Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Tips Premier League voetbal: Leicester overklast Spurs en Arsenal kan knallen

Tips Premier League voetbal dit weekend

Wij voorspellen een moeizame wedstrijd voor Tottenham tegen Leicester en zeker ook voor Aston Villa tegen Arsenal. We hebben voor deze wedstrijden bij de bookmakers mooie weddenschappen gevonden. De derde tip voor het wedden op Premier League dit weekend komt uit de wedstrijd Burnley – Norwich. Check onderstaande voorbeschouwing. Succes!


Voorspellingen Leicester – Tottenham

Op zaterdag om 13.30 uur wordt er in de Premier League afgetrapt tussen Leicester en Spurs. Een prachtige wedstrijd om naar te kijken en natuurlijk om op te wedden. Leicester dat het erg goed doet dit seizoen, en de Spurs die al best een zwaar programma achter de rug hebben maar het ook zeker goed doen. Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd, maar wie gaat er met de punten vandoor?

Leicester sterk

Leicester City is thuis nog ongeslagen en maakt een zeer sterke indruk. Ze hebben vorig week weliswaar verloren van Manchester United, maar speelden zeker niet slecht. Een doelpunt was zeker terecht geweest, maar het bleef uiteindelijk 1-0 voor United.

Tottenham heeft nog weleens moeite om uitwedstrijden te winnen. Ze blijven vaak steken op een gelijkspel en lijden daardoor onnodig puntenverlies. In deze wedstrijd moeten ze echt goed voor de dag komen willen ze Leicester verslaan.

AH weddenschap Leicester – Tottenham

Aangezien Tottenham Hotspur een zware doordeweekse wedstrijd achter de rug heeft en ook nog eens uit moeten voetballen bij Leicester zie ik het somber voor ze in. We gaan spelen voor de weddenschap Leicester +0.25 Asian Handicap met een quotering van 1.80. Dit is zeker value als je het mij vraagt en een bet om niet te negeren. De weddenschap is gewonnen als Leicester wint en half gewonnen als Leicester gelijkspeelt. De bet is verloren als Leicester verliest.

Inzetten op goals Burnley – Norwich

Zaterdag 16.00 uur. Burnley heeft het zwaar. Na de openingswedstrijd in de Premier League gewonnen te hebben zijn ze bergafwaarts gegaan. Helaas alleen nog verloren en gelijkgespeeld.
Norwich gaat op dezelfde voet verder als vorig seizoen en dat is goals maken en goals tegen krijgen. Ze hebben niet voor niks nu al de meeste doelpunten tegen gehad, maar ze hebben een superspits rondlopen die Pukki heet. Die schiet ze er wel in!

Deze wedstrijd moet wel garant staan voor doelpunten. Beide teams weten het achterin niet dicht te houden. We gaan dan ook spelen voor de pick Over 2.5 doelpunten met een notering van 1.75 bij de bookmakers.

Tips Premier League voetbal: Leicester overklast Spurs en Arsenal kan knallen

Wedden op Arsenal – Aston Villa

Zondag 17.30 uur. Op zondag word de wedstrijd Arsenal tegen Aston Villa gespeeld. Arsenal doet het vrij aardig seizoen, maar is defensief toch nog zwak. Ze laten genoeg steken vallen en dat wordt dan ook vaak bestraft. Doordeweeks hebben ze goed weten te winnen van Frankfurt in de Europa League.

Aston Villa probeert zich natuurlijk te handhaven in de Premier League, maar dat is niet gemakkelijk. Ze hebben 4 punten uit 5 wedstrijden en ze moeten punten gaan pakken. In deze uitwedstrijd tegen Arsenal lijkt me dat een hele opgave. Toch denk ik zeker dat Aston Villa een doelpunt weet mee te pikken.

Gokken op Arsenal + goals

We weten dat Arsenal niet altijd even sterk is in defensief opzicht, maar natuurlijk wel de kwaliteit heeft om zelf een paar goals erin te leggen gaan we spelen voor de pick Arsenal wint en Beide Teams Scoren @2.50. Dit is een mooie wedstrijd voor Arsenal om te laten zien waar ze staan!

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top