Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Voorspellingen Ajax Champions League: winnen van Lille

Voorspellingen Ajax – Lille Champions League
Dinsdag 17 september 2019 21.00 uur

Vandaag gaat Ajax weer van start in een nieuw Champions League seizoen. Ze zullen ongetwijfeld proberen de prestaties van vorig seizoen te evenaren, maar dat zal natuurlijk ontzettend moeilijk worden. Ajax is ingedeeld met Lille, Chelsea en Valencia. Dit kan wel eens één van de spannendste groepen van dit seizoen worden. Eigenlijk kunnen alle teams van elkaar winnen en verliezen. Ajax heeft dus zeker kans op overwinteren, maar ze zullen direct goed van start moeten gaan tegen Lille OSC.

Ajax wint en Beide Teams Scoren = > zie onder meer

Ajax dit seizoen prima van start

Ajax doet het tot nu toe prima, het sprankelt nog niet zoals vorig seizoen maar dat is niet zo gek; het vertrek van Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt is een flinke klap geweest. Het lijkt er echter op dat Ajax dat aardig heeft opgevangen. In de competitie staat Ajax ongeslagen op de eerste plek (op doelsaldo voor op PSV). Een groot gemis vandaag tegen Lille zal het ontbreken van Donny van de Beek zijn. Maar de laatste wedstrijden won Ajax ook zonder Van De Beek erg eenvoudig.

Lille gevaarlijk op de counter

Lille werd vorig seizoen tweede in Frankrijk, wat een knappe prestaties is gezien de concurrentie. Dit seizoen gaat het nog niet geweldig. Van de vijf gespeelde wedstrijden wonnen ze er drie en verloren ze er twee. In maar één wedstrijd kregen ze geen goal tegen.

Bij Lille ging deze zomer onder andere Pepe weg, de topscorer en absolute uitblinker. Toch heeft Lille nog steeds een prima selectie, ze haalden bijvoorbeeld Renato Sanches. Daarnaast hebben ze spelers als Loic Remy en Timothy Weah, waardoor ze met name op de counter ontzettend gevaarlijk zijn.

Voorspellen Ajax – Lille Champions League

Op papier heeft Ajax het betere team, maar het zal zeker geen makkelijke avond in de Champions League worden. Beide teams scoren veel, maar hebben de laatste wedstrijden ook vrijwel altijd een tegengoal gekregen. Daarom verwachten wij een leuke wedstrijd, met genoeg kansen en doelpunten.

Wedden dat Ajax wint – met tegengoal

Uiteindelijk denken we dat Ajax wel gaat winnen, met de steun van de supporters in de Johan Cruijff Arena stijgt de ploeg vaak boven zichzelf uit. De spelers van Ajax spelen bovendien vaak ook nog eens beter in de Champions League dan in de competitie. Het enige probleem zijn de counters van Lille en de toch zwakkere defensie van Ajax. Onze voorspelling is daarom dat Ajax wint en beide teams scoren. De quotering voor deze weddenschap is uitstekend: de bookmakers keren 3.20 x de inleg uit bij een juiste voorspelling.

Hebben we nog een tweede voetbal wedden tip voor je; de ‘over 2.5 goals‘ bet noteert een mooie 1.71.

Ajax wint & beide teams scoren @3.20

Over 2.5 goals voor 1.71 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top