Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Europa League voorbeschouwing en voorspellingen Feyenoord, PSV en AZ

Europa League voorbeschouwing

Na de goede start van Ajax hopen we natuurlijk met z’n allen dat de Nederlandse clubs in de Europa League dit voorbeeld gaan volgen. PSV, AZ en Feyenoord beginnen vandaag met de Europese campagne. Je krijgt van ons de beste wedtips voor deze wedstrijden.

Quoteringen AZ - Ajax en Feyenoord - PSV Eredivisie Super Sunday

PSV – Sporting CP: PSV gaat winnen

19-09 18:55 uur. PSV opent in de Europa League groepsfase tegen Sporting CP; meteen een belangrijke wedstrijd omdat het zeker de sterkste tegenstander van de groep is. De groep bestaat verder uit Rosenborg BK en LASK Linz. Van tevoren zou je dus zeggen dat PSV en Sporting uit gaan maken wie er eerste gaat worden in de groep.

PSV scoort makkelijk

PSV doet het prima in de Eredivisie, op doelsaldo staan ze tweede achter Ajax. PSV heeft nog niet verloren en heeft maar één keer gelijkgespeeld. De Eindhovenaren scoren ontzettend makkelijk en geven weinig weg de laatste wedstrijden. Ze wisten maar liefst zeventien keer te scoren in de laatste vijf wedstrijden en ze kregen één goal tegen. Met name de voorhoede van PSV, en dan specifiek Malen, lijkt ontketend.

Nieuwe trainer Sporting CP

Sporting CP heeft twee weken geleden Marcel Keizer ontslagen als trainer. Onder de nieuwe trainer zijn de resultaten nog niet veel beter. Marcel Keizer pakte zeven punten in de eerste vier wedstrijden. De opvolger wist in de twee wedstrijden daarna nog niet te winnen. Sporting speelde vorig weekend gelijk tegen Boavista en verloor daarvoor van Rio Ave.

Selectie Sporting beduidend minder

Met name verdedigend is het niet best. Dit seizoen kregen ze al zeven goals tegen in vijf wedstrijden. En dat terwijl, de tegenstanders met name de kleinere clubs uit Portugal waren in de start van de competitie. Bij Sporting zijn een aantal belangrijke spelers vertrokken en er zijn eigenlijk geen goede vervangers gehaald. Zo is Bas Dost bijvoorbeeld weg en hebben ze Yanick Bolasie als vervanger gekocht. De selectie is beduidend minder dan vorig seizoen.

Voorspelling PSV – Sporting

PSV is de favoriet. Ze spelen thuis, zijn goed in vorm en hebben het betere team. Wij verwachten dan ook een overwinning met een aantal goals voor PSV. Je krijgt bij de bookmakers prima odds als je met een handicap inzet op PSV:

PSV -1 handicap voor 2.80 x de inleg

Je wint de weddenschap indien PSV de wedstrijd wint ondanks een virtuele achterstand van 0-1 bij aanvang van het duel.

AZ Europa League

FK Partizan – AZ: gokken op gelijkspel

19-09 21:00 uur. AZ zit in de Europa League in een stuk lastigere groep dan PSV, met Manchester United, Astana en FK Partizan. Vooraf lijkt het duidelijk dat United eerste wordt en dat AZ met de andere ploegen gaat uitmaken wie er op tweede plek eindigt.

Sadiq gevaarlijke speler Partizan

FK Partizan staat in de eigen competitie na zes wedstrijden op een vijfde plek. Vorig jaar eindigden ze zowel in het reguliere seizoen als de play-offs op de derde plek. Partizan is nog ongeslagen, ze wisten vier keer te winnen en speelden twee keer gelijk. Opvallend is dat ze maar twee goals tegen kregen en zelf al veertien keer wisten te scoren.
Bij Partizan spelen een paar bekende spelers zoals Lazo Markovic (oud Liverpool) en Sadiq Umar, die we nog kennen van NAC. Sadiq is dit seizoen verhuurd door AS Roma aan Partizan. Dit zijn de bekendste namen van de ploeg en Sadiq is ook één van de gevaarlijkste spelers met al drie goals in de competitie.

AZ jong en onervaren

AZ speelt bij vlagen geweldig voetbal in zowel de Eredivisie als de play-offs van de Europa League. Vorig weekend wonnen ze eenvoudig met 5-1 van Sparta, ze doen het prima in de competitie. AZ heeft een enorm jonge ploeg met grote talenten maar de onervarenheid kan wel gevaarlijk worden, met name in Europa. Al liet AZ in de uitwedstrijd tegen Antwerpen zien redelijk goed om te gaan met ‘een heksenketel’ en een spannende wedstrijd.

