Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Valencia – Ajax Champions League: winst en goals

Valencia – Ajax voorspellingen

Na de goede wedstrijd tegen Lille gaat Ajax tegen Valencia op zoek naar een tweede overwinning in de Champions League. Als Ajax wint, dan zou het voor het eerst sinds 1995 zijn dat ze de eerste twee groepswedstrijden winnen.

Onderaan meer over het wedden op Champions League. Wij zien Ajax zegevieren, maar ook Valencia zal scoren…


Valencia – Ajax Champions League

Valencia heeft een bewogen begin van het seizoen achter de rug. De trainer is ontslagen, net als de algemeen en sportief directeuren. Op het veld begon het ook allemaal niet geweldig. Van de zeven wedstrijden die er gespeeld zijn wist Valencia er maar twee te winnen, drie werden gelijk gespeeld en er werd ook twee keer verloren. Afgelopen weekend won de ploeg knap uit bij Athletic Bilbao, het lek lijkt enigszins boven.

De wedstrijden van Valencia in de Spaanse competitie staan garant voor doelpunten dit seizoen. In de laatste drie wedstrijden scoorde Valencia zelf vijf keer en kregen ze er vier tegen. In de Champions League begon Valencia wel goed, met een knappe 0-1 overwinning in Londen op Chelsea.

Kansen genoeg voor Ajax

Ajax doet het tot nu toe uitstekend met een eerste plek in de Eredivisie en ook in de Champions League groep. Tegen Lille speelde Ajax bij vlagen geweldig, maar was de verdediging ook erg kwetsbaar. Lille had een aantal grote kansen waar ze erg onzorgvuldig mee omgingen. Tegen Valencia zal Ajax scherper moet zijn, want de spitsen van van de Spaanse ploeg laten zulke kansen niet onbenut. Aan de andere kant, als Ajax net zo voetbalt als de laatste weken gaat Ajax genoeg kansen krijgen. De verdediging van Valencia is namelijk ook niet het beste onderdeel van het team.

Voorspellingen Valencia – Ajax

Beide ploegen spelen aanvallend voetbal, het lijkt ons daarom logisch dat er een leuke wedstrijd ontstaat met genoeg doelpunten. Voor beide ploegen geldt bovendien dat de verdediging minder goed is dan de aanval. Wij verwachten daarom zeker dat beide teams scoren. Uiteindelijk zien wij in Ajax toch de favoriet voor de overwinning, omdat ze simpelweg beter in vorm zijn en ondertussen ook al aardig ervaren zijn in de Champions League.

De beste weddenschap voor Valencia – Ajax is ‘Ajax wint en Beide Teams Scoren’ met een quotering van 2.80 bij de bookmakers.

Ajax wint en BTS voor 2.80 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top