Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste odds bookmakers voor Premier League voetbal op 1 januari

Voorspellingen bookmakers Premier League 1 januari 2020

Brighton – Chelsea Premier League 1 januari

13.30 uur.  Chelsea is een gevaarlijke tegenstander en vooral in uitwedstrijden. Het is dit jaar een ploeg met vooral jonge nieuwe spelers en dat is ook terug te zien in de uitslagen: vaak wisselvallig met veel doelpunten.

Brighton doet het vrij aardig en staat in de middenmoot. Als ze zich dit jaar kunnen handhaven in de Premier League dan is er voor dit seizoen het maximale eruit gehaald, geloof ik. Brighton weet altijd wel het doel te vinden maar krijgt er ook genoeg om de oren.

Beste weddenschap: goals

Met deze wedstrijd verwacht ik veel doelpunten die aan beide kanten kunnen vallen. Daarom gaan we spelen voor de bet Over 2.5 Goals @1.70. Dit is een goede weddenschap voor deze wedstrijd gezien de statistieken en de vorm waarin ze verkeren. Ik verwacht een open wedstrijd met veel goals.

Minstens 3 goals voor 1.70 x de inleg

Voorspelling Southampton – Tottenham

16.00 uur. Voor het wedden op Premier League is dit een hele interessante wedstrijd. De Spurs hebben het ook met nieuwe trainer Mourinho moeilijk om de nul te houden. In de vorige wedstrijd kwamen ze niet verder dan een 2-2 tegen Norwich. Tottenham krijgt te veel doelpunten tegen om mee te doen aan de top. Maar er is nog genoeg kans voor verbetering dit seizoen en er is nog niks verloren. De top 4 is nog altijd in zicht.

Southampton heeft een prima spits tot zijn beschikking en dat is Danny Ings. Deze spits scoort er genoeg op los bij de club. Ook voor Southampton geldt dat ze zelf genoeg scoren maar ook te veel doelpunten tegen krijgen, maar dat is goed voor ons. Uiteindelijk moeten wij de bookmakers verslaan.

Beste betting tips

Voor deze wedstrijd hebben we eveneens gekozen voor de pick Over 2.5 Goals @1.65. Ook deze wedstrijd staat garant voor doelpunten als je kijkt hoe beide ploegen de laatste wedstrijden hebben gespeeld. Daarom is de odd @1.65 nog altijd royaal te noemen en een weddenschap die we niet kunnen negeren. Goals op het programma!

Minstens 3 goals voor 1.65 x de inleg

Arsenal – Manchester United betting

21.00 uur. Arsenal heeft nu twee wedstrijden gespeeld onder de nieuwe trainer Arteta. Dat was de assistent van niemand minder dan Guardiola. De laatste wedstrijd is hij op eigen veld onderuitgegaan tegen Chelsea en heeft in de slotwedstrijd verloren met 1-2. Er is nog genoeg werk aan de winkel voor Arsenal willen ze dit Premier League seizoen nog tot een goed einde brengen. Ik denk dat Manchester United daarom te vroeg komt. Arsenal zal het tegen hen behoorlijk moeilijk krijgen.

Voor Manchester United lijkt het dat ze langzaam op de goede weg zitten. Er worden weer wedstrijden gewonnen en belangrijke wedstrijden. Maar gezien de vele jonge spelers zijn de resultaten wat wisselvallig. De laatste wedstrijden is United weer prima aan het voetballen en ze blijven strak achter Chelsea op de ranglijst. Ik denk dat United zich nu zeker mag gaan richten om de vierde plek in de Premier League te veroveren.

Wedden op Man United

Gezien de vorm waarin beide ploegen verkeren geef ik in deze wedstrijd Man United het voordeel. Met de snelheid die United heeft en de problemen die Arsenal achterin nog altijd heeft verwacht ik doelpunten voor Man United. Daarom gaan we spelen voor de bet Man United Over 1.5 Goals @2.10.

Minstens 2 goals voor 2.10 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top