Skip to content

Deze site bevat gokadvertenties. Indien u deze niet wenst te zien, of als u jonger bent dan 24, heeft u de optie om onze website te verlaten: Klik hier

Eerste speeldag Champions League: 3 tips voor combi bet

Voetbal | Champions League voorspellingen 16 september

Deze week is het eindelijk weer zover, de eerste groepswedstrijden van de Champions League van dit seizoen staan op het programma. Ajax mag samen met onder andere Chelsea, Barcelona en Liverpool het kampioenenbal aftrappen. Voor de dinsdagavond heb ik drie goede wedtips gevonden welke ik hieronder onderbouw met een korte voorbeschouwing.

De wedden tips voor de Champions League wedstrijd Ajax – Lille volgen in een aparte preview.

Chelsea – Valencia

Chelsea is een van de Engelse clubs die dinsdagavond in de Champions League strart en hun eerste tegenstander is Valencia. Chelsea is het voetbalseizoen goed begonnen en staat na vijf wedstrijden op een keurige zesde plek in de Premier League. Ze wisten twee keer te winnen, twee keer gelijk te spelen en verloren eenmaal. Opvallend is dat de Londenaren een doelsaldo hebben van 11:11. Ze weten het net dus makkelijk te vinden, maar de verdediging is daarnaast ook niet altijd even scherp.

Valencia daarentegen is het seizoen wat minder goed gestart en staat momenteel op een 13de plek in La Liga. Dit komt mede door de nederlaag tegen Barcelona van afgelopen weekend (5-2). Twee weken eerder maakte Valencia ook al geen goede indruk en werd er verloren van Celta. Daarom verwacht ik dat Chelsea, zeker in eigen huis, gaat winnen van Spaanse ploeg. Chelsea is naar mijn mening kwalitatief ook iets beter dan Valencia en daarom raad ik jullie aan om Chelsea op winst te zetten. De odds bij de bookmakers zijn redelijk: 1.83.

Chelsea wint voor 1.83 x je inleg

RB Salzburg – KRC Genk

Salzburg mag het dit seizoen wederom weer gaan proberen in Europa, alleen dit keer in de Champions League. Vorig jaar deed Salzburg het niet slecht in de Europa League en kwamen zij tot de achtste finales waarin ze werden uitgeschakeld door Napoli. Morgen staat de eerste wedstrijd in de Champions League op het programma waarin Genk de tegenstander is. Aan de vorm mankeert momenteel niet veel; na zeven wedstrijden in de eigen competitie hebben ze al vijf punten voorsprong op de nummer twee. Opvallend is dat Salzburg gemiddeld vijf doelpunten per wedstrijd maakt, wat natuurlijk erg veel is.

Salzburg houdt van aanvallend voetbal en dat wordt ook vaak beloond met een doelpunt. Genk daarentegen is iets minder van het scoren en wist tien doelpunten te maken in zeven wedstrijden. Daarnaast kregen zij in die zeven wedstrijden negen tegengoals – er zijn gemiddeld bijna drie doelpunten gevallen in de wedstrijden van Genk. De verdediging van de Belgische ploeg is dus gewaarschuwd en moet oppassen voor de aanvallers van Salzburg. Eerlijk gezegd verwacht ik dat de defensie niet is opgewassen tegen de aanvallende kwaliteiten van de Oostenrijkers en denk ik dat er minimaal drie doelpunten in de wedstrijd gaan vallen. Mijn tweede tip voor het wedden op Champions League is dan ook om de ‘over 2,5 doelpunt’ weddenschap te spelen.

‘Total goals over 2,5’ voor 1.49 x de inleg

Borussia Dortmund – FC Barcelona

De laatste wedstrijd die ik graag met jullie wil bespreken is de topper van de avond en zal gaan tussen Dortmund en Barcelona. Een grootmacht van Duitsland en een grootmacht van Spanje die het tegen elkaar op moeten nemen. Een leuke maar vooral interessante wedstrijd op papier, waarin we hopen op spektakel. Beide teams zijn het seizoen redelijk goed begonnen maar gingen beide ook al een keer in de fout. Zo verloor Borussia Dortmund van promovendus Union Berlin en wist Osasuna in eigen huis FC Barcelona op een gelijkspel te houden. Osasuna is een ploeg die vorig jaar nog een divisie lager uitkwam.

Buiten deze misstap van beide teams is er niets op hen aan te merken. Om een winnaar aan te moeten wijzen bij zulke wedstrijden blijft lastig en daarom raad ik het voorspellen van een winnaar dan ook sterk af. Wat ik jullie wel aanraad is te wedden op beide teams scoren, wat je een redelijke quotering van 1.43 oplevert bij MrGreen.

Beide teams hebben enorm veel kwaliteit en weten het net makkelijk te vinden zo aan het begin van het voetbalseizoen. Daarom verwacht ik dat de aanvallers van zowel Dortmund als FC Barcelona dinsdagavond ook weinig moeite ondervinden met het scoren van minimaal één doelpunt.

Beide teams scoren voor 1.43 x de inleg

Speel je deze drie weddenschappen samen in een combo, kom je op een totale quotering van 3.90. Succes!

Combi bet voor 3.90 x de inleg

#advertentie
Bet365 Sport
Nummer één voor sportweddenschappen
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+, loketkansspel.nl
Back To Top