen vol aan hebben.

Winst Leicester staat bij de bookmakers op 3.60. Gelijk op 3.75 en winst Liverpool staat op 2.00 genoteerd. We gaan gokken op een gelijkspel @3.75. De hoogste odd gaan we spelen. Dit is toeval – ik geloof gewoon niet dat een van de twee gaat verliezen en dat de kans op een gelijkspel het hoogste is. Mijn voorspelling is een 0-0 of een 1-1.

Dit zijn mijn beste Premier League wedden tips voor Boxing Day! Good Luck!

Gelijkspel Leicester-Liverpool voor 3.75 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top