Gelijkspel voorspellen Partizan – AZ

Voor het wedden op deze Europa League wedstrijd tippen we twee weddenschappen. Als AZ het niveau haalt wat ze kunnen halen dan zijn ze zeker de favoriet, maar voor veel spelers zijn dit de eerste echte Europese wedstrijden. Wij verwachten een wat stugge wedstrijd waarbij Partizan de controle zal willen houden maar geen ruimte zal willen weggeven aan de tegenstander. Terwijl AZ een gelijkspel waarschijnlijk ook niet verkeerd vindt. Wij verwachten daarom niet veel goals en uiteindelijk een gelijkspel. De ploegen zijn aan elkaar gewaagd, AZ heeft het talent terwijl Partizan wat meer ervaring heeft.

Gokken op gelijkspel voor 3.30 x de inleg

Under 2.5 goals‘ @2.00

Feyenoord Europa League

Glasgow Rangers – Feyenoord voorspelling

19-09 21:00 uur. Dan hebben we natuurlijk Feyenoord nog die zijn ingedeeld in een groep met Young Boys, Porto en de Rangers. Een prachtige groep met mooie affiches. Feyenoord begint op bezoek bij de GlasgowRangers.

Rangers terug op hoogste niveau

De Rangers zijn terug, nadat ze in 2012 failliet gingen. Ze zijn sindsdien drie keer op rij gepromoveerd en keerden in seizoen 2016/2017 terug op het hoogste niveau. Onder trainer Steven Gerrard zijn ze verder aan het bouwen richting een kampioenschap. Vorig seizoen moesten ze genoegen nemen met een derde plek waardoor ze maar liefst vier kwalificatierondes moesten spelen om het eindtoernooi te bereiken. Met name de overwinningen op Midtjylland en Legia Warsaw waren knap in die play-off reeks.

Schots voetbal

De Rangers combineren het echte Schotse voetbal steeds meer met de passing-game die Gerrard graag wil zien. In de competitie hebben ze vooral baat bij goed voetbal, omdat de meeste Schotse teams met name voetballen op kracht en de beuk erin gooien. Maar in Europa hebben ze ook profijt van de Schotse speelstijl. In de competitie doen de Rangers het uitstekend, ze hebben alleen verloren van Celtic de rest van de wedstrijden werd allemaal gewonnen.

Europa League halen was belangrijkst voor Feyenoord

Feyenoord begon moeizaam aan de competitie, maar het belangrijkste was eigenlijk het bereiken van de groepsfase van de Europa League en dat is Jaap Stam gelukt. In de competitie is Feyenoord nog ongeslagen, maar wisten ze wel maar twee keer te winnen. De eerste drie wedstrijden werden allemaal gelijkgespeeld en de laatste twee werden gewonnen.

Goed niveau vasthouden lastig

Met name de eerste helft tegen ADO maakte Feyenoord indruk. Voor het eerst dit seizoen werd er goed gevoetbald en werden er veel kansen gecreëerd. Nou moet daar wel bij gezegd worden dat ADO zich totaal liet afbluffen en af en toe de kansen echt cadeau deed. De tweede helft was een stuk minder van Feyenoord en ze gaven nog bijna een 3-0 voorsprong weg, uiteindelijk werd het 3-2 wat wel tekenend is voor Feyenoord tot nu toe. Ze hebben elke wedstrijd minstens een goal tegen gekregen en hebben zelf toch moeite om een goed niveau lang vast te houden.

De Glasgow Rangers zijn goed in vorm en spelen met vertrouwen. Bij Feyenoord zal er ondanks de twee overwinningen in de laatste wedstrijd toch minder sprake zijn van vertrouwen. Wanner Feyenoord mee gaat in het fysieke spel van de Rangers gaan ze het heel lastig krijgen, maar ook op voetballend gebied zijn de Rangers misschien wel gelijkwaardig aan Feyenoord.

Wedden op winst Rangers

Wij verwachten (helaas) dat de Rangers deze Europa League wedstrijd gaan winnen. De sfeer in het Ibrox Stadium is vaak weergaloos en dat zal nu niet anders zijn. Dat zal z’n invloed hebben op beide teams. Daarnaast zijn de teams zoals we al schreven gewaagd aan elkaar, maar hebben de Schotten een betere vorm en betere fysiek. Onze laatste voorspelling in deze voetbal wedden tips reeks is dus dat de Rangers winnen. Het levert je bij de bookmakers 2.25 x de inzet op.

Winst Rangers @2.25

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top