Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Wedtips voetbal: tijdens EK kwalificaties altijd verrassend hoge odds

Voorspellingen en wedtips EK Kwalificaties deze week
Voetbal

Deze week staat in het teken van de kwalificaties voor het EK voetbal 2020. Nederland treft donderdag Noord-Ierland en zondag Wit-Rusland. Voor die wedstrijden volgen aparte voorbeschouwingen met wedden tips. In deze voorbeschouwing richten wij ons op de andere wedstrijden waar we de beste weddenschappen bij de bookmakers voor konden vinden. Voila, de EK kwalificatie wedtips voor deze week:


Wedtips EK kwalificatie Kroatië – Hongarije

Donderdag 10 oktober 20.45 uur | Beide landen zijn in goede doen. Kroatië is leider in EK kwalificatiegroep E met 10 punten uit vijf wedstrijden. Hongarije staat op de derde plek en heeft 9 punten behaald. In deze groep gaat het samen met de landen Slowakije en Wales spannend worden. Als er punten verspeeld worden dan komt het meteen duur te staan.

Hoge odds op Beide Teams Scoren

Als we gaan kijken naar de beste bet voor de wedstrijd Kroatië – Hongarije dan kom ik uit op ‘Both Teams to Score’ met een quotering van 2.25. Tijdens EK Kwalificaties zijn de odds altijd verrassend hoog. Kroatië heeft laten zien dat het altijd wel een goaltje erin schiet, maar dat het er nagenoeg ook altijd een tegen krijgt. Ik durf dan ook niet een winnaar te kiezen tijdens deze pot, maar de verwachting is wel dat er goals vallen. De ‘beide teams scoren’ weddenschap is de pick tijdens deze wedstrijd; de odd is te hoog om te laten liggen.

BTS voor 2.25 x de inleg

Wedtips voetbal: tijdens EK kwalificaties altijd verrassend hoge odds

Wedden op Rusland – Schotland

Donderdag 10 oktober 20.45 uur | Rusland blijft maar winnen. De laatste wedstrijd die ze verloren was tegen België en dat is alweer een tijdje geleden. Daarna hebben ze vijf wedstrijden gespeeld en die alle vijf op rij gewonnen. Zeer knap. Rusland heeft ook een leuke en goede ploeg om naar te kijken. Schotland daarentegen heeft meer moeite om zich in deze groep staande te houden. Uit zes wedstrijden hebben ze pas 6 punten behaald en dat is te weinig willen ze kans mogen op deelname aan het EK voetbal volgend jaar.

Inzetten met goal lines handicap

Voor deze wedstrijd heb ik gekozen voor de weddenschap Rusland -1 Asian Handicap @1.95. Gezien het scorend vermogen dat Rusland in huis heeft wordt dit vast een overwinning voor ze. De vraag is alleen met hoeveel. Ik verwacht dat ze met meer dan één doelpunt verschil gaan winnen, dan is de bet namelijk goed. Wint Rusland met maar 1 doelpunt verschil dan krijg je je inzet terug. Speelt Rusland gelijk of verliezen ze dat is deze handicap bet helaas verloren.

Rusland -1 AH voor 1.95 x de inleg

Gokken op goals in Tsjechië – Engeland

Vrijdag 11 oktober 20.45 uur | Dit is ook een leuke wedstrijd om op te wedden. Beide landen doen het goed in de EK kwalificaties. Engeland is leider in de groep, maar Tsjechië doet het ook niet verkeerd. Ze staan namelijk op de tweede plek met maar 3 punten minder dan Engeland. Een zeer belangrijke wedstrijd dus voor Tsjechië om te laten zien wat ze in huis hebben. Verspelen de Tsjechen in deze wedstrijd punten, dan kan het zomaar zijn dat Kosovo eroverheen gaat en naar de tweede plek stijgt.

Zeker 3 doelpunten

Voor deze wedstrijd heb ik gekozen voor de ‘over 2.5 doelpunten’ bet met een notering van 1.95. Ook weer een verrassend hoge odd als je het mij vraagt. Beide teams doen het zeer goed en er werd ook in voorgaande duels veel gescoord. Ik neig naar een overwinning van Engeland, maar dat zal niet de makkelijkste opgave voor ze worden. Ik verwacht dat Tsjechië een doelpunt mee kan pikken. Daarom kies ik voor Over 2.5 Goals voor deze wedstrijd. Je wint de bet als er minstens drie doelpunten vallen.

Overigens behoort Engeland tot de favorieten om EURO 2020 te winnen. Check wedden op EK voetbal voor de actuele quoteringen bij de bookmakers.

Meer dan 2,5 goals voor 1.95 x de inleg

Doelpunt Harry Kane voorspellen

Als tweede weddenschap voor deze EK kwalificatie wedstrijd gaan we spelen voor Harry Kane to Score @2.00. Harry Kane en zijn club Tottenham Hotspur zitten niet lekker in hun vel. Ik denk daarom dan ook dat deze wedstrijd voor Kane een uitlaatklep zal zijn en dat hij zijn frustratie kwijt wil. Een spits wil dan niks liever dan scoren en dat gaat de topscorer van het WK in deze wedstrijd doen! Harry Kane To Score Anytime @2.00.

Doelpunt Harry Kane voor 2.00 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top