Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips voorspellingen Eredivisie Feyenoord – AZ, PSV en Ajax

Voorspellingen Eredivisie midweeks

Een paar weken geleden waren Feyenoord, PSV, Ajax en AZ ‘vrij’ vanwege Europees voetbal. Deze week worden die uitgestelde wedstrijden van ingehaald. PSV neemt het woensdagavond in eigen huis op tegen FC Groningen en Ajax krijgt Fortuna Sittard op bezoek. Op donderdagavond wordt de topper Feyenoord – AZ gespeeld. Hieronder de voorbeschouwingen van deze drie wedstrijden, afsluitend met een paar goede wedtips.


Voorspellen PSV – FC Groningen

Afgelopen weekend stonden titelkandidaten PSV en Ajax tegenover elkaar in een wedstrijd waarin beide niet aan het langste einde wisten te trekken. Het duel eindigde in 1-1 wat over het geheel genomen terecht was. De Eindhovenaren zijn het seizoen erg goed begonnen en vooral aanvaller Donyell Malen heeft zijn dienst voor de club al ruimschoots bewezen. Malen was tot nu toe goed voor zeven doelpunten uit zes wedstrijden. De buitenspeler verkeert nu al in uitstekende vorm; elke tegenstander is dus gewaarschuwd.

Eerste test van het seizoen

FC Groningen daarentegen is het seizoen niet zo goed begonnen. Afgelopen weekend boekten de Groningers hun tweede zege van het seizoen in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Woensdag staat wel een heel andere tegenstander te wachten; de wedstrijd tegen PSV zal de eerste echte test van het seizoen gaan worden.

Tip: handicap weddenschap PSV

PSV beschikt natuurlijk over veel meer kwaliteit en zou normaal gesproken geen kind moeten hebben aan Groningen. Bovendien spelen ze ook nog in eigen huis en dat geeft de ploeg van Mark van Bommel net dat extraatje. Ik verwacht dat PSV minimaal met twee doelpunten verschil van FC Groningen gaat winnen en zeker met een Malen in vorm. Daarom raad ik jullie aan om woensdag PSV op een handicap van -1 te zetten, wat je een prima quotering oplevert van 1.60 bij de bookmakers.

Weddenschap ‘PSV start 0-1’ voor 1.60 x de inleg

Bet365 live en nu beschikbaar in Nederland

Wedden op Ajax – Fortuna Sittard

De andere kandidaat om het Eredivisie kampioenschap speelt eveneens woensdag, maar dan in eigen huis tegen Fortuna Sittard. Fortuna, dat afgelopen weekend een goed resultaat leek te halen tegen Vitesse, moest zich na 90 minuten toch overgeven aan de Arnhemmers. Tot 10 minuten voor tijd verdedigden Limburgers een 1-2 voorsprong maar Vitesse wist voor het eindsignaal nog drie keer te scoren. Een flinke domper voor Fortuna. En die domper moet voor woensdag verwerkt zijn willen zij kans maken op een stunt tegen Ajax.
Ajax draait weer op volle toeren en doet het zowel in de competitie als in Europa erg goed. Met 14 punten uit zes wedstrijden staan de Amsterdammers momenteel ongeslagen bovenaan in de Eredivisie. Fortuna Sittard zal die reeks maar al te graag willen doorbreken, al zal daar wel het een en ander voor nodig zijn.

Voorspelling wedstrijd Ajax: minder dan 5 goals

Ik verwacht morgen in de Eredivisie een zakelijk en rustig Ajax dat uiteindelijk met 3-0 of 4-0 wint. Een monsteruitslag verwacht ik niet aangezien de Amsterdammers afgelopen weekend tegen PSV speelden. Bovendien wacht Ajax volgende week de tweede groepswedstrijd in de Champions League en ze zullen hun krachten willen sparen. Daarom tip ik jullie in te zetten op de ‘under 5,5 doelpunt’ voetbal weddenschap die bij de bookies een quotering oplevert van 1.63. Je wint de bet als er in de wedstrijd niet meer dan vijf goals vallen.

‘Under 5,5 goals’ voor 1.63 x de inleg

Gokken op Feyenoord – AZ

De topper van de doordeweekse ronde in de Eredivisie zal donderdagavond worden gespeeld en gaat tussen Feyenoord en AZ. De ploeg uit Alkmaar is het seizoen uitstekend begonnen en doet niet onder voor de twee titelkandidaten. AZ staat momenteel op een vierde plek en kan nog een plekje stijgen als ze donderdag weten te winnen van Feyenoord.

Verdediging AZ uitstekend

Opvallend zijn de weinige tegendoelpunten die AZ incasseert dit seizoen. Na zes wedstrijden in de Eredivisie lieten Bizot en zijn verdediging maar drie doelpunten toe. Een aanzienlijk laag aantal na zes wedstrijden en zelfs het laagste aantal van alle Eredivisieclubs. Met de verdediging van AZ zit het dus wel snor, maar ook de aanval doet het goed – er werd al dertien keer gescoord. AZ is het seizoen dus goed begonnen en kan dat mogelijk voortzetten tegen Feyenoord.

Feyenoord moet winnen om aansluiting te houden

Feyenoord is het seizoen iets minder begonnen en wist 10 punten te halen uit zes wedstrijden. Afgelopen weekend werd er gelijkgespeeld tegen laagvlieger FC Emmen en dat ene punt werd pas in de slotminuten veilig gesteld. Het had dus niet veel gescheeld of Feyenoord had verloren in Emmen.

Wil Feyenoord de aansluiting houden bij de top aan het begin van het Eredivisie seizoen, dan zal er donderdag gewonnen moeten worden. Dit zal echter tegen een AZ in vorm een zware klus worden. Ik denk dan ook dat AZ niet gaat verliezen in de Kuip – al heeft AZ vorig seizoen bewezen moeite te hebben met clubs zoals Feyenoord.

Beste weddenschap: ‘AZ wint of gelijk’

De vorm waarin de Alkmaarders momenteel verkeren zal ze komende wedstrijd minimaal een punt opleveren. Daarom raad ik jullie aan om ‘AZ wint of gelijk’ te spelen, wat je een goede quotering oplevert van 1.68. Succes!

Weddenschap ‘AZ wint or draw’ @1.68

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top