Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Beste voorspellingen Liverpool – Leicester, Burnley – Everton en meer

Betting tips Premier League voetbal
Voorspellingen wedstrijden zaterdag 5 oktober 2019

Onze tipster heeft ook deze week bij de bookmakers gespeurd naar de beste weddenschappen in het Engels voetbal. De mooiste wedstrijd dit weekend in de Premier League is Liverpool – Leicester. Helemaal zeker dat Liverpool weer wint is het dit keer beslist niet, dus we gaan deze zaterdag niet voor gokken op winst Liverpool… Check wat de twee beste voorspellingen voor dit duel zijn.

Verder deze ronde de best bets voor Burnley – Everton en West Ham – Crystal Palace. $ucces!


Burnley – Everton: 100% goals

16.00 uur. Zaterdag spelen de nummers 11 en 15 van de Premier League tegen elkaar; Burnley – Everton. Verrassend genoeg is Everton de ploeg die op de 15e plek staat. Veel te laag voor deze club en het is hoog tijd dat ze nu een paar goede wedstrijden gaan spelen en punten pakken. Everton is te wisselvallig.

Burnley daarentegen doet het voor hun doen prima. Ze knokken letterlijk iedere wedstrijd om punten te behalen en dat doen ze uitstekend. Ook Burnley gaat weleens onderuit, maar als ze in de Premier League zo blijven spelen komen ze niet in de gevarenzone.

Wedtips Burnley – Everton

Voor deze wedstrijd heb ik gekozen voor de weddenschap Both Teams to Score @1.85. Lekker hoge odds om te spelen voor een bet die op papier niet fout kan gaan. Burnley doet goede zaken en scoort gemakkelijk en vooral in thuiswedstrijden. Everton is juist diegene die op zoek is naar overwinningen, maar aan goals maken heeft het nooit gelegen. Goals on the agenda here!

Beide Teams Scoren voor 1.85 x de inleg

Liverpool – Leicester voorspellen

Zaterdag 16.00 uur. Dit is de kraker in de Premier League dit weekend. Liverpool – Leicester is een wedstrijd om naar uit te kijken. Leicester staat lekker op de derde plek en heeft dus niets te vrezen. Liverpool heeft tot nu toe ALLES in de Premier League gewonnen en zal zeker proberen om ook deze wedstrijd met overtuiging te winnen.

Liverpool moet achterin goed staan

Liverpool heeft een zware midweekse wedstrijd achter de rug in de Champions League. Ze wonnen weliswaar met 4-3 van Salzburg, maar dat ze in no time drie goals om de oren kregen, zal ze niet in de koude kleren zijn gaan zitten. Liverpool moet zorgen dat de organisatie achterin klopt en dat 90 minuten lang. De wedstrijd tegen Salzburg was een goed bewijs hoe kwetsbaar je als ploeg kan zijn als je organisatie niet goed staat. Ook Leicester zal dit meteen afstraffen.

2 betting tips Liverpool – Leicester

Als beste bet voor deze wedstrijd heb ik gekozen voor Both Teams to Score @1.75. Winst Liverpool staat veel te laag genoteerd en gaan we dus niet spelen want zo zeker ben ik niet dat ze deze wedstrijd gaan winnen. Ik neig eerder naar een Asian Handicap voor Leicester. Zoals Leicester +1.5 Asian Lines @1.65.

De voornaamste wedtip blijft Both Teams to Score en als tweede weddenschap kun je kiezen voor Leicester +1.5 Asian Goal Lines. Dat betekent dat Leicester met 1 goal mag verliezen of gelijk mag spelen of de wedstrijd winnen, dan is de weddenschap ook gewonnen. Verliest Leicester met meer dan 2 goals verschil dan is de bet helaas verloren.

BTS voor 1.75 x de inleg

Leicester +1,5 Asian Goal Line @1.65

Best West Ham – Crystal Palace prediction

18.30 uur. De zaterdag in de Premier League wordt afgesloten met de wedstrijd West Ham tegen Crystal Palace. Westham speelt op het moment goed en ze scoren erop los. Crystal Palace heeft wat meer moeite. Vorige week hebben ze wel knap met 2-0 gewonnen van Norwich. Dat zal zeker een opsteker voor ze zijn en de Londenaren zullen dat resultaat deze week voort willen zetten. Toch denk ik dat ze bedrogen uitkomen. Er wordt teveel geteerd op één speler en dat is Wilfried Zaha. We weten allemaal dat Wilfried Zaha een transfer heeft willen forceren en eigenlijk liever weg wil bij Crystal Palace. Zaha is dan ook nog lang niet in de uitstekende vorm van vorig jaar.

De laatste Premier League betting tips voor deze week…. In dit duel gaan we spelen voor winst West Ham met een quotering van 2.10 bij de bookmakers. Mooie hoge odd als je nagaat dat ze de vorige thuiswedstrijd met grote overtuiging hebben gewonnen van Manchester United. Deze wedstrijd gaat Westham pakken en de 3 punten blijven in het West Ham stadion! Ook kun je de ‘over 2,5 goals’ bet met odds van 1.85 nog overwegen.

West Ham to win voor 2.10 x de inleg

Minimaal 3 goals @1.85

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top