Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

De beste Premier League wedden tips weekend na Boxing Day

Beste weddenschappen Premier League na kerst

Het zijn drukke tijden voor de Engelse voetballers, na Boxing Day gaat de Premier League dit weekend gewoon weer verder. Mijn betting tips voor vrijdag, zaterdag en zondag:

Wolverhampton – Manchester City

Vrijdag 27-12. Een interessant duel tussen een middenmoter en een ploeg met nog een klein sprankje hoop op de titel.

Wolverhampton staat achtste met maar twee punten achterstand op de nummer vijf, Tottenham, en maar vijf punten achterstand op de nummer vier. De Wolves hebben dus nog zeker kans op Europees voetbal, wat ze dit seizoen ook spelen. Van de laatste vijf wedstrijden wisten ze er drie te winnen en werd er een keer verloren en een keer gelijk gespeeld. Ze wonnen onder andere van Norwich en West Ham United.

Man City hersteld zich

Wolverhampton heeft al twintig wedstrijden op rij weten te scoren. Manchester City staat ondertussen alweer veertien punten achter op Liverpool, de kans op de titel lijkt dus wel verspeeld. Na een pijnlijke nederlaag tegen United een aantal weken geleden heeft City zich wel goed hersteld. Na die nederlaag wonnen ze vijf keer op rij. Ze wisten onder andere Arsenal en Leicester vrij eenvoudig aan de kant te zetten. Van Arsenal wonnen ze met 3-0 en van Leicester met 3-1.

Best bet Wolves – Manchester City

Wolverhampton – Manchester City wordt vast een mooie wedstrijd. Beide ploegen zijn goed in vorm de laatste wedstrijden en scoren gemakkelijk. Beide krijgen echter ook vrijwel altijd een goal tegen. De Wolves scoorden al twintig wedstrijden op rij, maar wij vinden City toch zeker de favoriet. De beste weddenschap is ‘beide teams scoren en City wint’. City heeft natuurlijk het betere team en zijn goed in vorm.

City wint & BTS voor 2.30 x de inleg

West Ham United – Leicester City

Zaterdag 28-12. De tweede tip voor het wedden op Premier League dit weekend. West Ham strijd tegen degradatie dit seizoen, terwijl Leicester op de tweede plek staat en goed voetbalt.

West Ham nog steeds geen subtopper

West Ham United lijkt al jaren een slapende reus. Na het verhuizen naar het Olympische stadion in Londen zou de club eindelijk doorstoten tot een stabiele subtopper, maar dat blijft maar niet lukken. Dit seizoen is het weer behoorlijk dramatisch, ze staan 17e en  maar één punt boven de degradatiestreep. De laatste weken heeft West Ham wel wat betere resultaten behaald. Van de laatste vijf wedstrijden wisten ze ertwee te winnen. Ze wonnen van Chelsea en mede degradatiekandidaat Southampton.

Leicester tweede in Premier League

Leicester City doet het uitstekend dit seizoen, ze staan tweede in de Premier League met dertien punten achterstand op Liverpool. Een tweede plek is natuurlijk al ontzettend knap voor een club met de doelstelling om in de subtop te eindigen. Leicester heeft twee moeilijke wedstrijden achter de rug, tegen City en Liverpool. Beide verloren ze vrij kansloos, maar tegen de mindere goden doet Leicester het dit seizoen erg goed. Ze hebben ook al 41 keer gescoord, na City en Liverpool de meeste goals.

Wedden dat Leicester wint

Leicester City zal revanche willen nemen na twee nederlagen op rij. Wij verwachten dat dit ze ook gaat lukken. Leicester heeft een uitstekend team, dat zowel goed kan verdedigen als makkelijk scoort. Terwijl West Ham United altijd ruimtes weggeeft en vrij veel goals tegen krijgt. Daarom zetten wij in op Leicester City wint -1 goal handicap. Die handicap zorgt voor een betere odd:

Leicester -1 goal handicap voor 2.40 x de inleg

Liverpool – Wolverhampton

Zondag 29-12. De laatste wedstrijd voor dit weekend die wij hebben gekozen is een opvallende. Liverpool speelt zondagmiddag tegen Wolverhampton. Dat betekend dat de Wolves maar één dag rust hebben tussen de wedstrijden tegen City en Liverpool.

Liverpool na Boxing Day twee dagen rust

Liverpool speelde zijn laatste wedstrijd op Boxing Day en heeft dus “gewoon” twee dagen rust gehad. Liverpool won op Boxing Day heel erg overtuigend van Leicester City, het werd maar liefst 0-4. Liverpool stond al vroeg voor en kon freewheelend naar het einde van de wedstrijd. Klopp gaf onder andere Salah, Keita en Henderson rust in de loop van de wedstrijd. Liverpool won haar laatste negen Premier League duels op rij.

De Wolves zijn vaak een lastige tegenstander, maar ze hebben geen ontzettend ruime selectie. Nu spelen ze dus twee wedstrijden binnen 48 uur en ook nog eens tegen City en Liverpool. Nadat ze tegen City hebben gespeeld zal er ongetwijfeld vermoeidheid zijn. Maar ook zonder vermoeidheid is Wolverhampton natuurlijk sowieso al veel minder goed dan Liverpool.

Gokken op dikke winst Liverpool

Liverpool heeft meer rust, een bredere selectie en een betere selectie. Daarom verwachten wij dat Liverpool ook deze wedstrijd dik gaat winnen. Van de nummer twee wisten ze 0-4 te winnen en tegen de Wolves moet dat ook weer lukken. Zeker nu ze ook nog eens maar één dag rust hebben tussen de wedstrijd tegen City en Liverpool. We gaan voor een 3 way handicap voor een prima quotering:

Liverpool -2 goals handicap @2.80
#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top