Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Premier League bet tips Tottenham – Liverpool en duels Arsenal en Everton

Voorbeschouwing Premier League weekend

De beste Premier League weddenschappen bij de bookmakers voor deze speelronde vind je in de wedstrijden van Crystal Palace – Arsenal, Spurs – Liverpool en Everton – Brighton. Met nieuwe trainers Arteta en Ancelotti hopen Arsenal en Everton beter te presteren. Wil je met het wedden op Premier League dit weekend een mooie boost meepakken, check dan onze voorspellingen voor Tottenham – Liverpool.

Crystal Palace – Arsenal: beter met Arteta

Zaterdag om 13.30 uur wordt er afgetrapt tussen Crystal Palace en Arsenal. Crystal Palace staat met 1 punt meer één plek boven Arsenal in het Premier League klassement. Dat is normaal gezien niet het geval. Arsenal heeft een moeilijk seizoen en ze hopen met de nieuwe trainer Arteta in de tweede helft een stuk meer punten gaan pakken. Kijken we naar de eerste wedstrijden onder Arteta, dan ziet het er in ieder geval al een stuk beter uit en het lijkt alsof de spelers er echt weer in geloven.

Crystal Palace hoopt dat Zaha niet vertrekt

Crystal Palace blijft het ook moeilijk houden dit seizoen. De transferperiode is nog steeds open en ze hopen natuurlijk sterspeler Zaha te behouden – ook al wil hij heel graag een stapje hogerop. Crystal Palace heeft moeite om goals te scoren dit seizoen. Veel wedstrijden zijn gelijk geëindigd in 0-0 of 1-1. Of nipt gewonnen met 1-0, maar nooit hoge uitslagen. Crystal Palace heeft geen slecht team en ze proberen er alles uit te halen met de kwaliteit die ze hebben.

Wedden op weinig goals Arsenal

Met deze wedstrijd gaan we spelen op Under 2.5 Goals @2.10. Er wordt natuurlijk door de bookmakers Over 2.5 verwacht. Dat komt omdat Arsenal dat in heel veel wedstrijden meer dan twee goals scoort. Maar doordat de wedstrijden van Crystal Palace bijna altijd Unders zijn en dat het vernieuwde Arsenal gaat proberen om eens zo weinig doelpunten tegen te krijgen denk ik dat dit een Low Scoring Duel wordt. Ik vind de Under 2.5 nogal hoog geprijsd en daarom kunnen we deze bet niet negeren.

Minder dan 3 goals voor 2.10 x de inleg

Everton – Brighton: Ancelotti maakt verschil

Zaterdag 16.00 uur. Everton heeft ook een nieuwe trainer aan de haak geslagen en dat is niemand minder dan Ancelotti. Behoorlijk grote naam voor een club als Everton. Everton is goed bezig ondanks dat de laatste twee wedstrijden werden verloren (van City en van Liverpool). Toch zie je al duidelijke verandering door de wijze waarop Ancelotti wil gaan spelen. Dit keer komt Brighton op bezoek.

Oppassen geblazen voor Brighton

Brighton doet het in de Premier League vrij aardig op het moment. Ze weten vaak zelf te scoren, dat is het probleem niet. Ze krijgen echter wel te regelmatig doelpunten om de oren en vaak wordt er dan ook met een 2-1 of een 3-1 verloren. Achterin zullen ze wat moeten bedenken en vooral tegen Everton. Bij Everton lopen voorin genoeg snelle jongens om het verschil te maken en Brighton zal op zijn hoede moeten zijn in deze wedstrijd.

Wedden op winst Everton

De odds voor winst Everton staat lekker hoog en dat is ook de bet die we gaan spelen. Nu Everton twee wedstrijden achter elkaar heeft verloren zullen ze er nog meer op gebrand zijn deze wedstrijd binnen te halen. Ik verwacht een snel doelpunt van Everton en dan zal Brighton moeten komen. Ik voorspel ook zeker 2 of 3 goals van Everton, maar we gaan bij de bookmakers gewoon safe op winst gokken @1.90.

Winst Everton voor 1.90 x de inleg

Boost Tottenham – Liverpool weddenschap

Zaterdag 18.30 uur hebben we de wedstrijd Spurs tegen Liverpool. Over Liverpool kunnen we kort zijn en dat is dat ze dit seizoen gewoonweg niet te stoppen zijn. De ploeg is sinds zomer 2019 niet voor niets ongeslagen geweest. Lekker voor het vertrouwen en het lijkt dat niemand ze meer in de weg staat. Alhoewel het grootste gevecht de blessures zijn die de spelers allemaal oplopen – en dat zijn er ook steeds meer aan het worden.

Blessure Harry Kane

Bij Tottenham Hotspur kampen ze met een flinke tegenvaller en dat is dat Harry Kane voor langere tijd is uitgeschakeld, zeker tot april. Dat kunnen ze niet gebruiken aangezien ze nog behoorlijk wat punten moeten inhalen om in de Premier League top 4 te eindigen. Het loopt nog niet echt lekker sinds Mourinho de nieuwe trainer is. Ook de Spurs krijgen  nog altijd te veel doelpunten tegen en er worden punten gemorst.

Gokken op winst + goals beide teams

Als ik kijk naar deze wedstrijd dan kunnen we er niet omheen te wedden op Liverpool. Vooral omdat ze dit seizoen nog steeds ongeslagen zijn. We gaan de bet uitbreiden om een hogere odd te krijgen en dat is Liverpool Winst + Both Teams to Score @3.20. Ik verwacht namelijk dat Liverpool wint, maar dat de Spurs zeker zullen scoren. Mooie boost om deze weddenschap te spelen!

Winst Liverpool + BTS voor 3.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top