Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Europa League betting tips vandaag: AZ – Man United, Feyenoord en PSV

Europa League voorspellingen 3 oktober 2019

Vandaag staan de wedstrijden AZ – Manchester United, Feyenoord – Porto en Rosenborg – PSV op het programma van de Europa League. Voor Feyenoord was de eerste EL groepswedstrijd geen succes, PSV en AZ boekten wel resultaat.

Hieronder de Europa League voorbeschouwing voor vandaag met daarbij de beste weddenschappen. We sluiten af met een lucratieve tip voor als je de drie bets combineert. Succes!


Europa League AZ – Manchester United

Vanavond staat er een mooi affiche op het Europa League programma voor AZ. Zij mogen aantreden tegen een van de grootste clubs van Europa: Manchester United. Waar United zijn eerste groepswedstrijd wist te winnen van Astana, had AZ meer moeite tegen Partizan. Dit kwam voornamelijk omdat de rechtsback van AZ na ongeveer een half uur met rood het veld moest verlaten op het moment dat AZ een 0-1 voorsprong verdedigde. De Alkmaarders bleven vechten en wisten uiteindelijk een 2-2 eruit te slepen. Een prima resultaat met een man minder.

Kans op winst voor AZ op kunstgras ADO

De noodzaak voor vanavond is om met elf man te blijven staan aangezien Manchester United van een ander kaliber is dan Partizan. Indien AZ de gehele wedstrijd compleet blijft maken zij goede kans om in eigen huis niet te verliezen van het grote United. Waarom? United is nogal gehavend naar Den Haag afgereisd. Grote spelers als Pogba en Martial zijn niet fit genoeg om aan het Europa League duel tegen AZ te beginnen en daarvan profiteren de Alkmaarders. Daarnaast heeft AZ nog een groot voordeel en dat is het kunstgras in het ADO stadion. De Engelsen kennen dit mooie nepgras niet in eigen land waardoor het even wennen zal zijn voor de spelers van Solksjaer.

Beste AZ weddenschap: double chance

Gezien het bovenstaande verwacht ik dat AZ, dat momenteel goed in vorm is, niet gaat verliezen van Manchester United. Mijn betting tip is om AZ op double chance te zetten vanavond, wat je bij bookmakers een prima quotering oplevert van 1.57. Je wint de weddenschap indien AZ wint of gelijkspeelt. In de Single Bet handleiding vind je meer informatie over deze bet.

AZ Double Chance voor 1.57 x de inleg

Feyenoord – Porto Europa League

Feyenoord, de tweede Nederlandse club die mag aantreden in de Europa league vanavond, speelt tegen het stugge Porto. Waarin Feyenoord in de Europa League zijn eerste wedstrijd verloor, wist Porto zijn wedstrijd wel te winnen. De Portugezen waren  met 2-1 te sterk voor Young Boys, wat helemaal geen onaardige ploeg is. Feyenoord is dus gewaarschuwd en zal het niveau als tegen FC Twente afgelopen weekend minimaal moeten vasthouden om een kans te maken.

Wedden op winst Porto

Porto draait uitstekend in de eigen competitie en staat momenteel op een gedeelde tweede plek. Na zes winstpartijen en één verliespartij, hebben zij 18 punten. Feyenoord is daarentegen nog zoekende en kan zijn draai nog niet echt vinden in de Eredivisie. Ze presteren nog te wisselvallig en staan daardoor momenteel op een zesde plek.

Prima odds

Twee weken geleden werd Feyenoord nog van de mat gespeeld door AZ, waarna het weekend daarop redelijk werd gevoetbald tegen Twente en een makkelijke overwinning werd geboekt. Het is dus maar de vraag hoe Feyenoord zich vanavond weet neer te zetten. Ik raad jullie aan om Porto op winst te zetten, vanwege de kwaliteiten van Porto en de wisselvalligheid van Feyenoord. Hierdoor lijkt in mijn ogen een winstpartij voor Porto voor het wedden op Europa League de beste optie. De quotering is meer dan redelijk:

Porto wint voor 2.05 x de inleg

Rosenborg – PSV Europa League

De laatste Nederlandse club die vanavond mag aantreden in de Europa League is natuurlijk PSV, die als enige zijn eerste groepswedstrijd wist te winnen. Vorige maand werd namelijk een knappe overwinning geboekt in eigen huis tegen Sporting Portugal. De Eindhovenaren waren met 3-2 te sterk.

Voordeel voor counterploeg PSV

Rosenborg wist zijn eerste groepswedstrijd in de Europa League niet te winnen en moest toegeven aan Linz. De Noren verloren de wedstrijd met 1-0 en zullen deze wedstrijd tegen PSV maar al te graag willen winnen. Daarom zal Rosenborg vermoedelijk wat meer risico gaan nemen bij bijvoorbeeld een achterstand, wat een counterploeg als PSV helemaal niet erg vindt.

Het aanvallend vermogen van PSV is vanavond met Malen, Bergwijn en Bruma weer op volle sterkte. Dit trio heeft al voor veel goals gezorgd dit seizoen en ik verwacht vanavond niet anders.

Gokken op goals in Rosenborg – PSV

Toch zal het een lastige uitwedstrijd worden voor PSV, aangezien Rosenborg voor zover we weten geen onaardige ploeg heeft. Zo speelt de overgekomen spits van AZ (Johnson) daar momenteel in de voorhoede en die weet het net vaak te vinden. Daarom raad ik je af om te gokken op winst PSV maar wil ik je aanraden om op doelpunten te wedden. Met het aanvallende vermogen van PSV en spits Johnson aan de kant van Rosenborg, verwacht ik minimaal drie doelpunten in de wedstrijd van vanavond. De weddenschap ‘over 2,5 goals’ levert je bij de bookies een prima quotering op van 1.86.

Meer dan 2,5 doelpunten @1.86

Tip combi bet Europa League

Mocht je deze drie wedden tips samen in een combinatie weddenschap spelen dan levert je dit een totale quotering op van precies 6 euro. Met een inzet van 10 euro, maak je dan met deze Nederlandse combo 50 euro winst!

Combi bet voor 6.00 x de inzet

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top