Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Betting tips Liverpool, Tottenham en Bournemouth – Westham

Onderstaand drie beknopte voorbeschouwingen van wedstrijden waar je dit weekend in de Premier League de beste voetbal weddenschappen bets voor vindt. Check de tips voor Tottenham – Southampton, Sheffield United – Liverpool en Bournemouth – Westham en doe er je voordeel mee!

Premier League voetbal betting tips Liverpool, Tottenham en Bournemouth - Westham

Premier League betting tips

Sheffield United – Liverpool voorspelling

Zaterdag 28 september 13.30 uur. Sheffield doet het verrassend goed zo aan het begin van de Premier League. Vorige week wisten ze met 0-2 te winnen op het veld van Everton. Maar nu komt Liverpool op bezoek en dat is toch een ander verhaal. Liverpool had niet beter kunnen beginnen als dat ze nu doen. Uit zes wedstrijden hebben ze 18 punten gehaald. Manchester City loopt zelfs al 5 punten achter. Zeer knap.

Wedden dat Liverpool beide helften wint

Deze reeks moeten ze natuurlijk voortzetten en zorgen dat ze niet verslappen. Liverpool heeft in uitwedstrijden nog weleens moeite te kunnen scoren en de wedstrijden te winnen. Toch zie ik hier geen probleem voor Liverpool. Sheffield draait weliswaar goed maar toch denk ik dat Liverpool een dikke maat te groot voor ze is. Met Manchester City achter zich mogen ze natuurlijk geen onnodige punten verliezen. We weten allemaal wat vorig jaar is gebeurd, he?!

De beste bet voor deze wedstrijd is dan ook Liverpool Half Time/Full Time met odds van 1.95. Je wint de weddenschap indien Liverpool beide helften als winnaar afsluit.

Liverpool HT/FT voor 1.95 x de inleg

Gokken op Bournemouth – Westham

Zaterdag 28 september 16.00 uur. Dit is een wedstrijd waarin beide teams aan elkaar gewaagd zijn. Bournemouth heeft veel scorend vermogen in het team zitten met de twee topspitsen Wilson en King. Ze zijn goed op elkaar ingespeeld en dat resulteert in goals. Vorige week hebben ze nog knap Southampton verslagen met 1-3. Bournemouth staat op de zesde plek in de Premier League.

Westham heeft vorige week Manchester United op eigen veld verslagen met maar liefst 2-0. United wist zich geen raad met het sterke spel van Westham – en ze zijn natuurlijk behoorlijk effectief voorin. Westham heeft aldaar een hele goede spits lopen en dat is Haller. Die heeft al laten zien dat hij een neusje voor de goal heeft.

Inzetten op goals

Wat het wedden op Premier betreft gaan we in deze wedstrijd natuurlijk voor goals. Zoals gezegd zijn beide teams goed in vorm en scoren ze erop los. De pick voor Bournemouth – Westham is Both Teams to Score + over 2.5 Goals @1.75. Dit is een weddenschap waarin beide teams minstens één goal moet scoren en in totaal moeten er minimaal drie goals vallen wil de bet goed zijn.

BTTS + meer dan 2,5 goals voor 1.75 x de inleg

Wedden op Tottenham – Southampton

Zaterdag 16.00 uur. Tottenham Hotspur neemt het op tegen Southampton. Tottenham speelt niet lekker op het moment. Ze hebben de laatste twee wedstrijden verloren. Eén in de competitie en één voor de EFL Cup. Toch lijkt me dit een wedstrijd waarin ze terug kunnen slaan en dat moeten ze met volle overtuiging doen want de kwaliteit is er in het team.

Southampton is lastig te voorspellen en de ene week spelen ze goed en de andere week krijgen ze weer een draai om de oren. Deze wedstrijd uit naar de Spurs lijkt me een lastig karwei voor ze. Ik denk dat Tottenham erop gebrand is deze wedstrijd te winnen en dat gaat helaas ten koste van Southampton.

Hoge odds handicap bet Tottenham

We gaan dan ook spelen voor deze weddenschap: Spurs -1.5 Asian Handicap met een quotering van 2.20. Een mooie hoge odd voor een weddenschap die naar mijn mening niet fout kan gaan. Met Harry Kane in de punt en spelers als Lucas, Son, Alli en Lamela erachter geloof ik dat de Spurs gaan knallen zaterdag om zodoende weer terug in de race te komen in de top vier. $ucces met de bets!

Tottenham -1.5 AH voor 2.20 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top